|
ciag dalszy pewnego zamknietego tematu
| Autor |
Wiadomość |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-08-22, 12:32 ciag dalszy pewnego zamknietego tematu
|

|
|
dopiero dzis weszlam na temat omawiajacy prace Kamili jako moderatorki. Czemu to zostalo zamkniete? Nie rozumiem, skoro ktos sie wypowoada to znaczy, ze temat zyje.Kto ocenia czy dyskusja idzie w "dobra" strone czy nie? Ja nie chcialabym by ktos tu ocenial poziom dyskusji.
Mam uwage tylko do Jacka i Jocker Adamsa- co to znaczy, by dziewczyny poklepac po tylku? Nie czujecie , ze traktujecie je z poblazaniem jak niegrzeczne dziewczynki??? Normalnie jak cos takiego czytam to zaczynam watpic czy faceci zauwazyli, ze kobiety potrafia myslec, podejmowac decyzje NIE BEDAC PROWADZONE ZA RACZKE PRZEZ MESKIE GURU. Wstyd mi za was panowie. |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2007-08-22, 14:09
|

|
|
Czesc Ula
Ja zamknalem ten temat poniewaz uznalem ze wszystko zostalo powiedziane,
Poza tym nie uwazam zeby publiczne forum bylo dobrym miejscem na rozstrzyganie takich bezsensownych sporow, a w szczegolnosci mieszanie sie w konflikt trzecich osob jak autor tematu o ktorym wspominasz.
Jezeli autorowi tematu o ktorym mowa lub tez komus innemu nie podoba sie to jak zachowal sie moderator lub nie wie dlaczego post zostal usuniety lub wyedytowany to powinien sie zglosic z tym do mnie i tylko do mnie, a nie rozstrzygac takie sprawy publicznie. Ja decyduje ostatecznie o tym kto bedzie moderatorem i nikt nit inny, jak rowniez o tym w jakich sytuacjach moderator moze mi pomoc i czy decyzja byla sluszna czy nie.
To ze zostaly wydedytowane jakies wulgaryzmy to bardzo dobrze, tez bym tak zrobil, nie kazdy musi czytac takie rzeczy, przypominam ze sa tu i czytaja forum rowniez osoby niepelnoletnie lub takie ktorych wyrazenia spod budki z piwem razi dlatego prosze uwazac przy doborze odpowiedniego slownictwa.
Chcialem przy okazji prosic o zaprzestanie poprawiania ortografii u osob ktore robia bledy, takie komentarze beda usuwane.
Jak ktos znajdzie bledy to niech je zachowa dla siebie, lub prywatnie zwroci uwage danej osobie - jezeli czuje sie na tyle kompetentny aby oceniac ortografie innych.
Milego dnia. |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-22, 14:22
|

|
|
| ula napisał/a: | | Mam uwage tylko do Jacka i Jocker Adamsa- co to znaczy, by dziewczyny poklepac po tylku? Nie czujecie , ze traktujecie je z poblazaniem jak niegrzeczne dziewczynki??? Normalnie jak cos takiego czytam to zaczynam watpic czy faceci zauwazyli, ze kobiety potrafia myslec, podejmowac decyzje NIE BEDAC PROWADZONE ZA RACZKE PRZEZ MESKIE GURU. Wstyd mi za was panowie. |
Troche przesadzasz.
Klepanie "spodobalo sie Kamili" , co prawda od meza.
A zreszta byl to zart i tak to wszyscy niewatpliwie potraktowali.
Czytajac Twoja wypowiedz moglbym z kolei ja sie troche wzburzyc,
poniewaz nie jestem taki jak to ujelas.
No, to wszystko jasne.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-22, 14:23 Re: ciag dalszy pewnego zamknietego tematu
|

|
|
| ula napisał/a: | | Mam uwage tylko do Jacka i Jocker Adamsa- co to znaczy, by dziewczyny poklepac po tylku? Nie czujecie , ze traktujecie je z poblazaniem jak niegrzeczne dziewczynki??? Normalnie jak cos takiego czytam to zaczynam watpic czy faceci zauwazyli, ze kobiety potrafia myslec, podejmowac decyzje NIE BEDAC PROWADZONE ZA RACZKE PRZEZ MESKIE GURU. Wstyd mi za was panowie. |
Ja to troche inaczej odebralam, jako zart lub zlagodzenie napietej sytuacji w tamtym temacie Watpie, zeby oboje mieli jakies zle intencje. Jak ktos znajomy takie cos pisze to nie traktuje tego powaznie. Co innego gdyby napisal to ktos kogo w ogole nie znam... |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
szarlotka
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-08-22, 14:35
|

|
|
Czytam to forum regularnie, ale nie zaluje, ze sie za czesto na nim nie udzielam.Na roznych innych i owszem, ale to forum jest jakies dziwne.Zamiast sobie funkcjonowac w sposob lekki i przyjemny, ciagle panuje zamieszanie i jakies wzajemne pretensje.
Wiecej luzu, ludzie!
Nie wiem jak inni, ale czesto mam wrazenie, ze wchodzac na to forum jestem jak nieproszony gosc na imprezie.W najlepszym razie mnie zignoruja, a w najgorszym naburcza.Czegos tu nie rozumiem. |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2007-08-22, 16:54 Re: ciag dalszy pewnego zamknietego tematu
|

|
|
No jakbym dziewczyn nie znal... to bym sobie to napewno nie pozwolil. Jakbym przesadzil... to JA bym napewno w tylek dostal.
Tak jak szarlotka napisala... Troche luzu! |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-08-22, 18:00
|

|
|
| ula, tak jak Adam mowi... Poreszta, ja tego zle nie odebralam:) |
_________________ marlen |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-08-22, 19:32
|

|
|
och przestancie, ja nie pisze tego w jakiejs tepej zlosci. ALE oczywiscie takie zarciki dzialaja mi na nerwy, jakos w stosunku do facetow takie tony sie nigdy nie pojawiaja i JA odbieram takie cos -obojetnie czy to zart czy nie- jako mocno irytujace, szowinistyczne zagranie i ja takich rzeczy w zadnej formie nie toleruje.Moje prawo.
Hej Marcin- ja to sobie mysle, ze tematy umieraja same z siebie a idea forum polega na tym, ze ludzie sie wtracaja z roznymi rzeczami. Ale respektuje twoje prawo do zamykania i w sumie nic mi do tego.
Sadze, ze na tym forum problem jest troche inny. Sporo osob zna sie na plaszczyznie prywatnej i dlatego animozje, zale maja czasem taki a nie inny przebieg. Smutne jest to co napisala kol wyzej, ze czuje sie tutaj jak nieproszony gosc - sadze jednak, ze w takiej formie konatktu jaka jest net sami decydujemy o charakterze naszego bycia i uczestnictwa. To ze inni maja odrebne opinie to tym lepiej, jest ciekawiej. Ja mam wrazenie, ze "stala ekipa dziewczyn" chcialaby stworzyc tutaj swiat na swoje podbienstwo,ale to przeciez nie jest mozliwe:) Musze dodac, ze nie czuje sie zachecona do przychodzenia na spotkania.Mam wrazenie, ze to zamkniete kolko wzajemniej adoracji i tyle. ALE MIMO TEGO WSZYSTKIEGO CIESZE SIE ZE TO FORUM ISTNIEJE I POZDRAWIAM WAS MILO! |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2007-08-22, 19:47
|

|
|
| ula napisał/a: | | och przestancie, ja nie pisze tego w jakiejs tepej zlosci. ALE oczywiscie takie zarciki dzialaja mi na nerwy, jakos w stosunku do facetow takie tony sie nigdy nie pojawiaja i JA odbieram takie cos -obojetnie czy to zart czy nie- jako mocno irytujace, szowinistyczne zagranie i ja takich rzeczy w zadnej formie nie toleruje.Moje prawo. |
Prosze bardzo, nikt Tobie nie zabrania. Nie chce sie ktos zrwocic tym tonem do mnie...? Na wyrownanie? Zeby ula byla zadowolona...
| ula napisał/a: | | Ja mam wrazenie, ze "stala ekipa dziewczyn" chcialaby stworzyc tutaj swiat na swoje podbienstwo,ale to przeciez nie jest mozliwe:) Musze dodac, ze nie czuje sie zachecona do przychodzenia na spotkania.Mam wrazenie, ze to zamkniete kolko wzajemniej adoracji i tyle. |
Niestety tak jest... Cytuje Marzene: "Ty i tak nastepnym razem juz nie przyjdziesz!" |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-08-22, 19:57
|

|
|
Jocker- nie chodzi o to by -Ula byla zadowolona.
Bo Ula nie jest mala rozgniewana dziewczynka i jest zadowolona kiedy sama zechce.Dalej uraza mnie ten protekcjonalny ton, choc autor wpisu nie czuje, oj nie czuje.... w czym rzecz.
|
|
|
|
 |
riko98
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-08-22, 21:18
|

|
|
| ula napisał/a: | Jocker- nie chodzi o to by -Ula byla zadowolona.
Bo Ula nie jest mala rozgniewana dziewczynka i jest zadowolona kiedy sama zechce.Dalej uraza mnie ten protekcjonalny ton, choc autor wpisu nie czuje, oj nie czuje.... w czym rzecz.
|
odp do Ula : " protekcjonalny ton " mlode drzewko latwo zgiac, stare zapomnij.
Wymadrzanie sie swiadczy o niskim "Intelekcie" to nie tyczy Ciebie.
Tu na tym forum te uszczypliwe docinki .Nieprzejmuj sie tym. Niektorzy sami sobie
wystawiaja swiadectwo ich ujemnego Ilorazu Inteligencji. Najlepiej nieprzejmowac sie.
Jak spiewa Wojciech Mlynarski " ROBMY SWOJE "....
Pewno , ze chcialbym by Wszyscy nawzajem sobie byli ZYCZLIWYMI. I sczerze Wszystkim
Tego ZYCZE. " ROBMY SWOJE " niebedac uszczypliwymi, dokuczliwymi.
Szanujmy sie nawzajem. Czyte slowa pomoga ? (moze)..
Niech zapanuje psyjazny dla Wszystkich MILY KLIMACIK....(psyjazny celowy blad) |
_________________ link do Protestu w Obronie Krzyza: http://fransois444.blogan...-symbolu-krzyza
 |
| |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-22, 21:37
|

|
|
| ula napisał/a: | | och przestancie, ja nie pisze tego w jakiejs tepej zlosci. ALE oczywiscie takie zarciki dzialaja mi na nerwy, jakos w stosunku do facetow takie tony sie nigdy nie pojawiaja | No moze na tym forum nie, a i o klepaniu to chyba tez pierwszy bylo... Ale, ostatnio moj nauczyciel od reklamy spytal sie dlaczego spoty w ktorych facet dostaje np. pilka w jaja, albo pies go w krocze ugyzie sa na wesolo odbierane, a gdyby ktos nakrecil reklame ze kobicie krzywda sie dzieje to wiele osob by sie oburzylo...
| ula napisał/a: | | JA odbieram takie cos -obojetnie czy to zart czy nie- jako mocno irytujace, szowinistyczne zagranie i ja takich rzeczy w zadnej formie nie toleruje.Moje prawo. |
Ja przez 2 lata chodzilam do klasy informatycznej. 33 chlopakow i 3 dziewczyny. Tam to byly hardcorowe zarty
P.S. Na nastepne spotkanie wybiera sie 18 osob w tym 6 nowych |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
riko98
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-08-22, 21:50
|

|
|
| Kamila napisał/a: | | ula napisał/a: | | och przestancie, ja nie pisze tego w jakiejs tepej zlosci. ALE oczywiscie takie zarciki dzialaja mi na nerwy, jakos w stosunku do facetow takie tony sie nigdy nie pojawiaja | No moze na tym forum nie, a i o klepaniu to chyba tez pierwszy bylo... Ale, ostatnio moj nauczyciel od reklamy spytal sie dlaczego spoty w ktorych facet dostaje np. pilka w jaja, albo pies go w krocze ugyzie sa na wesolo odbierane, a gdyby ktos nakrecil reklame ze kobicie krzywda sie dzieje to wiele osob by sie oburzylo...
| ula napisał/a: | | JA odbieram takie cos -obojetnie czy to zart czy nie- jako mocno irytujace, szowinistyczne zagranie i ja takich rzeczy w zadnej formie nie toleruje.Moje prawo. |
Ja przez 2 lata chodzilam do klasy informatycznej. 33 chlopakow i 3 dziewczyny. Tam to byly hardcorowe zarty
P.S. Na nastepne spotkanie wybiera sie 18 osob w tym 6 nowych |
ODP Jestem Biznesmen zapracowany czas mi niepozwala na spotkanko, sory.
FOTO z doza humoru dla smutnych. |
_________________ link do Protestu w Obronie Krzyza: http://fransois444.blogan...-symbolu-krzyza
 |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-25, 22:50
|

|
|
ULa poczulam sie urazona!!!
cyt. "Ja mam wrazenie, ze "stala ekipa dziewczyn" chcialaby stworzyc tutaj swiat na swoje podbienstwo,ale to przeciez nie jest mozliwe:) Musze dodac, ze nie czuje sie zachecona do przychodzenia na spotkania.Mam wrazenie, ze to zamkniete kolko wzajemniej adoracji i tyle."
Nikt tu nie stwarza jakiegos swiata to zwykle forum i chyba nic w tym zlego ze ktos je prowadzi i dba o nie a nie jak niektore gdzie ludzie robia naprawde co chca np.obrazajac sie niesmacznie,ale nie o tym chcialam napisac
Spotkania z reguly sa fajne i chwalone nikt nikogo nie adoruje i nikt nie stwarza i nie zamierza stworzyc zadnego zamnknietego kola jak napisalas!
Kazdy moze przyjsc i sie zabawic TY nie mosisz jak nie chcesz a nie chcesz bo masz powod!
Tobie moze sie nasze spotkanie z Toba nie spodobalo i tu bede niemila nikt sie nie pchal oknami i drzwiami zeby wielce sie udzielac w szkole w ktorej uczysz a o to Ci chodzilo-urazona Pani nauczycielka!?
Nie unos sie i nie wstawiaj sie za nikim jak nie czuje sie urazony!
Kamila jak sie bedzie czuc urazona to da sobie rade!
I nie rozumiem dlaczego facetow ktorych nie znasz nazywasz "szowinistami"
Milej nocy! Marzena |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-25, 23:01
|

|
|
| marzena napisał/a: | | I nie rozumiem dlaczego facetow ktorych nie znasz nazywasz "szowinistami" |
Marzenko dzieki, szacunek! |
|
 |
pikesz
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-08-25, 23:03
|

|
|
| Kamila napisał/a: | Ja przez 2 lata chodzilam do klasy informatycznej. 33 chlopakow i 3 dziewczyny. Tam to byly hardcorowe zarty |
Qurcze, Kama, ale Ci bylo faajnie
A hardcorowe zarty uwielbiam, ale tylko z b bliskimi znajomymi. Maja taki swoj urok , ze hej! Choc oczywiscie trza brac je tuurbo na luzie, bez wnikania w szowinizm, dyskryminacje i takie tam inne
Pozdro
Ewa |
|
|
|
 |
riko98
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-08-26, 03:17
|

|
|
| marzena napisał/a: | ULa poczulam sie urazona!!!
cyt. "Ja mam wrazenie, ze "stala ekipa dziewczyn" chcialaby stworzyc tutaj swiat na swoje podbienstwo,ale to przeciez nie jest mozliwe:) Musze dodac, ze nie czuje sie zachecona do przychodzenia na spotkania.Mam wrazenie, ze to zamkniete kolko wzajemniej adoracji i tyle."
Nikt tu nie stwarza jakiegos swiata to zwykle forum i chyba nic w tym zlego ze ktos je prowadzi i dba o nie a nie jak niektore gdzie ludzie robia naprawde co chca np.obrazajac sie niesmacznie,ale nie o tym chcialam napisac
Spotkania z reguly sa fajne i chwalone nikt nikogo nie adoruje i nikt nie stwarza i nie zamierza stworzyc zadnego zamnknietego kola jak napisalas!
Kazdy moze przyjsc i sie zabawic TY nie mosisz jak nie chcesz a nie chcesz bo masz powod!
Tobie moze sie nasze spotkanie z Toba nie spodobalo i tu bede niemila nikt sie nie pchal oknami i drzwiami zeby wielce sie udzielac w szkole w ktorej uczysz a o to Ci chodzilo-urazona Pani nauczycielka!?
I nie rozumiem dlaczego facetow ktorych nie znasz nazywasz "szowinistami"
ODP.
Marzeneczko i tu bede niemily,niemozesz scierpiec Nauczycielka (autorytet) Wypowiedzi
madre pouczajace .Czyli RAZI CIE Wsz, co INTELEKTUALNE i madrzejsze od Ciebie.
Niemozesz tego zaprzeczyc ! (niektorzy mieli pod gorke do szkoly) w zwiazku z tym posiada
-ja ZAKOMPLEKSIENIE wzgledem ludzi madrzejszych od siebie.Np /Nigdy nie przyznaja racji
nawet-jak sie myla przed kims madrzejszym/ ""nauczycielka w szkole dawala mi popalic""
""To ja moje EGO tu na for""Teraz moge sie ile tylko chce wyzyc.i , t , d...
Jesli jest cos pouczajace - warto niegardzic (niewazne czyja wypowiedz) jesli madra, przyj
-mij ja GODNIE.Janie pisze farmazonow kiczowatych.Prawda czesto bywa gorzka musisz
nauczyc sie przyjmowac ja taka jaka jest. OK fajrant (meczy mnie to pouczanie)..nieraz trzeba.Milo Cie Pozdrawiam oraz Wsz..(nieszukaj tej wypowiedzi niema w necie)
Zapytaj Uko czy to kicz..
Milej nocy! Riko PS Agnieszka gosc pisze malutko,"bystra" wie ze krotkich p,nie kometuje..
Milej nocy! Marzena |
|
 |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-26, 08:28
|

|
|
riko98 patrz i ucz sie...
| Marzena napisał/a: | ULa poczulam sie urazona!!!
I nie rozumiem dlaczego facetow ktorych nie znasz nazywasz "szowinistami" |
| riko98 napisał/a: | Marzeneczko i tu bede niemily,niemozesz scierpiec Nauczycielka (autorytet) Wypowiedzi
Niemozesz tego zaprzeczyc ! (niektorzy mieli pod gorke do szkoly) w zwiazku z tym posiada
-ja ZAKOMPLEKSIENIE wzgledem ludzi madrzejszych od siebie.Np /Nigdy nie przyznaja racji
nawet-jak sie myla przed kims madrzejszym/ ""nauczycielka w szkole dawala mi popalic""
Jesli jest cos pouczajace - warto niegardzic (niewazne czyja wypowiedz) jesli madra, przyj
-mij ja GODNIE.Janie pisze farmazonow kiczowatych.Prawda czesto bywa gorzka musisz
nauczyc sie przyjmowac ja taka jaka jest. OK fajrant (meczy mnie to pouczanie)..nieraz trzeba.Milo Cie Pozdrawiam oraz Wsz..(nieszukaj tej wypowiedzi niema w necie)
Zapytaj Uko czy to kicz..
Milej nocy! Riko PS Agnieszka gosc pisze malutko,"bystra" wie ze krotkich p,nie kometuje..
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-08-26, 09:18
|

|
|
jesssuuuuuu wybacz Riko bede starala sie wiecej pisac obys tylko byl zadowolony hahahahhaahhahahahhaah |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-26, 09:58
|

|
|
Rico Rico!
CYT_"Marzeneczko i tu bede niemily,niemozesz scierpiec Nauczycielka (autorytet) Wypowiedzi
nauczyc sie przyjmowac ja taka jaka jest."
Nie mam ochoty Ci tlumaczyc bo i tak nie widze w tym sensu chociazby dlatego ze nie wiesz o co chodzi Ula bedzie o tym wiedziec i odpowiedz moja tylko brzmi-nie wrtacaj sie bo Twoja beblanina wtedy nie ma sensu!
A i jeszcze "PS Agnieszka gosc pisze malutko,"bystra" wie ze krotkich p,nie kometuje.."
Jest bystra bo nie kometuje Twoich wypowiedzi!!
Wiec napisze haaaa haaaaa i stane sie tez bystra a moze i madrzejsza |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|