|
[pomocy] calodobowe apteki w Berlinie
| Autor |
Wiadomość |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 24 razy Posty: 996 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2004-12-30, 17:15 [pomocy] calodobowe apteki w Berlinie
|

|
|
Mam kamilke chora ma 41st goraczki czekam na pogotowie ,Gdzie mam znalesc aptekki caloodobowe w internecie?Odpisujcie szybko na GG |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

Pomogła: 40 razy Posty: 1549 Skąd: ???
|
Wysłany: 2004-12-30, 18:49
|

|
|
| własnym oczom nie wierze!dziecko ma 41 stopni gorączki a Ty masz czas pętać się po necie? W takich przypadkach dzwoni się na numer 112 ,Notarzt! tam udzielają informacji! |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-12-30, 20:21
|

|
|
Czekalismy na lekarza,a ze sie spoznial to szukalismy apteki,zeby potem nie krazyc z recepta Kamila nam na szczescie bardzo szybko podala adres i zajelo to 5min lekarz od razu dal nam lekarstwa i obylo sie bez latanie po aptekach.Teraz czekamy czy zadzialaja bo jesli nie to ma pojechac do szpitala.Niewidze nic zlego,ze ganialam po necie ,dzieki temu dostalam szybko adres,a komputer jest caly czas wlaczony,bo wszyscy w polsce sie dopytuja co z kamilka,wiec i tak ciagle komus odpisujemy.W tej chwili kamilka spi ,a my czekamy czy antybiotyk zadziala.Dzieki za troske. |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-12-30, 20:27
|

|
|
| falcor76 napisał/a: | Czekalismy na lekarza,a ze sie spoznial to szukalismy apteki,zeby potem nie krazyc z recepta Kamila nam na szczescie bardzo szybko podala adres i zajelo to 5min lekarz od razu dal nam lekarstwa i obylo sie bez latanie po aptekach.Teraz czekamy czy zadzialaja bo jesli nie to ma pojechac do szpitala.Niewidze nic zlego,ze ganialam po necie ,dzieki temu dostalam szybko adres,a komputer jest caly czas wlaczony,bo wszyscy w polsce sie dopytuja co z kamilka,wiec i tak ciagle komus odpisujemy.W tej chwili kamilka spi ,a my czekamy czy antybiotyk zadziala.Dzieki za troske. |
wiesz co dziewczyno! brak mi słów.Nie mój interes ale może przestań się do reszty kompromitować.O 17.15 piszesz rozpaczliwy post o pomoc a o 17.21 na innym temacie składasz życzenia noworoczne komus tam.Współczuję serdecznie twoim dzieciom. |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-12-30, 20:33
|

|
|
Podałam szybko adres, bo akurat byłam na necie, a co by było gdyby nikt na forum przez 2 godziny nie wszedł?! Poza tym jak zobaczyłam Twój post to pomyślałam, że już jest bardzo źle i że potrzebujecie natychmiastowej pomocy. Ale po tym jak zobaczyłam, że najpierw piszesz, że dziecko masz ciężko chore, a po paru minutach składasz innym życzenia z okazji nowego roku to mi ręce opadły!!!!
Mam nadzieję, że Kamila szybko wyzdrowieje. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-12-31, 09:33
|

|
|
Kamilka ciagle goraczkuje;a Kubus jest w szpitalu.Mam nadzieje ze po tych zarzutach zrobilo Wam sie lepiej!
Cala noc siedzialam na necie,inaczej bym zwariowala,i wiele osob mnie wspieralo.Cala noc ganialam od jednego dziecka do drugiego,zmieniajac im pizamy,robiac zimne oklady i podawajac leki.Calujac ,kochajac i umierajac ze strachu.Niewiem dlaczego robicie ze mnie wyrodna matke,Bo siedzialam na necie?Dzieciaki zazwyczaj spaly,a ja musialam sie czyms zajac.I nie mam zamiaru czuc sie winna.Kamili pomoc po prostu stanela mi w gardle,myslalam ze forum to ludzie ktorzy sobie pomagaja,a adres byl mi pilnie potrzebny,choc dopiero czekalismy na lekarza,oczywiscie poradzilabym sobie w inny sposob,a ten byl jednym z nich!A wspolczuc to Wam nalezy ,a nie moim dziecia.Jestescie takie idealne,ze niedobrze mi sie robi.Wlasnie klade sie spac,Erwin jest z Kubusiem,pewnie tez powinnam sie wstydzic!?Mozecie sie nie wysilac z waszymi madrymi radami,bo nie zamierzam tu wiecej zajrzec.Dostalam tyle wsparcia,ze do konca zycia mi wystarczy i moim dziecia tez.Zegnam!! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-12-31, 11:02
|

|
|
No tak, znowu potwierdziło się, że najlepszą obroną jest atak.
Nie zrobiło mi się po tych "zarzutach" ani lepiej ani gorzej. Obojętne jest mi również to, czy zajrzysz tu jeszcze czy nie. Twój wybór - Twoja strata.
Nie mam jeszcze dzieci, ale gdy je będę miała i gdy będą chore to ostatnią rzeczą jaką będę robić będzie wypisywanie postów na forum, czy "wiszenie" na czacie. Może jeszcze mało o życiu wiem, ale takie zachowanie wydaje mi się "delikatnie" mówiąc nierozsądne...
Życzę dzieciom szybkiego powrotu do zdrowia. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-12-31, 11:50
|

|
|
| mała strata ,krótki żal Kamila!Zenujące i tyle. |
|
|
|
 |
Monika
Staly bywalec forum

Pomogła: 2 razy Posty: 213 Skąd: Berlin/Polska
|
Wysłany: 2005-01-04, 14:38
|

|
|
Przed czujnymi moderatorkami nic sie nie ukryje
Pzdr
M. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|