|
| Autor |
Wiadomość |
brazil98
Nowy

|
Wysłany: 2005-09-23, 16:59 Przeprowadzka do Berlina
|

|
|
| Witam wszystkich na forum .To może wydać się trochę dziwne, ale ja i moja dziewczyna mamy zamiar "zapaść się pod ziemie". Ja i ona bardzo, bardzo mocno się pokochaliśmy i za wszelką cenę mamy zamiar jak najszybciej wyjechać do Berlina i zostawić wszystko za sobą w Polsce, w poszukiwania pracy i mieszkania. Dopiero szukamy jakiś kotaktów z jakimiś osobami, co by nam pomogły to załatwić. PS Dodaje ze nie jest nam wiele potrzebnego do szczęścia Ps2Mysle ze ktoś zrozumie nasz problem i potrzebę bycia razem. |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

Pomogła: 40 razy Posty: 1549 Skąd: ???
|
Wysłany: 2005-09-23, 17:20
|

|
|
| rozumiemy jak najbardziej ale chyba przeceniasz nasze możliwości .Nie jesteśmy urzędem zatrudnienia ani nie mamy wiele wspólnego z gospodarką mieszkaniową. Jeśli masz konkretne zapytania w sprawie poszukiwań pracy ,mieszkania ,jest odpowiedni dział na forum"Ogłoszenia" tam można swoje oferty zamieszczać. |
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2005-10-04, 14:07
|

|
|
On chyba wcale o to nie pytal. Wlasciwie to o nic nie pytal . Moze chodzi tylko o bilet kolejowy . Jedno mnie tylko dziwi: dlaczego akurat Berlin, a nie np. jakis raj podatkowy albo miejsce gdzie jest praca...
baranek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Podobne tematy na forum |
| Temat |
Autor |
Forum |
Odpowiedzi |
Ostatni post |
 |
wykonam remonty mieszkań lub domów na terenie Berlina
|
Jerzy1094 |
Ogloszenia drobne - Berlin |
0 |
2012-02-10, 16:10  Jerzy1094 |
 |
wykonam remonty mieszkań lub domów na terenie Berlina
|
Jerzy1094 |
0 |
2012-01-31, 17:39  Jerzy1094 |
 |
Z Berlina do Gorzowa 20.01 ???
|
Sylwia B. |
2 |
2012-01-29, 02:41  kuba_ |
 |
przejazd z Wrocławia do Berlina.dzisiaj w sobotę
2 wolne miejsca, Tanio,
|
banb |
0 |
2012-01-28, 14:45  banb |
 |
przejazd z Wroclawia DO BERLINA, w sobotę 28.01.2012
mam 2 wolne miejsca, tanio, wyjazd z centrum
|
banb |
0 |
2012-01-25, 20:14  banb |
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|