Canal +, Polsat, i inne telewizje SAT z Polski
| Autor |
Wiadomość |
aniaa
Nowy

|
Wysłany: 2008-08-31, 20:49 Canal +, Polsat, i inne telewizje SAT z Polski
|

|
|
Czy ktoś z was ma może jaką kolwiek telewizję satelitarna z Polski tutaj w Berlinie?
Prosze powiedzcie mi czy sa jakies problemy z odbiorem, czy powinnam na coś szczegółowego zwrócić uwagę przy kupnie talerza, dekodera lub TV, bo tego tez jeszcze nie mam. Czy TV mam kupic w Polsce czy moge w niemczech? |
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-01, 00:16 Re: Canal +, Polsat, i inne telewizje SAT z Polski
|

|
|
| aniaa napisał/a: | Czy ktoś z was ma może jaką kolwiek telewizję satelitarna z Polski tutaj w Berlinie?
Prosze powiedzcie mi czy sa jakies problemy z odbiorem, czy powinnam na coś szczegółowego zwrócić uwagę przy kupnie talerza, dekodera lub TV, bo tego tez jeszcze nie mam. Czy TV mam kupic w Polsce czy moge w niemczech? |
Kazda polska platforme mozesz odbierac.
Problemyy z odbiorem... nie slyszalem, sam mam Polsat Cyfrowy i talerz 60cm, odbior bez przeszkod, a mowi sie ze najlepszy jest z 80cm.
Kup w Polsce, tutaj rowniez mozna ale drogo jest. W Polsce najlepiej na kogos kto ma adres polski.
Przyjemnego odbioru. |
|
 |
marzena
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy Posty: 1590 Skąd: Berlin/Poznan
|
Wysłany: 2008-09-01, 10:00
|

|
|
Ja posiadam "Cyfre" i tez nie mam problemu z odbiorem mam tez talez 80
a Jacek ma racje kup sobie platforme ktora wolisz w Polsce bo tu przesadzaja z cenami
Tylko nie mow ze ja bierzez za granice bo nie sprzedadza Ci dekodera
kup na kogos jak juz Jacek napisal na kogos kto w Polsce zameldowany jest. |
|
|
|
 |
amazonka
Aktywny uzytkownik amazonka

Pomogła: 1 raz Posty: 84 Skąd: Berlin Neukolln
|
Wysłany: 2008-09-02, 09:40
|

|
|
| Ja tez mam polsat cyfrowy i mam maly talerz ale odbiera super za mini pakiet place 9.99 pln umowa na 27 miesiecy. |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-02, 12:27
|

|
|
W zasadzie problemow z "polsatem cyfrowym" nie mam, ale wkurzaja mnie iles tam razy na dzien kilkusekundowe przerwy w odbiorze dzwieku. Zawsze wtedy (to juz wprost historia)
K...wa Polsat - Swiat najlepszych Telewizji. Place za Familijny i Relax Mix i... takie buty...
Kuzwa. |
|
 |
Gosjaak
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 4 razy Posty: 78 Skąd: Neukölln
|
Wysłany: 2008-09-02, 15:57
|

|
|
| Ja korzystam z Polsat Cyfrowy i jestem zadowolona, nie ma problemu z odbiorem, talerz mamy duuuzzzyyy. |
|
|
|
 |
Portowiec
Bardzo Aktywny Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2011-05-10, 13:59
|

|
|
odswierzam temat,
orientuje sie ktos czy teraz jest jakas promocja na najmniejszy pakiet w Cyfrowym Polsacie? nagle mam Polsat News, a normalnie tego w tym pakiecie nie ma. |
_________________ Berlińska Polonia - To My !! |
|
|
|
 |
na86
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 4 razy Posty: 196 Skąd: OPOLE
|
Wysłany: 2011-05-10, 14:48
|

|
|
| Portowiec, zajrzyj na stronke polsatu http://www.cyfrowypolsat.pl/ |
_________________ Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. |
|
|
|
 |
franko85
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-05-10, 17:06
|

|
|
| to ja sie podczepię... czy są jakies inne anteny do cyfrowego polsatu? nie wiem czy spółdzielnia pozwoli mi na talerz, stąd moje pytanie. |
|
|
|
 |
Berso
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-05-10, 23:11
|

|
|
| polecam N ma w swojej ofercie wszystkie polsaty , N-ki i BBC na wylacznosc bo np polsat juz ich nie ma, no i wieeele innych programow a po polsku az jakies 100 |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2011-05-22, 14:46
|

|
|
| na jaki nr tel dzwonicie z niemiec do Polsatu? w sprawach technicznych itd... |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2011-10-24, 10:08
|

|
|
| mam cyfrowy polsat, od jakiegos czasu brakuje mi TVP1. Wszystkie inne programy sa. W czym moze tkwic problem? |
_________________ Berlińska Polonia - To My !! |
|
|
|
 |
pablo35
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-10-24, 22:20
|

|
|
| Portowiec napisał/a: | | mam cyfrowy polsat, od jakiegos czasu brakuje mi TVP1. Wszystkie inne programy sa. W czym moze tkwic problem? |
Zrob nowe szukanie programow problem powinien zniknac |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2011-10-28, 15:50
|

|
|
| pablo35 napisał/a: | | Portowiec napisał/a: | | mam cyfrowy polsat, od jakiegos czasu brakuje mi TVP1. Wszystkie inne programy sa. W czym moze tkwic problem? |
Zrob nowe szukanie programow problem powinien zniknac |
ok, zadzialalo, mialem tez lekko antene przesunieta,
inne pytanie, w pakiecie powiniem miec TVP Historia, na ekranie pisze ze sygnalu brak, rece opadaja, mam ten mini dekoder, juz wymienialem go dwa razy, bo padl/zawiesil sie/defekt |
|
|
|
 |
|
|