| Autor |
Wiadomość |
Filip80
Nowy

|
Wysłany: 2006-07-16, 17:34 parking przy zoo
|

|
|
Witam !!!
Za tydzien wybieram sie do Ogrodu zoologicznego przy dworcu zoo.
Mam do was pytanie, gdzie najblizej jest darmowy parking ? tak zeby na caly dzien zostawic auto (busa - 8 osobowego).
z gory dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam |
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2006-07-16, 17:41
|

|
|
| O ile nic sie nie zmienilo (od prawie roku nie mieszkam juz w Berlinie) to mozesz za darmo zaparkowac wzdluz Strasse des 17. Juni w okolicach dworca S-Bahn Tiergarten. To ok. 10 minut piechota od Zoo. Jesli bedziesz w weekend, to moze bedzie trzeba troche pojezdzic w poszukiwaniu miejsca lub zaparkowac nieco dalej, gdyz odbywa sie tam Flohmarkt (pchli targ) i moze byc pelno. |
_________________ baranek |
|
|
|
 |
Filip80
Nowy

|
Wysłany: 2006-07-17, 00:29
|

|
|
tak też myślałem o tym miejscu, ale też juz dawno tam nie byłem więc nie jestem pewien. A przeciez moze byc jeszcze jakas demonstracja i zakaz parkowania w tym miejscu.
moze znacie jeszcze jakies miejsce do parkowania za darmo przez caly dzien (bo tylko na jeden jedziemy - sobota) niedaleko zoo.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
Wysłany: 2006-07-17, 09:57
|

|
|
Najlepsze miejsce to Müller-Breslau-Str (B 10787), Wjazd tylko od Fasanenstr. Cicha uliczka, blisko dworca ZOO, dojscie w ciagu 3-5 min (w zależności od długości nóg;)). Parkowanie darmowe, czasami trudno znalezc miejsce. Zawsze tam parkuję, jak jestem na Zoo
pozdr
uko |
_________________ uko |
|
|
|
 |
|
|