|
Pedagodzy, wychowawcy w berlinie
| Autor |
Wiadomość |
Gosik
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2004-09-29, 12:17 Pedagodzy, wychowawcy w berlinie
|

|
|
Czy ktos z Was pracuje w Berlinie jako nauczyciel badz wychowawca w przedszkolu?
potrzebuje malych informacji
pa pa
gosik |
|
 |
Domino
Nowy

|
Wysłany: 2005-07-20, 20:07 Nauczyciel w Niemczech.
|

|
|
Czesc Gosik. Od niedawna zmierzam sie z przeszkodami na drodze do uznania mojego dyplomu w Niemczech. Wlasnie ukonczylam poznanski AWF i sila rzeczy chcialabym pracowac w moim zawodzie tutaj.Wszystkie informacje z SENBJS juz mam , ale z tego wynika ,ze przede mna jeszcze dluga droga, uzyskanie drugiego fachu no i praktyka w niemczech. Jestes kobietka po fachu wiec moze udzielisz mi jakiejs rady, no i odp czy pracujesz jako nauczycielka, jakiego przedmiotu uczysz no i co ze znajomoscia jezyka(wymagany egzamin)?
Prosze o odp i pozdrawiam z Mitte. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|