| Autor |
Wiadomość |
Portowiec
Bardzo Aktywny Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2011-11-15, 14:32
|

|
|
wiesz lenin, bardzo dobrze sie czuje, podnoszac tobie cisnienie
dziekuje dobranoc |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-15, 14:38
|

|
|
| lenin666 napisał/a: | ostatni raz brunatne kur.y pisze w tym temacie. wy i wasi zjeba.ni pseudo dziennikarze ktorzy podazali krok w krok za antyfaszystami i szukali sensacji. oczywiscie madrze poskladanay film (jak wyzej) moze narobic namieszania ale kij ma dwa konce.
1. http://youtu.be/pLHJX3Een4M (to jest scena w ktorej kolorowa zostala zaatakowana przez nacjonalistow, wg twojego z dupy dziennikarza zostali zaatakowani patryjoci-3:43)
2. co do 5:30 to jest ciag dalszy sceny do ktorej linka wkleilem.
3. tak sie bawia naszym kosztem twoi koledzy, moze ty tez byles w tej grupie jako zgodowicz legii? http://youtu.be/_aFmgZ9P-sM (atak rowniez odbity)
4. tak wygladaja patryjoci? (gdzie flagi, sztandary? pytam sie?) dla niezorientowanych, to sa kibice ktorzy ida na marsz swietowac odzyskanie niepodleglosci-jak sie skonczylo wszyscy wiedza)
a tu link do filmiku z ktorego jest screen: http://youtu.be/svR2jku3Cr8 (4:48)
z moje strony koniec tematu brunatne kur.wy
Za rok marszu nie bedzie a jak juz to wy go nie zorganizujecie! zamamietaj to sobie.
generalnie to co ty robisz na tym forum? przeciez w tym miesci mieszka tylu lewakow, kolorowych i innych zoboczencow. nie przeszkadza ci to?
edit. i rozwala mnie wzywanie do pobic czy nawet zabojstw osob o pogladach lewicowych na waszym forum. |
moze odpowiesz na mojego posta. czy twoj maly brunatny mozg nie potrafi? lub trzeba sie z kolegami skonsultowac?
nikt z was, "normalnych" nie odpowiedzial na zadnego mojego posta. czyzby moje argumenty byly nie do przeskoczenia? wyglada na to ze mam racje! |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2011-11-15, 14:58
|

|
|
czy ty nie widziales czlowieku Marszu na oczy? chodzi mi o to, czy ty naprawde nie widziales tych ludzi co szli na Marszu? Moze ty nie wiesz ze Marsz faktycznie die odbyl, ze byl, ze byli na nim mlodzi i starzy! Dzieci z rodzicami, dziadki, babcie! Czy tylko widziales te zamieszki? Twoje argumenty wrzucilem do "Aktenvernichter".
I jeszcze radze tobie, nie znasz mnie? Nie! To nie oceniaj mnie, kim czy jakim jestem!
i nienazywaj mnie i innych tutaj (moich kolegów) kur.wami bo moze tobie to zaszkodzic kiedys, mówie grzecznie.
A co do Marszu za rok to zobaczymy. Moze cos innego sie wymysli, moze dla odmiany w Berline ?? |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-15, 15:39
|

|
|
wiem ze byl marsz. chodzi mi o to zebs przyznal sie do tego ze twoi koledzy rozpieprzyli pol warszawy. ty za to wrzucasz filmiki jak to antifa bila patryjotow. vide kolega z baltyku gdynia ktory na oczach fotoreporterow zaatakowal z kolegami niemcow ale dostal becki i teraz placze w tv ze jak to, on z szalikiem polski zostal zaatakowany i pobity przez niemieckich ekstremistow.
koniec z mojej strony. mam wazniejsze rzeczy do roboty niz dyskusja z toba. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-15, 17:49
|

|
|
| Portowiec napisał/a: | @ Karol1000, BFC, DonDiegoDE i innych normalnych, mam dla was ostatni filmik
jak widac po klikach ogladalnosc tego tematu poprostu zajebista !!
PS: za rok bedzie Polaków na Marszu jeszcze wiecej !! |
...ostatnie sekundy filmu...wzruszyłem sie.
Panowie przedmiot Waszego sporu jest bezpodstawny i nierozwiazywalny (bynajmniej na tym forum).
Spieranie sie, czy krotki wasik pod nosem jest nadal modny(Portowiec), za argumentami; czy na pochodzie cieplej jest w chuście czy apaszce (Lenin666). A dotego okraszanie wypowiedzi personalnymi pogrozkami jest nie tyle smieszne, a podchodzace pod ,,paragrafy,,. A w konsekwencji znowu konflikt z prawem, co moze sie skonczyc czasami butem pana policianta na twarzy.
A wiec kolo sie zamyka.
Panowie niedogadacie sie, umowcie sie na nastepne spotkanie gdzies na ulicy(byle nie na spotkaniu polonijnym:), celem wymiany pogladow(kostek brukowych, trzonkow od flag).
Zle emocje mina i znowu w przyrodzie bedzie harmonia:) |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz!

|
Wysłany: 2011-11-15, 19:25
|

|
|
| Portowiec napisał/a: | @ Karol1000, BFC, DonDiegoDE i innych normalnych, mam dla was ostatni filmik
jak widac po klikach ogladalnosc tego tematu poprostu zajebista !!
PS: za rok bedzie Polaków na Marszu jeszcze wiecej !! |
Filmik swietny Prawdziwe przeslanie... i tak jak pisze 37procent koncowka porusza.. |
_________________ Berlińska Polonia - To My !!
 |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2012-03-01, 10:34 1 marca - Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych
|

|
|
Dziś Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych
- Narodowy Dzień Pamięci "Żołnierzy Wyklętych" jest młodym świętem, obchodzonym zaledwie od dwóch lat. Upamiętnienia żołnierzy walczących z władzą komunistyczną po II wojnie światowej -
w skrucie pare slów dla tych którzy nie rozumieja:
|
|
|
|
 |
Pogodniak
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-03-01, 11:13 Re: 1 marca - Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych
|

|
|
| Portowiec napisał/a: |
|
A moze zamiast teatralnych gestow pseudopatriotycznych zaczac ten patriotyzm od pracy nad opanowaniem jezyka ojczystego? To by bylo bardziej pragmatyczne. |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2012-03-01, 11:18 Re: 1 marca - Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych
|

|
|
| Pogodniak napisał/a: | | Portowiec napisał/a: |
|
A moze zamiast teatralnych gestow pseudopatriotycznych zaczac ten patriotyzm od pracy nad opanowaniem jezyka ojczystego? To by bylo bardziej pragmatyczne. |
|
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2012-03-01, 11:24
|

|
|
dziekuje za uwage - myslalem ze nikt tego nie zauwazy
a jednak jestescie tutaj
a co do twojego dziwnego stwierdzenia - "teatralnych gestow pseudopatriotycznych" - dziwi mnie to troche taka opinia
poprostu chce przypomnac tutejszym czytelnikom, jakim i jestescie wy obydwoje powyzej, ze dzisiaj sa Obchody Narodowego Dnia Pamięci Żołnierzy Wyklętych - i tyle |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-03-01, 12:40
|

|
|
| Portowiec napisał/a: | Dziś Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych
- Narodowy Dzień Pamięci "Żołnierzy Wyklętych" jest młodym świętem, obchodzonym zaledwie od dwóch lat. Upamiętnienia żołnierzy walczących z władzą komunistyczną po II wojnie światowej -
|
...dla scislosci:
którzy stawiali opór sowietyzacji Polski aż do 1963 roku. |
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2012-03-01, 12:43
|

|
|
znam historie, więc nie musisz mi przypominać. bawi mnie tylko ze znowu "ktoś" chce sobie przywłaszczyć kolejne święto do swoich politycznych celów.
ps. nie mam zamiaru na dalszą dyskusje. tyle w temacie i eot z mojej strony! |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2012-03-01, 13:07
|

|
|
nikt tobie nie przypominal
sam sie wtraciles |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2012-03-01, 13:09
|

|
|
| Portowiec napisał/a: | nikt tobie nie przypominal
sam sie wtraciles |
a cha
| Portowiec napisał/a: |
poprostu chce przypomnac tutejszym czytelnikom, jakim i jestescie wy obydwoje powyzej, ze dzisiaj sa Obchody Narodowego Dnia Pamięci Żołnierzy Wyklętych - i tyle |
|
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2012-03-01, 13:17
|

|
|
zaswieciles zarówke to ujelem tez i ciebie,
dla mnie nie oznacza ze tys o tym wiesz, ale ty sie odrazu czujesz zaatakowany |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2012-03-01, 13:18
|

|
|
żarówka była sarkazmem |