| Autor |
Wiadomość |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-10-12, 15:18 Bez tytułu
|

|
|
http://www.wprost.pl/ar/?O=81928
Unikam z zasady wywlekania spraw kryminalnych i dyskusji nad tym kto ,kogo,kiedy,dlaczego .Ale to jest czynem szczególnie odrażającym żeby spokojnie przejść do porządku dziennego.Zastanawiam się jak daleko sięga ludzkie zbydlęcenie? I to mają być kobiety ,pewnie i same będące matkami ,pracownice służby zdrowia ?!Co takie............................. myślały w momecie tej"świetnej zabawy", fotografowania i w trakcie oddawania tych zdjęć do wywołania? |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-10-12, 15:32
|

|
|
Juz rano to czytalam i cisnienie mi podskoczylo.
Co za idiotki, powinny wysoka cene za swoja glupote zaplacic.
Czy one nie zdawaly sobie sprawe jaka krzywde moga wyrzadzic tej kruchej istotce? Nie dosc, ze narazily to malenstwo przez to, ze wyjely je z inkubatora, zeby sie nim pobawic to jeszcze robily jemu zdjecia. Noworodkowi nie wolno robic zdjec z lampa blyskowa, a co dopiero wczesniakowi! Wyzwolona nagle lampa o tak duzej mocny mogla uszkodzic oczy tego dziecka.
Brak mi slow gdyby mogla to bym im tak wpieprzyla, zeby przez tydzien nie mogly na dupsku usiasc. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
marekk
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2005-10-12, 15:37
|

|
|
| heeh dobrze powiedziane |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-10-13, 21:05
|

|
|
| glupota ludzka nie zna granic, a juz szczegolnie u kogos kto wie najlepiej czym takie ´´zabawy´´ moga sie skonczyc! To dla mnie niewyobrazalne. Bezmozgowie calkowite. Mam nadzieje, ze dostana do konca zycia zakaz wykonywania zawodu. |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-10-13, 21:17
|

|
|
| noz mi sie w kieszeni otwiera na takie durne babsztyle.... ..../ CENZURA/ |