porada na temat miejsca w którym można rozbić namiot
| Autor |
Wiadomość |
gruszkakrk
Nowy

|
Wysłany: 2006-06-08, 14:45 porada na temat miejsca w którym można rozbić namiot
|

|
|
cześć 13.06 chcę wraz z 3 kolegami wyjechać autem na mistrzostwa świata do berlina by poczuć atmosfere mistrzostw pozwiedzać miasto i pobawić się:) jesteśmy studentami więc z pieniędzmi krucho dlatego poszukujemy najtanszego kempingu lub najlepiej miejsca gdzie bezproblemu będzie można rozbić namiot za darmo:) jestem ciekawy czy przypadkiem nie beda się tworzyły w czasie MŚ dzikie pola namiatowe (bo przecież wszyscy ludzie nie pomieszczą się na zwykłych kempingach) jeśli tak to gdzie takich pól szukać z góry dziękuje, te informacje są dlamnie bardzo ważne, gdzyż nie jest nas stać na zapłacenie 20-25 euro za nocleg na kempingu.
Ps. pozdrawiam |
|
|
|
 |
_paula_
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2006-06-08, 16:26
|

|
|
hehe po co wam kamping?? jak bedziecie zwiedzac miasto i dojdziecie do bramy branderburskiej dostrzezecie w oddali taki pomnik aniola wysoki. naokolo niego rozposciera sie Tiergarten. tam sie rozbijcie. albo jescze lepszy mam pomysl. np. na Teglu jest duzo jezior, plaze itp wiec mozecie gdzies tam. polaczycie przyjemne zpozytecznym, trche zimno ale co tam |
|
|
|
 |
gruszkakrk
Nowy

|
Wysłany: 2006-06-08, 18:32
|

|
|
| hehe zimno nam nie straszne (pogoda sie pewnie jeszcze wyrobi) ważne żeby się dobrze bawić dzikei za odpowiedź:) mam jeszcze takie pytanko czy to że my sie tam rozbijem nie będzie nikomu przeszkadzało tzn np policji. z góry dziękuje |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

Pomogła: 37 razy Posty: 693 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2006-06-08, 21:18
|

|
|
Absolutnie nie radzilabym rozbijac sie na dziko! Znacie zamilowanie Niemcow do porzadku i paragrafow!
Ale tu macie informacje, gdzie mozna to zrobic legalnie i bez ryzyka:
http://www.berlin.de/tour...ping/index.html |
_________________ Kobieta pracujaca |
|
|
|
 |
gruszkakrk
Nowy

|
Wysłany: 2006-06-08, 22:05
|

|
|
| dziękuje za chęć pomocy przejżałem oferty z linka jednak niestety albo są już nie aktualne(nie ma miejsc) albo za drogie (konkretnie jeden na którym prawdopodobnie są jeszcze miejsca jest za drogi) hmm no trudno myśle że jednak bedziemy musieli zaryzykowć wkoncu to tylko 2 noce. Może ktoś jeszcze ma jakies propozycje chętnie przeczytam |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

Pomogła: 37 razy Posty: 693 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2006-06-08, 22:13
|

|
|
No to powodzenia i dobrej zabawy!
I napisz potem, jak sie udalo! |
_________________ Kobieta pracujaca |
|
|
|
 |
_paula_
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2006-06-09, 19:13
|

|
|
wezmy np. takie love parade. przeciez cale tiergarten bylo w namiotach itp. no ale to centrum to jakis malutki problem moze byc. ale jak sie rozbijecie nad jakims jeziorkirm na teglu albo na krumelanke to przeciez tam policja nie chodzi wiec wam nic nie zrobia.oczywiscie jak bedziecie sie zachwoywac normalnie. na wakcjach to pelno ludzi tak robi. a teraz niemcy to zrozumieją tym bardziej bo wiedzą ze są mistrzostwa. dlatego wlasnie proponuje nad jakims jeziorkiem. |
|
|
|
 |
_paula_
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2006-06-10, 17:41
|

|
|
dowiedzialam sie ze w zaiazku z mistrzostwami powstalo wiele kempingów i pol namiotowych w atrakcyjnych cenach. jednak niewiem dokaldnie gdzie są ale są i napewno jak przyjedziecie znajdziecie wiele informacji o tym |
|
|
|
 |
|
|