|
Polski salon fryzjerski w Berlinie
| Autor |
Wiadomość |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 991 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2009-11-30, 15:15
|

|
|
Genialne |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-12-01, 07:54
|

|
|
| ni.cole napisał/a: | A ja uwazam, ze przewaznie osoby, ktore jezdza specjalnie za odre do Polski to osoby, ktore raczej sa zbytnio ufne i nie maja zbytnio ochoty poszukiwac DOBRYCH fryzjerow na miejscu. Mysle, ze tak jak i w Pl jak i tu bywaja i gorsi i lepsi. Tak samo jak i Ci gorsi..lepsi tez sa w stanie ,,spiepszyc''. W szczegolnosci kobiety gdzy wystarcz isc w nieodpowiednim np czasie dla nas do fryzjera:D i juz wszystko sie moze powalil WLACZNIE z opinia naszej ulubienicy:D To samo sie tyczy innych spraw..zle sapomoczycie, ble ble..
Wielekrotnie chodzilam w Pl do jednej pani az nagle tak mi ...., ze nie moglam tego przezyc przez kolejny dzien:D:D:D
A co do otworzenia salonu..uwazam, ze zawsze sa z tego jakies pieniadze..reszta zalezy tylko i wylacznie jaka Siostra bedzie czerpac opinie:)
Mysle jednak, ze w Berlinie mozna podciac sie za mniejsza stawke niz 9euro, chociaz faktem jest, ze najczesciej ceny wahaja sie mniedzy 10,a 12..
Chcoiaz ja i tak uwazam, ze jesli zalezy komus na cudownej fryzurze, ktora bedzie sie bardzo wyrozniac moze sobie pozwolic raz na jakis czas isc do salonu, ktory cieszy sie najwiekszym powodzeniem w Berlinie.
Fajnym pomyslem jest rowniez w Niemczech to, ze mozna isc do fryzjera a galerii i samemu sobie nawet umyc wlosy, wyslusszyc i ulozyc. Co oczywiscie wiaze sie z mniejszymi kosztami:D To jest dla mnie najfajniejsza sprawa bo za kazdym razem jak mi zaczynaja panie sluszyc wychodze z mega szopa:D
Mimo wszystko sadze, ze trzeba probowac i byc dobrej mysli:) Nie chodzi o dobry rozglos bo gwarantuje, ze jesli przyjda nawet 3 osoby w miesiacu, ktore beda oczarowane na pewno beda polecac dalej co bedzie naaaajwiekszym przyciaganiem klijenta:D!
Pozdrawiam i zycze kreatywnosci:) |
za odre tylko dlatego ze to od gówniarza ten sam fryzjer.Mama mnie tam zaprowadzila jak mialem chyba 8 lat i tak juz zostalo.Dobry fryzjer to jak zona. Zony czasami sie zmienia-powodzenia zycze w rozkrecaniu biznesu w B. |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
ni.cole
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 37 Skąd: Berlin.
|
Wysłany: 2009-12-04, 02:58
|

|
|
| 37procent napisał/a: |
za odre tylko dlatego ze to od gówniarza ten sam fryzjer.Mama mnie tam zaprowadzila jak mialem chyba 8 lat i tak juz zostalo.Dobry fryzjer to jak zona. Zony czasami sie zmienia-powodzenia zycze w rozkrecaniu biznesu w B. |
no wlasnie o to mi chodzilo..kwestia przywyczajenia jak i zaufania..Wiec nawet jesli powstanie POLSKI salon fryzjerski nie gwarantuje to pewnych klijentow;) Mimo, ze duzo osob poczatkowo moze byc na tak:)
Co i tak uwazam, ze wiekszosc osob postawiloby jednak na wyjazd za Odre:D!
Ja bynajmniej lubie poszukiwac nowych fachowcow, wiec mimo wszystko bylabym w stanie skozystac:P Byle bylyby polskie produkty bo wydaja mi sie silniejsze ..albo moze akurat trafialam na te ,,gorsze zaklady''..xD |
|
|
|
 |
Mag.da.123
Nowy

|
Wysłany: 2009-12-04, 13:33
|

|
|
Ja jestem za Cena bardzo przystępna powiedziałbym ze nawet tanio Z tego co słyszałam niedaleko kina Abraham na SeeStraße jest polski salon fryzjerski i bodajże znajduje się tam tez kosmetyczka. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
putea
Nowy

|
Wysłany: 2009-12-04, 20:28
|

|
|
alez jest polski fryzjer w Berlinie!
i do tego utalentowany!
i dojedzie do domu jesli jest taka potrzeba,co sobie bardzo cenie,bo z natury jestem leniwa i nie chce mi sie ganiac po Berlinie za polskim fryzjerem.
sama korzystam z uslug pana Radka i musze powiedziec, ze nikomu innemu nie podloze pod nozyczki moich kiepskich wlosow, bo tylko on potrafi z nich naprawde zrobic cudo.
dla zainteresowanych podam numer telefonu: 015776223595
terminy trzeba ustalac z dosc duzym wyprzedzeniem, bo pan Radek jest dosc rozchwytywany.
ale warto! |
|
|
|
 |
mque
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 6 razy Posty: 85 Skąd: Spandau
|
Wysłany: 2009-12-04, 21:42
|

|
|
Fryzjerow dojezdzajacych jest duzo to fakt, lecz mi chodzilo o salon stacjonarny.
Mimo wszystko dzieki na namiar moze kiedys skorzystam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
- manga • phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|