forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

11.listopada

Autor Wiadomość
Portowiec
Bardzo Aktywny
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

Wysłany: 2011-11-15, 14:32   

wiesz lenin, bardzo dobrze sie czuje, podnoszac tobie cisnienie :mrgreen:

dziekuje dobranoc

lenin666
Dyskutant

Wysłany: 2011-11-15, 14:38   

lenin666 napisał/a:
ostatni raz brunatne kur.y pisze w tym temacie. wy i wasi zjeba.ni pseudo dziennikarze ktorzy podazali krok w krok za antyfaszystami i szukali sensacji. oczywiscie madrze poskladanay film (jak wyzej) moze narobic namieszania ale kij ma dwa konce.
1. http://youtu.be/pLHJX3Een4M (to jest scena w ktorej kolorowa zostala zaatakowana przez nacjonalistow, wg twojego z dupy dziennikarza zostali zaatakowani patryjoci-3:43)
2. co do 5:30 to jest ciag dalszy sceny do ktorej linka wkleilem.
3. tak sie bawia naszym kosztem twoi koledzy, moze ty tez byles w tej grupie jako zgodowicz legii? http://youtu.be/_aFmgZ9P-sM (atak rowniez odbity)
4. tak wygladaja patryjoci? (gdzie flagi, sztandary? pytam sie?) dla niezorientowanych, to sa kibice ktorzy ida na marsz swietowac odzyskanie niepodleglosci-jak sie skonczylo wszyscy wiedza)

a tu link do filmiku z ktorego jest screen: http://youtu.be/svR2jku3Cr8 (4:48)

z moje strony koniec tematu brunatne kur.wy

Za rok marszu nie bedzie a jak juz to wy go nie zorganizujecie! zamamietaj to sobie.
generalnie to co ty robisz na tym forum? przeciez w tym miesci mieszka tylu lewakow, kolorowych i innych zoboczencow. nie przeszkadza ci to?

edit. i rozwala mnie wzywanie do pobic czy nawet zabojstw osob o pogladach lewicowych na waszym forum.

moze odpowiesz na mojego posta. czy twoj maly brunatny mozg nie potrafi? lub trzeba sie z kolegami skonsultowac?
nikt z was, "normalnych" nie odpowiedzial na zadnego mojego posta. czyzby moje argumenty byly nie do przeskoczenia? wyglada na to ze mam racje!

Portowiec
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2011-11-15, 14:58   

czy ty nie widziales czlowieku Marszu na oczy? chodzi mi o to, czy ty naprawde nie widziales tych ludzi co szli na Marszu? Moze ty nie wiesz ze Marsz faktycznie die odbyl, ze byl, ze byli na nim mlodzi i starzy! Dzieci z rodzicami, dziadki, babcie! Czy tylko widziales te zamieszki? Twoje argumenty wrzucilem do "Aktenvernichter".

I jeszcze radze tobie, nie znasz mnie? Nie! To nie oceniaj mnie, kim czy jakim jestem!
i nienazywaj mnie i innych tutaj (moich kolegów) kur.wami bo moze tobie to zaszkodzic kiedys, mówie grzecznie.

A co do Marszu za rok to zobaczymy. Moze cos innego sie wymysli, moze dla odmiany w Berline ?? :D

lenin666
Dyskutant

Wysłany: 2011-11-15, 15:39   

wiem ze byl marsz. chodzi mi o to zebs przyznal sie do tego ze twoi koledzy rozpieprzyli pol warszawy. ty za to wrzucasz filmiki jak to antifa bila patryjotow. vide kolega z baltyku gdynia ktory na oczach fotoreporterow zaatakowal z kolegami niemcow ale dostal becki i teraz placze w tv ze jak to, on z szalikiem polski zostal zaatakowany i pobity przez niemieckich ekstremistow.
koniec z mojej strony. mam wazniejsze rzeczy do roboty niz dyskusja z toba.

37procent 
Super Dyskutant

Wysłany: 2011-11-15, 17:49   

Portowiec napisał/a:
@ Karol1000, BFC, DonDiegoDE i innych normalnych, mam dla was ostatni filmik ;)
jak widac po klikach ogladalnosc tego tematu poprostu zajebista !!

PS: za rok bedzie Polaków na Marszu jeszcze wiecej !!

...ostatnie sekundy filmu...wzruszyłem sie.

Panowie przedmiot Waszego sporu jest bezpodstawny i nierozwiazywalny (bynajmniej na tym forum).
Spieranie sie, czy krotki wasik pod nosem jest nadal modny(Portowiec), za argumentami; czy na pochodzie cieplej jest w chuście czy apaszce (Lenin666). A dotego okraszanie wypowiedzi personalnymi pogrozkami jest nie tyle smieszne, a podchodzace pod ,,paragrafy,,. A w konsekwencji znowu konflikt z prawem, co moze sie skonczyc czasami butem pana policianta na twarzy.
A wiec kolo sie zamyka.
Panowie niedogadacie sie, umowcie sie na nastepne spotkanie gdzies na ulicy(byle nie na spotkaniu polonijnym:), celem wymiany pogladow(kostek brukowych, trzonkow od flag).
Zle emocje mina i znowu w przyrodzie bedzie harmonia:)

DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa
Tylko Falubaz!

Wysłany: 2011-11-15, 19:25   

Portowiec napisał/a:
@ Karol1000, BFC, DonDiegoDE i innych normalnych, mam dla was ostatni filmik ;)
jak widac po klikach ogladalnosc tego tematu poprostu zajebista !!

PS: za rok bedzie Polaków na Marszu jeszcze wiecej !!

Filmik swietny :) Prawdziwe przeslanie... :-) i tak jak pisze 37procent koncowka porusza..

Portowiec
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2012-03-01, 10:34   1 marca - Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych

Dziś Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych

- Narodowy Dzień Pamięci "Żołnierzy Wyklętych" jest młodym świętem, obchodzonym zaledwie od dwóch lat. Upamiętnienia żołnierzy walczących z władzą komunistyczną po II wojnie światowej
-

w skrucie pare slów dla tych którzy nie rozumieja:

Pogodniak 
Super Dyskutant

Wysłany: 2012-03-01, 11:13   Re: 1 marca - Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych

Portowiec napisał/a:

A moze zamiast teatralnych gestow pseudopatriotycznych zaczac ten patriotyzm od pracy nad opanowaniem jezyka ojczystego? To by bylo bardziej pragmatyczne.

lenin666
Dyskutant

Wysłany: 2012-03-01, 11:18   Re: 1 marca - Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych

Pogodniak napisał/a:
Portowiec napisał/a:

A moze zamiast teatralnych gestow pseudopatriotycznych zaczac ten patriotyzm od pracy nad opanowaniem jezyka ojczystego? To by bylo bardziej pragmatyczne.

:idea:

Portowiec
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2012-03-01, 11:24   

:oops: dziekuje za uwage - myslalem ze nikt tego nie zauwazy :mrgreen:
a jednak jestescie tutaj

a co do twojego dziwnego stwierdzenia - "teatralnych gestow pseudopatriotycznych" - dziwi mnie to troche taka opinia

poprostu chce przypomnac tutejszym czytelnikom, jakim i jestescie wy obydwoje powyzej, ze dzisiaj sa Obchody Narodowego Dnia Pamięci Żołnierzy Wyklętych - i tyle

Jack Daniels 
Super Dyskutant

Wysłany: 2012-03-01, 12:40   

Portowiec napisał/a:
Dziś Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych

- Narodowy Dzień Pamięci "Żołnierzy Wyklętych" jest młodym świętem, obchodzonym zaledwie od dwóch lat. Upamiętnienia żołnierzy walczących z władzą komunistyczną po II wojnie światowej -

...dla scislosci:
którzy stawiali opór sowietyzacji Polski aż do 1963 roku.

lenin666
Dyskutant

Wysłany: 2012-03-01, 12:43   

znam historie, więc nie musisz mi przypominać. bawi mnie tylko ze znowu "ktoś" chce sobie przywłaszczyć kolejne święto do swoich politycznych celów.
ps. nie mam zamiaru na dalszą dyskusje. tyle w temacie i eot z mojej strony!

Portowiec
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2012-03-01, 13:07   

nikt tobie nie przypominal
sam sie wtraciles

lenin666
Dyskutant

Wysłany: 2012-03-01, 13:09   

Portowiec napisał/a:
nikt tobie nie przypominal
sam sie wtraciles

a cha :lol:
Portowiec napisał/a:

poprostu chce przypomnac tutejszym czytelnikom, jakim i jestescie wy obydwoje powyzej, ze dzisiaj sa Obchody Narodowego Dnia Pamięci Żołnierzy Wyklętych - i tyle

Portowiec
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2012-03-01, 13:17   

zaswieciles zarówke :idea: to ujelem tez i ciebie,

:idea: dla mnie nie oznacza ze tys o tym wiesz, ale ty sie odrazu czujesz zaatakowany :roll:

lenin666
Dyskutant

Wysłany: 2012-03-01, 13:18   

żarówka była sarkazmem :roll:

Odpowiedz do tematu