forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

BABSKI KACIK...

Autor Wiadomość
Pia 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-04-04, 22:44   

margerita napisał/a:
A mozesz zdradzic gdzie robilas te Kwasy Owocowe???

niewiem ktöra z nas teraz pytast ja chodze tu http://www.aesthetik-haut...e.de/index.html

[ Dodano: 2010-04-05, 10:09 ]
teraz dopiero czytam prawie wszystkie watki z tego tematu i widze ze niezly beauty kacik sie zrobil fajnie ;)

Agnieszka 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-04-05, 10:27   

ja teraz tez robie kwasy owocowe,jestem dopiero po 3 zabiegach wiec nie widze mega roznicy;-) Ale mam nadzieje,ze po calej serii bede sliczna :mrgreen:

zuzia_nowa 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-04-05, 21:10   :)

ja z racji tego, ze czesto jestem w Szczecinie tam robie sobie zabiegi :cool:

a czy macie jakies sprawdzone sposoby na ujedrnianie :cool:

[ Dodano: 2010-04-07, 23:16 ]
mam pytanie dziewczynki czy wiecie jaka jest najlepsza metoda przedluzania wlosow?

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2010-10-01, 12:46   

po pół roku odkopuje temat :P

czy ktoras z was brala jakies tabletki na włosy? (zeby szybciej rosły i sie nie łamały)

ja biore Merz Spezial po ktorym mi sie "tylko" wzmocniły... paznokcie... :neutral:

digi80
[Nieaktywny]

Wysłany: 2010-10-01, 13:57   

SoNja napisał/a:
czy ktoras z was brala jakies tabletki na włosy? (zeby szybciej rosły i sie nie łamały)

ja biore Merz Spezial po ktorym mi sie "tylko" wzmocniły... paznokcie... :neutral:

Belissa - włosy, skóra i paznokcie. Wygląd paznokci poprawił się już po miesiącu. Włosy są super, nawilżone, rosną szybko - z jednej strony świetnie, z drugiej muszę częściej farbować odrosty :razz:

danutann
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-10-01, 14:19   

skrzep polny, rewelacyjnie dziala na wlosy i paznokcie.

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2010-10-01, 14:42   

digi80 napisał/a:

Belissa - włosy, skóra i paznokcie. Wygląd paznokci poprawił się już po miesiącu. Włosy są super, nawilżone, rosną szybko - z jednej strony świetnie, z drugiej muszę częściej farbować odrosty :razz:

biore to tez, ale dopiero skonczylam 1 listek wiec poprawy jeszcze nie widze :P

@Danusia - w Belissie jest podwojna dawka skrzypu :)

danutann
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-10-01, 18:11   

Byc moze ja ze skrzypu korzystalam z poltora roku temu ;)

digi80
[Nieaktywny]

Wysłany: 2010-10-01, 18:28   

SoNja napisał/a:

w opakowaniu jest ich 5, więc troszkę cierpliwości

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2010-10-01, 19:08   

digi80 napisał/a:
SoNja napisał/a:

w opakowaniu jest ich 5, więc troszkę cierpliwości

wiem,wiem, kupilam od razu 2 opakowania, zeby co chwile do PL nie latac :) ponoc dopiero po 3-cim opakowaniu zaczyna dzialac?

digi80
[Nieaktywny]

Wysłany: 2010-10-01, 20:02   

SoNja napisał/a:
wiem,wiem, kupilam od razu 2 opakowania, zeby co chwile do PL nie latac :) ponoc dopiero po 3-cim opakowaniu zaczyna dzialac?

Mi powiedziała babeczka w aptece, że po 3 miesiącach - co chyba wychodzi na to samo.
A latać nie musisz, daj znać to ci podeślę, albo jak pojadę do Berlina to mogę ci przywieźć - nie ma problemu.

bunnything 
Dyskutant

Wysłany: 2010-10-02, 16:06   

Ja bralam przez dlugi okres skrzypovite i bylam bardzo zadowolona z efektu a teraz biore belisse i rowniez polecam z tym dodatkowy plus ze belissa jest bardzo czesto w promocji :wink:

Jaegermeisterin 
Poczatkujacy

Wysłany: 2010-10-05, 22:06   

bunnything napisał/a:
Ja bralam przez dlugi okres skrzypovite i bylam bardzo zadowolona z efektu a teraz biore belisse i rowniez polecam z tym dodatkowy plus ze belissa jest bardzo czesto w promocji :wink:

Osobiście wypróbowałam i polecam :j/w Skrzypowite, Belisse, Dromin i generalnie jakiś kompleks witamin. Natomiast na same paznokcie jesli chodzi o ich zewnetrzne "ulepszenie" polecam odzywki sally hansen np. maximun growth- rewelacyjnie wzmacniają i przyspieszaja wzrost paznokci.

kochanie_moje 
Dyskutant

Wysłany: 2010-10-10, 20:31   

Moje kochane Panie - odsprzedam kupony na zabiegi kosmetyczne. Info o zabiegach, ceny itp ponizej:

1) Kupon o wartosci 30 EUR na zabieg depilacji woskiem - studio Queen Of Waxing | Prager Platz 6 - 10779 Berlin - cena 15 EUR
Waznosc kuponu do 27.03.2011

2) Kupon o wartosci 300 PLN na zabieg fotodepilacji ( trwale usuwanie zbednego owlosienia )lub inny zabieg kosmetyki laserowej - studio w SZCZECINIE!!! - cena 60 PLN
Waznosc kuponu do 29.04.2011

3) Kupon o wartosci 600 PLN na zabieg kosmetycznego wybielania zebow - klinika we WROCLAWIU - cena 215 PLN
Waznosc kuponu do 17.11.2010

4) Kupon o wartosci 450 PLN na zabieg przedłużania rzęs metodą XTREME LASHES - studio w GDYNI!!! - cena 200 PLN
Waznosc kuponu do max luty 2011

Wszystkie kupony sa WAZNE, NIEFALSZOWANE i godne polecenia jako forma zadbania o siebie za nieco mniejsze pieniadze. Z kilku takich ofert sama skorzystalam i te powyzsze rowniez wykupilam dla siebie. Jednakze nie bede ich w stanie wykorzystac a na mozliwosc zwrotu zakupionej oferty jest juz za pozno ( 14 dni po dokonaniu zakupu). Dlatego tez szukam ewentualnych chetnych, ktorzy byliby zainteresowani odkupieniem ode mnie kuponow na powyzsze zabiegi. Kupony te NIE sa imienne, dlatego skorzystac z nich moze kazda osoba ( specjalny kod potwierdzajacy prawdziwosc kuponu ).

Dla osob, ktore mialyby ochote podyskutowac na tema prawdziwosci / legalnosci / i tym podobnych spraw informuje, iz jestem osoba "forumowo" znana z tak zwanego " lajfa", wiec mozna mi zaufac uff uff :)
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priva.

lightblue 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-10-10, 21:19   

kochanie_moje napisał/a:

Kupon o wartosci 450 PLN na zabieg przedłużania rzęs metodą XTREME LASHES - studio w GDYNI!!! - cena 200 PLN

Too late....
Myslalam o tym bedac w Gdyni na urolpie,
mam dosyc wywalania kasy na maskary-masakry,
obiecujace Long&Swing/Extreme /Wonder/Sexy Curves /Volume/No End...
cudow nie ma, z proznego i Salomon....,
szkoda, ze sie nie zgadalysmy, mysle, ze bym sie skusila...
Buuuuuuuuuu :cry:

kochanie_moje napisał/a:
wiec mozna mi zaufac uff uff :)

Potwierdzam, ze mozna :grin:

Julian Tuwim

kochanie_moje 
Dyskutant

Wysłany: 2010-10-10, 21:50   

Qurcze... no szkoda... ale bylo tyle fajnych tematow do obgadania... ;) ale moze zawitasz w Gdyni do lutego...?? Ja nie bede... dowiedzialam sie, ze loty tylko do konca pazdziernika, dlatego niestety nie dam rady z kuponu skorzystac :(

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2011-06-11, 14:04   

cos ta belissa i merz specjal nie za bardzo chcą działać... :???:

Odpowiedz do tematu