| Autor |
Wiadomość |
edytkaw7
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 1 raz Posty: 155 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2011-03-09, 18:12 groupon
|

|
|
| Witam mam pytanie, gdzieś chyba kiedyś widziałam tutaj ten wątek, ale nie mogę znaleźć, a więc co możecie powiedzieć o grouponie? Czy to oszustwo? |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2288 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-03-09, 18:13
|

|
|
ja go zakładałam, ale gutschein przyszedł i jest juz wszystko OK
co masz na mysli mówiąc oszustwo? |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
edytkaw7
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-03-09, 18:16
|

|
|
| Chodzi już o samą rezerwacje, bo też już kupiłam dwie oferty, ale zastanawiam się czy jak już dojdzie do rezerwacji, to czy czasami nie będzie odmowy:) Dzisiaj gdzieś widziałam bowling dla 4 osób, ale tylko w niedzielę można rezerwować od 9 do 13 ważny pół roku, to się zastanawiam jak tyle osób kupi czy potem nie odmówią połowie;) |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 552 Skąd: Waidmannslust
|
Wysłany: 2011-03-09, 18:17
|

|
|
Wiele razy korzystalam ze strony groupon i nigdy nie mialam problemow Zadne oszustwo tylko calkiem pozyteczna strona |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
edytkaw7
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-03-09, 18:18
|

|
|
| a ten niemiecki też? |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 552 Skąd: Waidmannslust
|
Wysłany: 2011-03-09, 18:21
|

|
|
Ja korzystam tylko z tego niemieckiego;P
| edytkaw7 napisał/a: | | zastanawiam jak tyle osób kupi czy potem nie odmówią połowie;) |
Musisz wczesniej zarezerwowac termin im szybciej tym lepiej ale odmowic nie odmowia ,to firma ktora daje ogloszenie swoje na grouponie wyznacza ilosc gutschein-ow ..tak np niektore okazje sa przed koncem aukcji wyprzedane |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
| |
|
|
|
 |
edytkaw7
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-03-09, 18:22
|

|
|
| a ok:) to dzięki:) |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 991 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2011-03-10, 17:01
|

|
|
| Ta strona jest super,jeśli nie mogą zarezerwować Ci w tym terminie co podają(bo jest dużo klientów) to przesuwają dalej...sama obecnie korzystam z kuponu który był do lutego...wszędzie można się dogadać. |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2012-01-17, 15:32
|

|
|
| czy ktoś już może zwracał groupona? (14 dni od zakupu) |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
sunny_boy

|
Wysłany: 2012-01-17, 17:50
|

|
|
| SoNja, Ja zwracalem jakis czas temu, bez zadnych problemòw pieniadze pojawily sie Po kilku dniach spowrotem na karcie krydytowej. |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2012-01-17, 17:54
|

|
|
też dziś zwróciłam, myślałam,że to będzie bardziej pogmatwane |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
karol1000
Uzytkownik

|
Wysłany: 2012-01-17, 19:08
|

|
|
mi tez oddali kasę. kupiłem grupona na firmę do przeprowadzki, pierwsze wolne terminy były za 3 miesiące po kupnie. Napisałem i oddali kasę bez problemu.
Często kupuje grupony do restauracji i do teraz zawsze byłem zadowolony |
_________________ LP |
|
|
|
 |
sunny_boy

|
Wysłany: 2012-01-17, 20:24
|

|
|
| Ja w sumie tam juz nie zamawiam nic, bo zauwazylem ze to samo co sie kupi przez groupona, otrzyma sie to samo w tym samym miejscu po tej samej cenie - po prostu groupon rozprowadza kupony na rabaty które i tak te firmy proponuja. |
|
|
|
 |
|
|