| Autor |
Wiadomość |
Portowiec
Bardzo Aktywny Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2011-11-11, 09:43
|

|
|
Patrioci na forach? A ty znasz kogos z tego tematu osobiscie?
znasz mnie DonDiego? Nie? to zamilcz! Co ty mozesz wiedziec jezeli wiekszosc czasu spedzasz w necie, to ze akurat tutaj my jedyni o tym temaci próbujemy przypominac itd. napewno zrobilem wiecej dla kraju niz ty. Ale co mam twoim zdaniem zrobic zebys byla zadowolana zeby miala inne zdanie? isc na aniola na 17 juni i powiesci kur** transparent zeby zrobic cos? no powiedz, co twoim zdaniem powinno sie zrobic dla Naszego (nie twojego rozumiem) ukochanego kraju zeby zostalo to uznane w twoich kwadratowych oczach.
ps. pisze sie gimnazjum! szkola zawodowa normalnie ! lenin pojechal do stoLicy blokowac Marsz Niepodleglosci |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz!

|
Wysłany: 2011-11-11, 10:25
|

|
|
| Portowiec napisał/a: | Patrioci na forach? A ty znasz kogos z tego tematu osobiscie?
znasz mnie DonDiego? Nie? to zamilcz! Co ty mozesz wiedziec jezeli wiekszosc czasu spedzasz w necie, to ze akurat tutaj my jedyni o tym temaci próbujemy przypominac itd. napewno zrobilem wiecej dla kraju niz ty. Ale co mam twoim zdaniem zrobic zebys byla zadowolana zeby miala inne zdanie? isc na aniola na 17 juni i powiesci kur** transparent zeby zrobic cos? no powiedz, co twoim zdaniem powinno sie zrobic dla Naszego (nie twojego rozumiem) ukochanego kraju zeby zostalo to uznane w twoich kwadratowych oczach.
ps. pisze sie gimnazjum! szkola zawodowa normalnie ! lenin pojechal do stoLicy blokowac Marsz Niepodleglosci |
... i pojechal pogwizdac sobie gwizdkiem i robic z siebie bohatera walczacego. jak wroci bedzie trzeba opatrzec mu rany
P.s. Zachecam do odwiedzenia Pomnika Zolnierza Polskiego.
Pozdrawiam. |
_________________ Berlińska Polonia - To My !!
 |
|
|
|
 |
DonDiegoDE

|
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-11, 22:43
|

|
|
strasznie szaleje! siedzenie na ulicy jest naprawde ciezkim przestepstwem!
wy za to pokazaliscie patryjoci!
|
|
|
|
 |
blitzputz
Staly bywalec forum Integrationszentrum

|
Wysłany: 2011-11-12, 16:40
|

|
|
| 37procent napisał/a: | szkoda ze wszyscy sa tylko patriotami na roznych forach, w dniach rocznicowych, z flaga , czy gwizdkiem w buzi.
Smieszne to naprawde -gimnazium , masz racje Lenin.
Zadajcie sobie pytanie co naprawde zrobiliscie dla tego Waszego ukochanego kraju? Jedenasty listopad to chyba dobra data na rachunek sumienia... |
ja wyjechalam, tak mnie ten moj ukochany kraj potraktowal.... |
|
|
|
 |
Portowiec

|
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-12, 19:47
|

|
|
| dziekujemy Antifa:) |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-12, 20:05
|

|
|
hahaha panie portowiec. tak, tak. antifa sprowokowala zamieszki, jeden wielki
po tym co wczoraj zaszlo w warszawie (czego twoi koldzy lub moze i ty dokonalscie) nie mam dla was cienia szacunku i nie mam ochoty z toba i tym podobnym zamiru dyskutowac. eot z mojej strony.
ps. szukaj, szukaj na zdjeciach-moze znajdziesz |
|
|
|
 |
DonDiegoDE

|
Wysłany: 2011-11-13, 12:06
|

|
|
| lenin666 napisał/a: | hahaha panie portowiec. tak, tak. antifa sprowokowala zamieszki, jeden wielki
po tym co wczoraj zaszlo w warszawie (czego twoi koldzy lub moze i ty dokonalscie) nie mam dla was cienia szacunku i nie mam ochoty z toba i tym podobnym zamiru dyskutowac. eot z mojej strony.
Lenin dlaczego Ci wszyscy Twoi koledzy kominiarkami zakrywaja twarz? swoich pejsow wstydzicie sie ? ) |
 |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-13, 13:12
|

|
|
| DonDiegoDE napisał/a: | | lenin666 napisał/a: | hahaha panie portowiec. tak, tak. antifa sprowokowala zamieszki, jeden wielki
Lenin dlaczego Ci wszyscy Twoi koledzy kominiarkami zakrywaja twarz? swoich pejsow wstydzicie sie ? ) |
dobrze wiedziec ze jestem zydem
czekam na kolejne stereotypy na moj temat ze strony nazikiboloidiotow!
btw, spojrz do wlasnego gniazda
| lenin666 napisał/a: | | eot z mojej strony. |
|
|
|
|
 |
karol1000
Uzytkownik

|
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-14, 11:22
|

|
|
Polska policja jak zwykle pokazala kto tu rzadzi lapiac ,,wroga,, na goracym uczynku! Brawo.
Wczoraj ,,wrog,, zostal wydalony poza granice RP. W kraju nad Wisla wrócił lad i harmonia, prawo i sprawiedliwosc!:)
Jestem za wprowadzeniem ,,biletow wstepu,, do tego kolorowego kraju za Odra. |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
BFC
Bardzo czesto tu bywa

|
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-14, 17:21
|

|
|
********, czy ty widiales te wideo.
6 gazow pieprzowych - legalne, do kupienia w kazdym sklepie z militariami, jedne kastet!, scyzoryk ******** - tak bardzo niebezpieczne narzedzie. trzy petardy - do kupienia na kazdym odpuscie i dwie gasnice - no, to juz pod terroryzm podlega. palki? dla mnie to sa drzewce z flag. no i szczekaczka z ktorej mozna..... wlasnei, co mozna.
jak juz wklejasz linki do stron polskojezycznych to proponuje rowniez poczytac co aresztowani maja do powiedzenia:
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
do karol1000: nie wszystko jest czarno biale. piszesz ze ktos dostal po ryju za flage, zgoda ale najpierw dowiedz sie co ta osoba zrobila wczesniej. tu masz wideo co wydarzylo sie kilka minut wczesniej:
http://youtu.be/pLHJX3Een4M
wideo ktore wkleiles to sa konsekwencje! |
|
|
|
 |
DonDiegoDE

|
Wysłany: 2011-11-14, 17:41
|

|
|
| lenin666 napisał/a: | ********, czy ty widiales te wideo.
6 gazow pieprzowych - legalne, do kupienia w kazdym sklepie z militariami, jedne kastet!, scyzoryk ******** - tak bardzo niebezpieczne narzedzie. trzy petardy - do kupienia na kazdym odpuscie i dwie gasnice - no, to juz pod terroryzm podlega. palki? dla mnie to sa drzewce z flag. no i szczekaczka z ktorej mozna..... wlasnei, co mozna.
jak juz wklejasz linki do stron polskojezycznych to proponuje rowniez poczytac co aresztowani maja do powiedzenia:
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
do karol1000: nie wszystko jest czarno biale. piszesz ze ktos dostal po ryju za flage, zgoda ale najpierw dowiedz sie co ta osoba zrobila wczesniej. tu masz wideo co wydarzylo sie kilka minut wczesniej:
http://youtu.be/pLHJX3Een4M
wideo ktore wkleiles to sa konsekwencje! |
Przestan juz ich wybielac, jak by byl tam noz to powiedzial bys ze akurat chcieli bulki maslem smarowac. Kazdy normalny czlowiek wie po co im to bylo. Ta dyskusja nie ma juz wiekszego sensu no bo kazdy widzial jak bylo, obie strony ponioslo i przestan obwiniac tylko jednych. Choc trzeba zaznaczyc ze marsz niepodleglosci byl legalny, Wy lamaliscie prawo blokujac to. Jesli jak mowisz mieliscie dobre intencje mogliscie sobie zrobic swoj marsz 12.11.
Pozdro. |
 |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-14, 18:18
|

|
|
kolorowa niepodlegla rowniez byla legalna. i najlepsze, kolorowa byla zarejestrowana wczesniej!!! wasz marsz zostal zarejestrowany 3 dni przed 11 listopada i nie mow mi ze my chcielismy zablokowac legalny marsz. wy chcieliscie przejsc po legalnym wiecu.
wopole to kogo ponioslo? czy antyfaszysci rozpierniczyli polowe warszawy? czy antyfaszysci bili sie z policja? czy antyfaszysci podpalali i demolowali samochody stacji telewiyzyjnych, radiowych, radiowozy? nawet nie odpowiadaj! |
|
|
|
 |
DonDiegoDE

|
Wysłany: 2011-11-14, 19:41
|

|
|
| lenin666 napisał/a: | kolorowa niepodlegla rowniez byla legalna. i najlepsze, kolorowa byla zarejestrowana wczesniej!!! wasz marsz zostal zarejestrowany 3 dni przed 11 listopada i nie mow mi ze my chcielismy zablokowac legalny marsz. wy chcieliscie przejsc po legalnym wiecu.
wopole to kogo ponioslo? czy antyfaszysci rozpierniczyli polowe warszawy? czy antyfaszysci bili sie z policja? czy antyfaszysci podpalali i demolowali samochody stacji telewiyzyjnych, radiowych, radiowozy? nawet nie odpowiadaj! |
A jednak Ci odpowiem bo przeksztalcasz prawde Zapomniales dodac ze Wasza manifestacja byla legalna ale do godz 13:00 i to 1km od Marszu Niepodleglosci. A od godz 15:00 bylo pozwolenie dla Marszu Niepodleglosci. ( dodam Tylko dla Marszu Niepodleglosci, bynajmnej w Warszawie)
Dziekuje za uwage
p.s. nie musisz odpowiadac |
 |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-14, 20:31
|

|
|
... ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Jedno jest pewne obojetnie jakie ma kazdy z nas poglady w tej sprawie, dla faszyzmu mnie ma miejsca i nie bedzie! |
 |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2011-11-15, 13:36
|

|
|
@ Karol1000, BFC, DonDiegoDE i innych normalnych, mam dla was ostatni filmik
jak widac po klikach ogladalnosc tego tematu poprostu zajebista !!
PS: za rok bedzie Polaków na Marszu jeszcze wiecej !! |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-15, 14:20
|

|
|
ostatni raz brunatne kur.y pisze w tym temacie. wy i wasi zjeba.ni pseudo dziennikarze ktorzy podazali krok w krok za antyfaszystami i szukali sensacji. oczywiscie madrze poskladanay film (jak wyzej) moze narobic namieszania ale kij ma dwa konce.
1. http://youtu.be/pLHJX3Een4M (to jest scena w ktorej kolorowa zostala zaatakowana przez nacjonalistow, wg twojego z dupy dziennikarza zostali zaatakowani patryjoci-3:43)
2. co do 5:30 to jest ciag dalszy sceny do ktorej linka wkleilem.
3. tak sie bawia naszym kosztem twoi koledzy, moze ty tez byles w tej grupie jako zgodowicz legii? http://youtu.be/_aFmgZ9P-sM (atak rowniez odbity)
4. tak wygladaja patryjoci? (gdzie flagi, sztandary? pytam sie?) dla niezorientowanych, to sa kibice ktorzy ida na marsz swietowac odzyskanie niepodleglosci-jak sie skonczylo wszyscy wiedza)
a tu link do filmiku z ktorego jest screen: http://youtu.be/svR2jku3Cr8 (4:48)
z moje strony koniec tematu brunatne kur.wy
Za rok marszu nie bedzie a jak juz to wy go nie zorganizujecie! zamamietaj to sobie.
generalnie to co ty robisz na tym forum? przeciez w tym miesci mieszka tylu lewakow, kolorowych i innych zoboczencow. nie przeszkadza ci to?
edit. i rozwala mnie wzywanie do pobic czy nawet zabojstw osob o pogladach lewicowych na waszym forum. |
| |
|
|
|
 |
|
|