Co sądzicie o związku Polsko-Niemieckim
| Autor |
Wiadomość |
grzeessiek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-03-28, 13:08
|

|
|
| gosc napisał/a: | ale pamietaj kobiety beda zawsze twierdzic ze "facet to swinia" taki juz nas los |
Nic nie stoi na przeszkodzie aby udowodnic ze tak nie jest w naszym przypadku |
|
|
|
 |
gosc
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-03-28, 13:15
|

|
|
ja nie musze nikomu nic udowadniac jestem jaki jestem niktorzy mnie znaja wiec moga cos powiedziec...
rozpisalismy sie bo temat jest godny uwagi... |
_________________ Kto ciagle patrzy wstecz nigdy nie bedzie gotow sprostac temu, co dopiero przed nim...burn tire, not your soul |
|
|
|
 |
grzeessiek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-03-28, 13:25
|

|
|
"udowdnic" poniewaz bedac w zwiazku czy spotykajac sie, samoistnie pokazujesz jaki jestes wiec nie widze tutaj sensu bulwersowania sie |
|
|
|
 |
gosc
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-03-28, 13:39
|

|
|
grzeessiek, ja sie nie bulwersuje...taka jest prawda nie ma co "cawaniakowac" bo i tak wszystko wyjdzie w praniu kto jaki jest
hehe "cawaniak" |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2011-03-28, 13:45
|

|
|
| gosc napisał/a: | grzeessiek, ja sie nie bulwersuje...taka jest prawda nie ma co "cawaniakowac" bo i tak wszystko wyjdzie w praniu kto jaki jest
hehe "cwaniak" |
czy to była jakaś aluzja w moją strone? |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
grzeessiek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-03-28, 13:47
|

|
|
| gosc napisał/a: | grzeessiek, ja sie nie bulwersuje...taka jest prawda nie ma co "cawaniakowac" bo i tak wszystko wyjdzie w praniu kto jaki jest
hehe "cawaniak" |
zgodze sie z Toba ) p.s spoko ja tez zostalem oceniony na poczatku jako cwaniaczek, tak dla pocieszenia |
|
|
|
 |
gosc
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-03-28, 13:56
|

|
|
| SoNja napisał/a: | zy to była jakaś aluzja w moją strone? |
nie to zadna aluzja ale smiac mi sie chce z tego o czym pisze grzeessiek, bo mnie tez tak oceniono... |
_________________ Kto ciagle patrzy wstecz nigdy nie bedzie gotow sprostac temu, co dopiero przed nim...burn tire, not your soul |
|
|
|
 |
|
|