Ostrzeżenie - praca kurierska
| Autor |
Wiadomość |
glenHodle
Nowy

|
Wysłany: 2011-06-01, 17:40
|

|
|
DOPISUJE sie do tematu. FIRMA SaATHRANS prowadzona przez polaka, na Tempelhofie, ringbansztrasse to kupa oszustow!! Jest to praca kurierska, rozwozenie paczek na terenie berlina!
Ostrzegam przed tymi ZLODZIEJAMI!!!!!! |
|
|
|
 |
renataball
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-06-16, 14:28 dziękuje !!!!!
|

|
|
| dzięki tym informacjom mój mąż nie przyjął na szczęście pracy w tej firmie DZIĘKUJĘ |
_________________ Renatka |
|
|
|
 |
Bosmaniak
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-17, 20:00
|

|
|
Hmm ja nigdzie ich na mieście nie widziałem. Mają oznakowane auta? Pytam z czystej ciekawości , bo z branży jestem i po prostu na takie rzeczy zwracam uwagę
A może oni jak Hermes prywatnymi osobówkami po mieście śmigają ? |
|
 |
glenHodle
Nowy

|
Wysłany: 2011-06-17, 21:48
|

|
|
Oznaczenia to rejestracje B-PK i kurierka dostawczakami na terenie berlina.
Niewolnictwo i oboz pracy takie maja tam pojecie Debile--! |
|
|
|
 |
bell
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-20, 09:01
|

|
|
| A co mozecie powiedziec o pracy w DHL?Ktos pracowal/pracuje?Tak samo jak wszedzie/inaczej/lepiej? |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-06-20, 09:27
|

|
|
wszedzie podobnie wyglada ... kurierka to nie jest fajna sprawa |
_________________ 23.5@Tresor Berlin / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
JajoWasz
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-08-24, 18:50
|

|
|
Właśnie przed chwilą rozmawiałem z kimś (nie pamiętam imienia) od pana M.K. w sprawie pracy w Hermesie. Zawsze wszystko sprawdzam najpierw na internecie, dopiero później decyduję i chyba mnie przekonaliście, żeby tego nie robić. Niestety nie mogę sobie pozwolić:
a) na tak późne wypłaty
b) zapierdzielanie z tylko wolną niedzielą. Tzn. póki co owszem, ale od października, jak rozpocznę znowu studia zaoczne w PL, to będę musiał co drugi tydzień przynajmniej sb/nd/pn poświęcić na uczelnię. A pójście do Hermesa na miesiąc chyba się nie opłaca...
No i na dodatek mam swoje auto, ale to tylko mała Honda Civic w hatchbacku. Ile ja na takie auto paczek wezmę? A ciągłe wracanie na depo chyba mija się z celem. Albo robienie za 3E/h.
Hmmm, dobrze, że tu wszedłem. To już wolę dojeżdżać kilka razy w tygodniu do Poczdamu na magazyn za mniejszą kasę, ale mieć ten luz psychiczny i spokojną naukę na studiach. |
|
|
|
 |
|
|