Gdzie jest gielda samochodowa??
| Autor |
Wiadomość |
mlody
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-04-07, 16:56 Gdzie jest gielda samochodowa??
|

|
|
Pytanie jak w temacie, szukam gieldy samochodowej, nie chidzi mi o tureckie place z "samochodami" tylko o gielde , na ktora moge wjechac autem bo kolega chce sprzedac
P.S. BMW e36 97 rok do sprzedania |
|
|
|
 |
Portowiec
Bardzo Aktywny Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
|
|
|
 |
mlody
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-04-07, 20:53
|

|
|
| Tak w zeszlym tygodniu plac tam byl zamkniety nikogo nie bylo. Jest jeszcze jakas inna gielda? Lub ewentualnie miejsce podobne do gieldy ale dzialajace na tych samych zasadach. |
|
|
|
 |
Karolina_80
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 4 razy Posty: 116 Skąd: Berlin
|
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-04-07, 21:29
|

|
|
| mlody napisał/a: | Pytanie jak w temacie, szukam gieldy samochodowej, nie chidzi mi o tureckie place z "samochodami" tylko o gielde , na ktora moge wjechac autem bo kolega chce sprzedac
P.S. BMW e36 97 rok do sprzedania |
Ta gielda nie rozni sie niczym od tureckich placow z samochodami .
Lepiej za te 30 Euro co zaplaci za wjazd jechac na dobry obiad , a samochod wystawic na mobile. |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
mlody
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-04-09, 15:05
|

|
|
| Tomek0774 napisał/a: | | Lepiej za te 30 Euro co zaplaci za wjazd jechac na dobry obiad , a samochod wystawic na mobile. |
Ja tez jestem tego zdania, tylko, ze nie wiem jak tutaj sie wystawia samochod. W polsce na allegro wystawialem ale nawet zapytania nie bylo zadnego. Kolega z cena przesadzil Czy na autoscout24 da sie dodac ogloszenie przez sms-a? Musze tam konto zakladac jakies? |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-04-09, 15:19
|

|
|
Musisz zalozyc konto , czy to na mobile czy na autoscout . Nic trudnego . . Po prostu na mobile wciskasz anbieten Pkw , wpisujesz po koleji w odpowiednie okienka dane samochodu , wstawiasz fotki , potem na koncu zapyta cie o dane i telefon , bedziesz musial podac email i wymyslec haslo i konto zalozone . 2 ogloszenia w miesiacu na mobile za darmo |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
|
|