| Autor |
Wiadomość |
madzia18berlin
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 74 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2006-10-02, 13:33 nietypowe pytanie....
|

|
|
czy ktos z was wie gdzie mozna zlosic maluszka na taka sesje zdjeciowa do katalogow typu neckerman ,otto????wszyscy nam mowia ze michellka jest"jak laleczka z katalogow" i ciagle pytaja dlaczego jej nie damy na jakas sesje wiec chcielibysmy sprobowac bo jak to mowia do odwaznych swiat nalezy jesli ktos moze mi pomoc to z gory dziekuje |
|
|
|
 |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 4 razy Posty: 155 Skąd: Berlin-Wedding
|
Wysłany: 2006-10-02, 14:42
|

|
|
wez adres necermana albo otto( w internecie maja swoje strony) i wyslij im pare zdjec moze sie uda. |
|
|
|
 |
madzia18berlin
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2006-10-02, 14:58
|

|
|
chyba tak zrobie bo nigdy nie slyszalam o jakis castingach czy czyms takim wiec moze w ten sposob sie uda ale to dopiero jak wroce z polski bo jutro jade do rodzicow hurraaa serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
 |
cyrylek
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 5 razy Posty: 144 Skąd: Prenzlauer Berg
|
Wysłany: 2006-10-02, 22:38
|

|
|
nie ma co zwlekac z karjerą dziecka wysyłaj te zdjęcia
Czekamy na nowy katalog
pozdrawiam |
|
|
|
 |
madzia18berlin
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2006-10-03, 08:38
|

|
|
oki cyrylek piewszy katalog idzie do ciebie ja rowniez pozdrawiam i mykam na polske przywioze wam troche sloneczka |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-04, 11:46
|

|
|
Hello,
moim zdaniem to nie jest takie proste. Nie wiem jak to jest w Niemczech, ale watpie, zeby Otto czy Neckermann tym sie zajmowaly. Na pewno zlecaja robienie zdjec agencji, ktora ma bank twarzy dzieci i doroslych. Musisz poszukac w necie namiary na agencje fotomodeli, przeslac im kilka dobrych technicznie zdjec i jezeli im sie spodoba Twoje dziecko to napisza co dalej, ale najprawdopodbniej bedziesz musiala jechac gdzies z mala, zeby jej zrobili profesjonalne portfolio za ktore czasami trzeba zaplacic. Ale to i tak nie gwarantuje, ze znajdzie sie gdzies w katalogu czy reklamie. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1398 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2006-10-04, 12:06
|

|
|
A moim zdaniem to wogöle nie jest prosta sprawa
to jest ciezka praca i dla mamy,i dla dziecka
wszystko wyglada ladnie i prosto ,ale tak nie jest
a teksty
wszyscy nam mowia ze michellka jest"jak laleczka z katalogow" i ciagle pytaja dlaczego jej nie damy na jakas sesje wiec chcielibysmy sprobowac bo jak to mowia do odwaznych swiat nalezy
to chyba slyszy kazda mam co ????
Ja tez, i nie wpadlam na pomysl zeby ciagac dziecko po castingach itp
owszem jakby ktos powiedzial bierzemy ja to jest nasza twarz ok zaryzykowalabym,ale tak sobie gdybam
ash lubi zdjecia jest fotogieniczna ,uwielbia sie malowac przebierac wiec moze kiedys,jak bedzie chciala!!! Bo ona juz wie co chce a co nie
ale napewno nie bo ktos möwi ze jest ladna
i teraz ciekawa jestem co na ten post odpyskujesz mi hehe |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

Pomogła: 40 razy Posty: 1470 Skąd: ???
|
Wysłany: 2006-10-04, 14:28
|

|
|
Dziewczyny mają 100% racji. I nie ma co sobie mrzonkami głowy napychać Szansa że się upcha własne dziecko do reklamy jest taka sama jak wygrana miliona na loterii.
Dodatkowo można się natknąć na całą mase oszukańczych firm ,które prowadzą niby -castingi,sesja fotograficzna kosztuje tysiące i nikt nigdy jeszcze za ich pośrednictwem ani do reklamy ani nigdzie indziej się nie dostał. |
|
|
|
 |
Ewa_30
Staly bywalec forum

Pomogła: 3 razy Posty: 251 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2006-10-04, 14:29
|

|
|
| Ja mam podobne zdanie jak Pia. Moja Niunia tez jest slodziutka i wszyscy sie nie zachwycaja, ale chyba mam do tego dystans. W moim odczuciu absolutnie nic dobrego z takich zdjec nie moze wynikac. |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy Posty: 705 Skąd: berlin-hemsdorf
|
Wysłany: 2006-10-04, 16:10
|

|
|
Ja tak samo sie zgadzam ze to ciezka praca ,troche juz pröbowalam sie dowiadywac a Kamila ma racje za wszystko musizs placic nic nie ma za darmo za sesje ,przyjazd no i jedzeni bo to niejest berlin to chodzi tu o cale niemcy i wogule jak to przeliczysz ..... to juz inna sprawa , a to ze uda sie zeby dziecko dostalo sie do katalogu to tez inna sprawa.... no ale nie podcinam nög zycze powodzenia |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

Pomogła: 17 razy Posty: 1523 Skąd: Braunschweig
|
Wysłany: 2006-10-04, 21:30
|

|
|
podpisuje sie pod Pia!
w zyciu bym nie poslal Maxa na casting. moze niech sam zdecyduje w przyszlosci czy chce byc meczony. |
|
|
|
 |
ajakaga13
Dyskutant

Pomogła: 5 razy Posty: 434 Skąd: Berlin
|
|
|
|
 |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 4 razy Posty: 155 Skąd: Berlin-Wedding
|
Wysłany: 2006-10-05, 20:41
|

|
|
Ja bym na twoim miejscu zaryzykowala.Co masz do stracenia? nie za wszystkie sesje zdjeciowe trzeba mile panie placic. Wyslij pare fotek i poczekaj na odpowiedz. |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2160 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2006-10-09, 12:07
|

|
|
Prz Alex,jak byla mala tez slyszalam ten tekst,ze wyglada jak laleczka z katalogu,ale podobnie nie przyszlo mi do glowy,zeby ja gdzies do katalogow,czy na castingi wysylac,normalne,ze przewaznie dzieciaki sa przeslodkie,a takie teksty sadza przewaznie starsze panie.
Jesli Ty tez uwazasz (oprocz malej dziadkow i rodziny),ze jest wyjatkowa,to sprobuj szczescia w agencjach reklamowych,moze wam sie uda-zobaczysz po odpowiedzi,czy warto dalej sie o jej slawe starac.
Powodzenia |
|
|
|
 |
|
|