Dyskusja o zarobkach w Berlinie
| Autor |
Wiadomość |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-05-25, 07:13
|

|
|
| violetta napisał/a: | przepraszam za pomylkle dr miodku mnialo byc w holetlu polskim mariot ..tak to jest jak sie pisze 2 rzeczy na raz |
Zapytalem ze zwyklej ciekawosci, a juz poznalismy jedna
z polskich przywar... (Dzieki za uznanie). - Pa... |
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2160 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2008-05-25, 14:36
|

|
|
| Jacek napisał/a: | | Co to jest ´estrel´ ? (z gory dzieki) |
http://de.wikipedia.org/wiki/Estrel
jedynym bledem jest napisanie tego z malej litery............... |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-05-25, 17:08
|

|
|
| agnieszkagosc napisał/a: | | Pracuje jako grafik komputerowy.... |
Czy wystawiasz gdzies swoje prace? Pytam z czystej ciekawosci, z checia bym obejrzala kilka, bo interesuje sie grafika. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Zofija1
Bardzo Aktywny

Pomogła: 19 razy Posty: 347 Skąd: zza krzaka
|
Wysłany: 2008-05-25, 19:19
|

|
|
| Bardzo dobry pomysl, mnie tez zawodowo to interesuje, na jakich programach pracujesz? |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy Posty: 705 Skąd: berlin-hemsdorf
|
Wysłany: 2008-05-25, 19:54
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | | edynym bledem jest napisanie tego z malej litery............... | dziekuje za wyprostowanie tylko ja naprawde pisalam na dwöch postach i w jednym byo slowo Estrel ...a tu na poloni mnialo byc holer Mariot ...ale tak przy okazji ile oni w tym Estrelu zarabiaja jak na sprztaczke te 10 e niby za malo............. a to przeciez renomowany Holet............... |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1398 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2008-05-25, 20:08
|

|
|
| Violeta Estrel nie jest az takim super hotelem w bln,pisalam ze sa wieksze i lepsze i placa w nich 7,50 |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

Pomogła: 11 razy Posty: 396 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2008-05-25, 20:16
|

|
|
Programy - Adobe Photoshop, Corel PHOTO-PAINT, Image Forge dobry do tworzenia obrazow i animacji ale nie jest az tak w 100% dobry, dalej PhotoFiltre i wszystkie z tej dziedziny,z nowszych to na pewno Animation Shop wersja 3, zdaza sie grafika 3 D i do tego 3ds max 9 , 3D Flash Animator 4.9.5, itd itd nie chce mi sie teraz szukac - jest tego sporo.Nie wystawiam kochani prac ahahahahah jesli juz to robie projekty dla firm a one nie sa do wgladu publicznego- sorry.Kazdy kto pracuje w tej branzy wie o czym mowie.
Kamila jaka dokladnie grafika sie interesujesz?
Dziunia - skoro zawodowo to moze wymienimy sie wiadomosciami lub pomyslami- bo mnie czasem ich brak.A dokladniej to na czym pracujesz? |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-05-25, 23:45
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | + [inni] | Jacek napisał/a: | | Co to jest ´estrel´ ? (z gory dzieki) |
http://de.wikipedia.org/wiki/Estrel
jedynym bledem jest napisanie tego z malej litery............... |
Ludzie, tylko zapytalem co to jest estrel! Nic wiecej. |
|
 |
marzena
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy Posty: 1589 Skąd: Berlin/Poznan
|
Wysłany: 2008-05-26, 07:01
|

|
|
To sie moze wiecej nic nie pytaj latke juz masz ,obojetnie co zrobisz Miodkiem zostaniesz
Pozdrawiam M |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2160 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2008-05-26, 11:08
|

|
|
| Jacek w sumie nie wierze,ze nie wiedziales,co to "Estrel" jest,bo TY wiesz WSZYSTKO,lub prawie wszystko.............i jakos Twoj post,jak zwykle zabrzmial mi po prostu ironicznie.............. |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-05-26, 15:16
|

|
|
| agnieszkagosc napisał/a: | | Nie wystawiam kochani prac ahahahahah jesli juz to robie projekty dla firm a one nie sa do wgladu publicznego- sorry.Kazdy kto pracuje w tej branzy wie o czym mowie. |
Nie wiem o czym piszesz. Nie masz wlasnego portfolio? Co sie dzieje z Twoimi pracami? Nie masz do nich zadnych praw?
Mnie interusje grafika wszelaka, piksele (photoshop), wektory (illustrator), 3D (cinema 4D), jakies animacje (after effects) itp. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
haga78
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 94 Skąd: F-hain
|
Wysłany: 2008-05-27, 09:10
|

|
|
A wracajac do hotelu Estrel to tam sprzataczki zarabiaja 5 euro na godzine.
Praca jest bardzo ciezka, a i o dniach wolnych mozna pomarzyc. O tym decyduje "gora", tak ze nie zna sie dnia, ani godziny |
|
|
|
 |
kajira
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2008-09-26, 10:07
|

|
|
| Z tego co ja wiem to w hotelu faktycznie zarabia sie malo a trzeba sie napracowac od 5-7,5 eu na godzine ale znam sprzataczki ktore pracuja prywatnie po mieszkaniach i kazda zarabia po 10 eu na godzine zdazaja sie i takie ze maja 12,50 eu. |
_________________ Kajira |
|
|
|
 |
agares
|
Wysłany: 2009-07-16, 20:59
|

|
|
| Stawki za sprzatnie wahaja sie w granicach od 7 do nawet 15 Euro (zrodlo znajome sprzatajace w prywatnych domach z roznych miast). Jest to kwestia ugadania sie miedzy toba a osoba u ktorej bedziesz sprzatac. |
|
|
|
 |
|
|