ile zarobic moze ratownik wodny na basenie ??
| Autor |
Wiadomość |
Izaa
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-01-19, 23:20 ile zarobic moze ratownik wodny na basenie ??
|

|
|
| witam jestem ratownikiem i chcialbym sie dowiedziec ile miesiecznie mozna zarobic pracujac na basenie w berlinie z gory dzieki |
_________________ Izaa |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2285 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2012-01-20, 00:13
|

|
|
nie dostaniesz się tak łatwo tam do pracy.sama pracowałam dla Berliner Baeder-Betriebe i wiem co i jak a ratownik tam nieźle zarabia |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Izaa
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-01-20, 10:48
|

|
|
| A dlaczego mowisz ze łatwo sie tam nie dostane??mam ratownika od 2 lat a mlodszego juz jakies 10 lat pracowałem w de juz ale jako kierowca jednak chcialbym podjac teraz prace jako ratownik, a ile to jest sporo zarobi mniej wiecej ???dziekuje z góry za pomoc |
_________________ Izaa |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2285 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2012-01-20, 11:09
|

|
|
Ponieważ, oni mają zazwyczaj komplet ludzi, przeszkolonych także w wielu innych dziedzinach typu Badewart , Saunawart, Kasse itp. Ba, Azubis uczą się do tego Maschinenbau i musza umieć dosłownie wszystko, co się wiąże z pojęciem basen + umieć świetnie pływać (testy trzeba co roku czy co 2 lata zdawać od nowa niepamiętam dokładnie, ale zdaje się 50m na jednym wdechu trzeba przepłynąć) więc oni szukają bardziej takich ludzi...
Wiesz, nie mówie, że się tam nie dostaniesz, tylko, że łatwo nie będzie, aczkolwiek możesz spróbować
| Izaa napisał/a: | | a ile to jest sporo zarobi mniej wiecej ???dziekuje z góry za pomoc |
nie napisałam sporo, tylko nieźle, biorąc pod uwage, że tu się zarabia przeciętnie 7-8e/h |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

Pomogła: 37 razy Posty: 693 Skąd: Berlin
|
|
|
|