| Autor |
Wiadomość |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 16:51
|

|
|
| gdzie mnie boli? to Ty taki expert od wszystkiego? medycyna to tez Twoja dziedzina..............podobnie jak polski język? |
|
|
|
 |
dawidquture
Aktywny uzytkownik DAWIDTOMASZEWSKI

|
Wysłany: 2005-02-02, 16:56
|

|
|
| alisa napisał/a: | | gdzie mnie boli? to Ty taki expert od wszystkiego? medycyna to tez Twoja dziedzina..............podobnie jak polski język? |
Udanego dnia
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 17:08
|

|
|
Jasne Dawid! Wyedytuj wszystkie posty! Nie ma jak odwracanie kota ogonem Kolejne polskie przysłowie |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 18:10
|

|
|
| dawidquture napisał/a: | | Nierozumiem dlaczego tak wiele osob jest tak wrogo nastawionych ????????????????????????? |
Wielu rzeczy napewno jeszcze nie rozumiesz ,ale nic to...jak mawiał pan Wołodyjowski
z wiekiem ponoć przychodzi doświadczenie życiowe...........z mądroscią różnie to bywa ja do Ciebie osobiście nic nie mam! Niby z jakiej okazji miała bym mieć?Nie znam Cię........chociaż nie ukrywam...chętnie poznam. Uważasz za wrogie nastawienie to co napisałam ? że szukasz jelenia za friko?a nie szukasz? Nasze stwierdzenia różnią się jedynie w formułowaniu,ja nazywam sprawę po imieniu ,Ty owijasz to w przysłowiową bawełne.Ale sens ten sam.Kochany Dawidzie Ty mi tu nie wciskaj ciemnoty z "Berlińską Taryfą" i innym też nie.Przecież nie chodzi Ci o nic innego jak o to by jak najmniejszymi kosztami własnymi osiągnąć hm...........powiedzmy "sukces".Dlatego szukasz tych......jeleni ...a raczej modelek ,które za "bóg zapłać" przyczynią się do twoich hipotetycznych sukcesów.Co one z tego będą miały,już nie pytasz,bo Cię to nie obchodzi.Nie mam ochoty się tu bawić w obrońce "uciśnionych" i wykorzystywanych ,ale wkurza mnie Twoja postawa "pijawki" .Dla mnie jest to robienie w balona i naciąganie naiwnych panienek ,które są na dodatek w trudnej sytuacji finansowej .Sam stwierdziłeś że jesteś "PROFI",skoro taki jesteś to bądź nim od początku i do końca .I nie próbuj mi tu tak jak początkowo wmawiać że "zazdrosna " jestem i "zawistna" o Twój .....sukces.Smieszne i tyle.Gdybym była tego samego pokroju co Ty ,stwierdziłabym że ......takiego kreatora mody to ja mogę trzy razy kupić tylko po to by przestał "kreować" bo jego "kreacje awangardowe" nawet nie są podobne do tych przecenionych do maximum i zalegających najniższe regały "Jeans Fritz" albo H&M.......................ale nie powiem
I to by było na tyle.................życzę Ci naprawdę wszystkiego najlepszego i zrobienia kariery na światowej arenie mody. |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
Wysłany: 2005-02-02, 18:25
|

|
|
Dawid - my CięTESZ wszyscy kochamy:)
ps. jak nastepnym razem bedziesz cos cytował to zapodaj autora i źródło. Wierz mi - autora to ucieszy. |
_________________ uko |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 19:59
|

|
|
Od: dawidquture
Do: alisa
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 19:55
Temat: ha ha ha
och biedna jestes biedna i napewno tesz zyjesz z pomocy spolecznej i w dodatku jestes brzydka i zakompleksiona wspolczuje ci
cytat z mojej prywatnej poczty od KREATORA MODY tego no..............jak on to sie zwie .........
TESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no widzisz biedaku ! sam przyznajesz że bida z nędzą u Ciebie! |
| |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2005-02-02, 20:00
|

|
|
Post podzielony i przeniesiony.
Przykro mi ale musialem rozdzielic i przeniesc ten temat .
Glupio teraz wyglada ,ale topik o spotkaniu jest topikiem tylko o spotkaniu i wszystkie dyskusje nie na temat beda przenoszone / ew. usuwane. Dawid prosze nie pisz gdzie popadnie, - dzieki.
Milego wieczoru. |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 20:01
|

|
|
Za to Ty Dawidzie jesteś bardzo mondry! |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 20:05
|

|
|
Dawid to jak? sprzedasz się? dorzucę Ci jeszcze parę używanych łachów ....w całkiem dobrym stanie!w sam raz będą Ci pasowały ,nie będziesz musiał więcej wyciągać do swojej "kolekcji" z kontenerów Caritasu!
ps.dorzucę nawet gratis paczkę ALWAYS .......nie używane! Ty lubisz je tak na swoich oczkach nosić |
| |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 20:06
|

|
|
| alisa napisał/a: | Od: dawidquture
Do: alisa
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 19:55
Temat: ha ha ha
och biedna jestes biedna i napewno tesz zyjesz z pomocy spolecznej i w dodatku jestes brzydka i zakompleksiona wspolczuje ci
|
poziom przedszkolny... Panie DQ
i te chwyty na priva... zalosne...
jakby juz nie mialo sie odwagi w oczy powiedziec ... co sie naprawde mysli.... |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 20:10
|

|
|
No dobra.........................wystarczy na dziś.......taka sprzeczka między NAMI KOBIETKAMI ..........kto się czubi to się lubi! Amen |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-02, 20:19
|

|
|
Amen