Co chcesz dostać na gwiazdkę?
| Autor |
Wiadomość |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-19, 15:35 Co chcesz dostać na gwiazdkę?
|

|
|
Nadchodzi gwiazdka. Postanowiłem w tym roku trochę wcześniej się tym zająć, zanim jeszcze mikołaje zaczną nas terroryzować na ulicach i sugerować "najlepsze" podarunki.
A problem wyboru pojawia się i wtedy, gdy umawiamy się na niespodzianki, i wtedy gdy sami sobie czegoś życzymy. Czegóż można by sobie życzyć, jak niczego nie brakuje?! A może jest coś takiego o czym nawet nie myślę i jeszcze nie wiem, że tego chcę?
Napiszcie proszę dwie rzeczy:
1. Co chcielibyście sami dostać?
2. Jaki prezent ucieszyłby waszych bliskich? |
|
|
|
 |
magdzinska
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-19, 15:46
|

|
|
| Hej,super pytanie,tak prawde mowiac niczego mi nie brakuje,jestem kobieta i najbardziej co lubie to jakies swiecidelka,czyli kolczyki,pierscionki,branzoletki itd.a innym sprezentowalabym to samo. |
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-19, 15:59
|

|
|
| a facetowi co? |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-19, 16:31
|

|
|
Zalezy czy drozszy czy tanszy prezent , moze byc ksiazka , jakis fajny dlugopis , breloczek do kluczy lub jakis gadzet zwiazany z marka samochodu ktorym jezdzi , perfumy , szklanki do whisky plus butelka whisky w fajnym opakowaniu , Gutschein do jakiegos sklepu z elektronika lub moze cos takiego http://www.jochen-schweiz...m_Category=leer . Jak ktos marzy o tym zeby sie przejechac Ferrari albo Hummerem lub ma ochote polazic po scianach blokow |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-19, 16:40
|

|
|
Z tym facetem to myślałem co ja chciałbym dostać. No nie jest lekko nawet sobie coś wymyślić. Książka brzmi najbezpieczniej.
@Tomek0774, a kobicie co kupujesz? |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-19, 16:42
|

|
|
| Pi0tr napisał/a: | Z tym facetem to myślałem co ja chciałbym dostać. No nie jest lekko nawet sobie coś wymyślić. Książka brzmi najbezpieczniej.
@Tomek0774, a kobicie co kupujesz? |
Szczerze mowiac , to jeszcze o tym nie myslalem . Jakos tak u mnie zawsze jest , ze kupuje cos spontanicznie przed samymi swietami . |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-19, 16:50
|

|
|
| Tomek0774 napisał/a: | | Szczerze mowiac , to jeszcze o tym nie myslalem . Jakos tak u mnie zawsze jest , ze kupuje cos spontanicznie przed samymi swietami . |
Ja też, ale w tym roku chcę być porządny i kupić wcześniej |
|
|
|
 |
magdzinska
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-19, 18:38
|

|
|
| oczywiscie kobietom,ale mezyczznom tez by sie przydalo cos z bizuteri,np.jakis fajny lancuszek plus cos do tego wedlug uznania.Zalezy kto co lubi nosic na lancuszku. |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-19, 19:18
|

|
|
Ja zawsze kupuje w listopadzie,dzieci do Mikołaja listy muszą napisać do polowy listopada:) Mężczyźnie zazwyczaj kupuje jakiś sprzęt(zawsze coś tam usłyszę)wiertarka za takiej firmy by mi się przydała,wycinarka i coś tam,coś tam..-słucham.Sama tez zazwyczaj wcześniej sugeruje co bym chciała..szal z Burberry,torebkę itp w tym roku od września sugeruje ,ze potrzebuje laser do użytku domowego na trwałe usuwanie włosków...niech mi Mikołaj przyniesie coś innego |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-19, 19:49
|

|
|
1. Dla mnie: poduszka elektryczna, wielka, bo zimno,
najlepiej taka jak spiwor, zebym mogla do niej po czubek nosa wejsc.
2. Perfumy - ale tu czasem ciezko trafic w gust.
3. Gutschein na masaz np. chinski albo inny,
sam czlowiek jest raczej zbyt skapy,
zeby zafundowac sobie za kilkadziesiat Euro godzinke lub poltorej przyjemnosci.
4. Bilety na kabaret, koncert, do teatru.
5. Taka lampa: http://www.amazon.de/Phil...e/dp/B000VKB5W6
Jest swietna, pieknie oswietla spora czesc pokoju,
mozna ustawiac kolor, natezenie, jasnosc.
Jestem szczesliwa posiadaczka, wiec polecam. |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-11-19, 21:15
|

|
|
1.Nowe monitory studyjne + hardware'owy Minimoog
2.Gutschein do sklepow z muza
3.Opakowanko z Kubanskimi Cygarami (nowe hobby )
4.Darmowy wypad na Ibize w czasie sezonu na okres 2 tyg |
_________________ 愛與恨是相同的兩副面孔。 / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-19, 23:33
|

|
|
| Cytat: | 4.Darmowy wypad na Ibize w czasie sezonu na okres 2 tyg | To musisz znaleźć jakiegoś bogatego Mikołaja;) |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-11-19, 23:50
|

|
|
| irmencja666 napisał/a: | | Cytat: | 4.Darmowy wypad na Ibize w czasie sezonu na okres 2 tyg | To musisz znaleźć jakiegoś bogatego Mikołaja;) |
Niekoniecznie wystarczy ,ze w 1 tydzien trafia mi sie 2 bookingi i w nastepnym 2 i jest jak znalazl a tak na wlasna reke to lipa straszna pod wzgledem finansowym |
_________________ 愛與恨是相同的兩副面孔。 / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
vivien24
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-30, 12:45
|

|
|
1. Ebook-Reader
2. Audiobooki
3. Dla majsterkowiczow w rodzinie czekoladowe sruby, klucze, kombinerki (widzialam ostatnio na Weihnachtsmarkt i bardzo mi sie spodobaly)
4. Gra planszowa
5. Gutschein na kolacje na Fernsehturm
6. Gutschein do Kina na kilka filmow dla kinomaniakow
7. Dla niezdecydowanych kobiet kupuje zawsze Gutschhein w Douglas, albo w sklepie odziezowym w ktorym dana osoba lubi sie ubierac
8. Kuferek na kosmetyki, lokowka, prostownica do wlosow
Karnety na masaze kupuje zawsza na Dzien Matki, albo imieniny. Mi jest zawsze trudno wymyslec co chce pod choinke, niczego mi nie brakuje i te zyczenia sa takie na sile. |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-12-02, 12:36
|

|
|
W tym roku moi rodzice dostaną ode mnie 3-dniowa wycieczkę do Pragi, a duża siostra kurs fotografowania. Są to prezenty, które na pewno ich ucieszą, przyniosą fajne wspomnienia a nie zalegną gdzieś na półce.
Największy problem stanowi mała siostra. Jej pokój wypełniony jest zabawkami, które cieszą ją średnio 15 min gdy są nowe. Jest wdzięcznym, kochanym dzieckiem ale zapytana co chce pod choinkę, odpowiedziała, że maszynkę do robienia tipsów, najlepiej tych brokatowych Moim prezentem dla niej w tym roku będzie cały dzień spędzony ze mną Tylko my dwie, dużo słodkieg jedzenie i same przyjemne rzeczy do robienia. I nie komputer, raczej lodowisko
A kiedyś, w czasach licealnych, z braku funduszy ustaliłam z uwczesną druga połówką, że nie kupujemy prezentów na święta tylko robimy je dla siebie własnoręcznie. Mimo, że było to 4 lata temu to otrzymany wtedy prezent wywołuje uśmiech na mojej twarzy po dziś dzień
Reasumujący: niekoniecznie kolejna książka, perfumy czy szalik trochę wyobraźni i mamy prezent, o którym nasz bliski nie zapomni do kolejnych świąt |
_________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. |
|
|
|
 |
galejola
Aktywny uzytkownik zorro

|
Wysłany: 2011-12-02, 15:05
|

|
|
Sama nazwa mówi że; na gwiazdkę...czyli co, gwiazdkę z nieba...chcę i nic więcej. |
_________________ Najlepszych ludzi uformowało naprawianie własnych błędow. |
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-12-02, 18:43
|

|
|
Super pomysł
 |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-12-03, 09:46
|

|
|
A ja mam takie specjalne pudło, na prezenty między innymi. Już od jakiegoś czasu się zbieram, żeby jakoś zwolnić to miejsce. Mam tam puzzle ball, mam takie w śmiesznie powykrzywiane w ósemki pręciki, które można w taki skomplikowany sposób łączyć i rozłączać. Mam tam takie wrotki, co świecą diodami, jak się jeździ....i wszyściutko prawie nówki, nieśmigane
Macie też takie pudła? |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-12-04, 10:18
|

|
|
Czytam i czytam tak wasze wypowiedzi ..co by kazdy chcial marzy sie i wogule ..................
-prawie wszytsko mozna kupic jak nie odrazu to potem .....ale czy mozna kupic........
........a ja marze
moze zabobonowe ale ........
...izniknieca obludyi zazdrosci ..............
.............prawdziwych przyjaciol z ktörymi mozna gadac bez konca ...........
.....milosci ktora slepa jest do konac ................
... na codzien usmiechu dziecka ........
...losu ktöry z oczu lez nie wycisnie ......... |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
|
|