| Autor |
Wiadomość |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-15, 09:29 fajna knajpa
|

|
|
| ...moze macie do polecenia sprawdzona knajpe , restauracje gdzie mozna zrobic przyjecie na okolo 20 osob? |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
agat79
Dyskutant

Pomogła: 24 razy Posty: 565 Skąd: Kiel
|
Wysłany: 2009-06-15, 10:09
|

|
|
Hej! My robilismy chrzciny 2 lata temu wprawdzie w hotelu Comfort na Weissensee. Nie wiem, co dla Ciebie jest najwazniejsze. Dla nas to np. ze w restauracji dostalismy osobna sale, gdzie moglismy posiedziec, pogadac, dzieciaki biegaly na oku, moglismy wlaczyc muzyczke. Mielismy kelnera, ktory mial tylko nasza sale do "obskoczenia" i bylismy naprawde zadowoleni. Wszystko omawiasz wczesniej z Leiterin, mozna udekorowac stol w zaleznosci od okolicznosci, jedzenie ladnie podane, ogolnie bardzo przyjemnie Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-18, 07:54
|

|
|
| no tak rooozpisaliscie sie...a moze ktos wyporzyal łódź(20 osob) i ma do polecenia? |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
teufelin
Staly bywalec forum

Pomogła: 13 razy Posty: 294 Skąd: bErLiN
|
Wysłany: 2009-06-18, 19:59
|

|
|
Jakiego typu imprezka? to dosc istotna informacja zeby cos polecic |
_________________ Gruss Anita
 |
|
|
|
 |
Ancia.D
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 2 razy Posty: 52 Skąd: Berlin Lichtenberg
|
Wysłany: 2009-06-19, 12:09
|

|
|
W zeszlym roku tam bylam na urodzinach ok.30 osob , bylo fajnie i nawet live musik z irlandi byla, obsluga super jedzenie tez no i o guinnessie nie wspomne
http://www.molly-malones-berlin.com/index.htm
molly malones irish pub Restaurant
Hanauer Str. 80
14197 Berlin
U- und S-Bahn Heidelberger Platz,
U- und S-Bahn Bundesplatz
Bus 101, N3 |
|
|
|
 |
Le Banner
Bardzo czesto tu bywa Herr Le'Banner

|
Wysłany: 2009-06-19, 17:24
|

|
|
Nie polecam Restauracji Chopin na Wanssee nie potrafią organizować przyjęć i właścicielka okrada niewydawając tego co było ustalone ani w kolejności dań. Szef dobiera się do małoletnich dziewczyn i nagabuje po alkoholu. Trzeba się prosić aby stoły były obsługiwane i wszystko było na czas.
Dla zainteresowanych podam więcej szczegółów na priv!!! |
|
|
|
 |
misia11
Dyskutant misia

Pomogła: 12 razy Posty: 504 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2009-06-19, 19:10
|

|
|
proponuje koledze restauracje Wawel
|
|
|
|
 |
arturbbb
Nowy

|
Wysłany: 2009-06-26, 20:37
|

|
|
Witam wszystkich
A może ZUR STADLATERNE na Charlottenbug i pomieścić może do 40 osób? Jedzenie i picie do uzgodnienia. Prowadzi ją dwójka Polaków i jest naprawdę miło. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
michu666
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-08-13, 20:09
|

|
|
Witam,
czy moze ktos napisac o koszcie imprez na ok. 20 osob w tych wlasnie knajpkach czy restauracjach? |
|
|
|
 |
|
|