Mam wieeeeelki problem!!!!!
| Autor |
Wiadomość |
Violciag
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz Posty: 20 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2006-11-27, 01:32
|

|
|
| Ok. Na tym koncze ten watek. Na szczescie nie kazdy jest takiego zdania. Juz pare osob mi pomoglo. Odnosnie zas forum.... Forum jest ok, ale widzialam tu gorsze tematy, od tego.....Moze nie przeczytalas wszystkiego???? A ponoc rok tu jestes......W ciagu roku juz powinnas zdazyc:) Bez urazy, ale nie uwazam abym robila cos zlego......Slusznie ktos kiedys powiedzial, ze Polacy za miedza trzymaja ze soba tylko wtedy kiedy im sie dobrze uklada, kiedy ktores ze znajomych wzbije sie wyzej, juz ma to biedniejsze gdzies........Smutne, ale prawdziwe. Życze z calego serca pracy za 1000 Euro i oplacenia mieszkania i wszelkich rachunkow oraz potrzeb zyciowych , raczej zywieniowych. |
_________________ Violcia:) |
|
|
|
 |
Violciag
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2006-11-27, 01:33
|

|
|
| Zapomnialam dodac, ze pracujac we dwojke jest znacznie latwiej. W momencie kiedy pracuje jedna osoba i musi sobie sama na to wszystko zarobic, jest jak jest. |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

Pomogła: 11 razy Posty: 396 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2006-11-27, 14:38
|

|
|
| Az mnie zatkalo jak czytalam niektore wypowiedzi.Tyle sarkazmu, wrogosci.Dziewczyna tylko prosila o opinie a w zamian dostala wyrok.Prawda jest, ze wielu Polakow( choc moze juz zapomnieli skad sie wywodza) kiedys tutaj zaczynalo od zera, nie jeden znalazl sie na utrzymaniu socialu czy tez JC a teraz wydaja opinie na temat innych.Hmm wiekszoc pochodzi z Polski na tym forum ale dlaczego polak dla polaka wilkiem? |
|
|
|
 |
Violciag
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2006-11-27, 14:49
|

|
|
Chociaz jedna osoba stąpająca twardo po ziemi......
Dzięki aguś:) |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-11-27, 15:12
|

|
|
| Nie ma za co dziekowac mysle,ze wiele osob podchodzi racjonalnie do zycia i jest podobnego zdania.Wychodze z zalozenia,ze jezeli jest mozliwoscia otrzymanie jakies pomocy ze strony JC czy tez innej organizacji to dlaczego by nie skorzystac? Wszak po to one wlasnie sa. Zanim zacznie sie osadzac innych warto czasem popatrzec na siebie. |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-11-27, 17:47
|

|
|
| agnieszkagosc napisał/a: | | jezeli jest mozliwoscia otrzymanie jakies pomocy ze strony JC czy tez innej organizacji to dlaczego by nie skorzystac? |
Prawo niemieckie stwarza mozliwosc korzystania z takiej pomocy.
Nie tylko dlaNiemcow... |
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-11-28, 00:57
|

|
|
| No i wlasnie o to mi chodzilo. |
|
|
|
 |
Violciag
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2006-11-28, 01:01
|

|
|
Tak więc Pani Betti:) Dziękujemy Pani bardzo za wyczerpującą mowę:)
Wszystkim zaś mi przychylnym dziękuję również , z nieco inną "nutą" rzecz jasna:)
Pozdrówka. |
|
|
|
 |
|
|