|
Adwokat - który najlepszy
| Autor |
Wiadomość |
viola23
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 7 razy Posty: 99 Skąd: Berlin Reinickendorf MV
|
Wysłany: 2011-12-02, 22:58 Adwokat - który najlepszy
|

|
|
Witam serdecznie,
wiem, że temat adwokatów był już poruszany ale posprawdzałam wątki i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie chciałabym zorientować się jakiego polecacie adwokata, który pomógł by w odzyskaniu pieniędzy od kontrahenta który się wymiguje nawet po otrzymaniu Mahnbescheid i zależało by mi aby adwokat był konkretnie od takich spraw. Polecano mi Pana S. Nowak, ale nie wiem, czy jest ok, Pan O. Gostomski odpada- z doświadczenia.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc |
|
|
|
 |
Irena50
Nowy

Pomogła: 1 raz Posty: 5 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2011-12-03, 21:19
|

|
|
Witam,
ja sadze, ze nie da sie powiedziec, ktory adwokat jest najlepszy. Kazda sprawa jest inna i takze czasem wazne jest jaki sedzia podejmuje decyzje. Mialem kiedys sprawe, ze w Amtsgericht przegralam bo sedzia byl jakis dziwny, a z tymi samymi argumentami wygralem apelacje w Landgericht. Sprawe prowadzil pan O. Gostomski z ktorego bylam i jestem bardzo zadowolona. Sprawe rodzinna o alimenty prowadzil dla mojej znajomej z Neukolln dobrze pan Nowak. Mysle takze, jak u lekarzy... trzeba sie dobrze rozumiec z taka osoba, to jest podstawa i oczywiscie miec odrobine szczescia co do sedziego. |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

Pomogła: 11 razy Posty: 396 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2012-01-04, 09:17
|

|
|
Jak sie da w lape to kazdy bedzie super |
|
|
|
 |
hexesylwunia
Uzytkownik

|
Wysłany: 2012-01-04, 10:36
|

|
|
zgadzam sie z agnieszkagośc ((( niestety!!!!!
ja osobiscie przejechałam sie na ,,polskich" adwokatach:(((
zmienilam na niemkę i jestem zadowolona:)
jestem zawiedziona polskimi adwokatami- bo to tylko KASA przez duże ,,K" zamiast walka o sprawe!!!!
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|