|
Pozwolenie na prace, bez dyplomu
| Autor |
Wiadomość |
k4
Nowy

|
Wysłany: 2010-06-28, 17:51 Pozwolenie na prace, bez dyplomu
|

|
|
Witam,
Pracuje w niemieckiej firmie na terenie Polski w zawodzie informatyka(programista), teoretycznie powinnienem sie teraz bronic, ale z racji pracy nie napisalem magisterki. Studiuje w trybie jednolitych magisterskich, tak wiec dopoki sie nie obronie bede mial wyksztalcenie srednie. Wiem, ze firma chce mnie wyslac za jakis czas do niemczech do innego oddzialu, aby podszkolic jezyk i zintegrowac sie z reszta druzyny. Bedzie to trwalo okolo 5 miesiecy pracy w siedzibie w niemczech. Przed podjeciem pracy w aktualnej firmie pracowalem jako: "projektant-programista" w Polskiej firmie przez rok, na umowe o prace(posiadam swiadectwo pracy).
Moje pytanie brzmi czy z racji braku dyplomu moga byc problemy z uzyskaniem pozwolenia na prace? |
|
|
|
 |
niki
Dyskutant

Pomogła: 15 razy Posty: 601 Skąd: Niemcy
|
Wysłany: 2010-06-28, 23:13
|

|
|
gdyby to bylo 90 dni w roku..nie potrzebuja studenci pozwolenia
na dluzej tak
jak zalatwic..hmmm..od szczescia |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|