| Autor |
Wiadomość |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-20, 23:04
|

|
|
| Bosch napisał/a: | zgadza sie, z powaznego Forum 2 osoby roba sobie zarty na calego , poszukajcie sobie moze inne Forum, dla przedszkolakow, bedzie Wam tam zabawniej gdy dolazycie do "swoich".
A swoja droga, to straszne, kpic sobie z podstawowych zasad z Zarzadzania jako nauki. Jesli ludzie odwiedzajacy to forum, beda ten post czytac, to natychmiast widac, ze niektore osoby nie maja zielonego pojecia o tym co sie tu mowi, jak rowniez, ze Forum jest z przymrozeniem oka, nie powazne i nie odpowiedzalne. Szanowne moderatorki, , przemyslcie sobie sprawe. |
Bosz
Po pierwsze: wydaje mi się, że Twoje poczucie humoru czasami sięga dna
Po drugie: zgdadza się, że sobie w tym temacie żartujemy, ale tylko dlatego, że na post Marzeny nie bardzo można zareagować poważnie
Po trzecie: żartujac nikogo nie obrażamy tak jak Ty często to robiłes i nadal robisz...
Po czwarte: po rezygnacji z funkcji moderatora z Toba jest gorzej niż zle... sama nie wiem, czy próbujesz być "dowciapny" czy błyskotliwy, ale niestety nie udaje się to Tobie
Po piate: nie wiem, czy zauważyłeś, ale jest to dział "Dyskusje na kazdy temat" a nie "Praktyczne porady"
Zdrówka życzę! |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-20, 23:17
|

|
|
szanowana pani,
forum to polecilem w politechnice poznanskiej,w uniwersytecie poznanskim, politechnice gdanskiej, opolskim uniwersytecie, znam tam docentow i profesorow,polonii z Monachium tj.urzedzie chonorowego konsula, z Warszawy firmie Schering / medyczna firma w Berlinie jest rowniez i wstyd jest mi za te posty, ktore ty m.in. piszesz, pokazujac ze nie masz zielonego pojecia o czym czasami jest mowa jak rowniez ze,z forum powaznego robisz ciagle zarty, dlatego postanowilem zrezydnowac z funkcji moderatora,
ps. pisz dalej posty, nie na jakosc, tylko na ilosc, no coz......pozazdroscic tylko Marcinowi.niestety |
_________________ Niemcy -Polska, droga 93
http://www.youtube.com/wa...layer_embedded# |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-20, 23:24
|

|
|
| Bosch napisał/a: | szanowana pani,
forum to polecilem studenta z politechniki poznanskiej, z uniwersytetu poznanskeigo znam tam docentow i profesorow,polonii z Monachium tj.urzedzie chonorowego konsula, z Warszawy firmie Schering / medyczna firma w Berlinie jest rowniez i wstyd jest mi za te posty, ktore ty m.in. piszesz, pokazujac ze nie masz zielonego pojecia o czym czasami jest mowa jak rowniez ze,z forum powaznego robisz ciagle zarty, dlatego postanowilem zrezydnowac z funkcji moderatora,
ps. pisz dalej posty, nie na jakosc, tylko na ilosc, no coz......pozazdroscic tylko Marcinowi.niestety |
Ojej Wstydzisz się za nasze posty, a nie jest Tobie wstyd, że robisz tak banalne błędy ortograficzne i gramatyczne??? Przecież oni Twoje posty też pewnie czytają... |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 07:46
|

|
|
a tych co ich paskudnie wykorzystać i wyzyskiwać można bybyło jak nie było tak nie ma! Może KONSUL CHONOROWY się chociaż załapie? |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 10:28
|

|
|
Bosch!!!!!
Niedenerwuj sie tak ten post moj naprawde byl dla zartow!!!
Dlatego jest w dyskusjach a nie na innym dziale!!!!
I przestancie tak sobie dogryzac bo zadzwonie do KANCLEZA SCHRÖDERA i wtedy okaze sie kto ma lepsze znajomosci bo teraz to chyba same przechwalki!!!!!
Mamy sie w koncu tu dobrze tez bawic a nie tylko powazne tematy poruszac no nie????????
BAWMY SIE BOSCH BAWMY SIE TROCHE RADOSCI I SMIECHU NA FORUM NIE ZASZKODZI!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2005-03-21, 11:06
|

|
|
Dokladnie
Wlasnie w tym celu zostal stworzony dzial "Dyskusje na kazdy temat"
Zycze wszystkim milego i slonecznego 1 dnia wiosny !!! |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 11:10
|

|
|
| Niech żyje wiosna!!!!!! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 11:29
|

|
|
Boooosze!!! Jak możecie pisać o wiośnie w tak poważnym temacie?
Marzena zgadzam się! Odrobina luzu i humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziła |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 11:38
|

|
|
| wiosna -wiosną....humor...swoją drogą.............ale gdzie ta FORSA!!!!!! ?????? |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 11:56
|

|
|
Nie tak prendziutko! Musimy mieć jakis plan!
Do tamtych trzech zasad zarzadzania można by jeszcze dopisać czwarta: sen
Czasami mi się przysni cos fajnego! Najczęsciej w nocy rewelacyjne pomysły wpadaja do głowy!
W USA to też jest sprawdzona metoda, tam co chwile którys się wydziera "I have a dream" ale u nich to inna baja... |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 13:18
|

|
|
Kamila ,Marzena! Co będziemy się męczyć ....nawet w nocy! znalazłam najlepszego doradcę finansowo-byznesowego!Alfa i omega ,no muuuuuuuuuffffffffie Wam! Ten to się zna na rzeczy!
http://www.sadurski.com/gry/zapytaj.htm |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 13:34
|

|
|
| alisa napisał/a: | Kamila ,Marzena! Co będziemy się męczyć ....nawet w nocy! znalazłam najlepszego doradcę finansowo-byznesowego!Alfa i omega ,no muuuuuuuuuffffffffie Wam! Ten to się zna na rzeczy!
http://www.sadurski.com/gry/zapytaj.htm |
Alisa!!! Dzięki za linka! Franek rzeczywiscie zna się na rzeczy! Zreszta zobacz sama:
Kamila: jak mam założyć firmę z Alisa i Marzena?
Franek: Ale głupie pytanie.
K: Czy odniesiemy sukces?
F: Do cholery, skad mam to wiedzieć?!
K: Czy będziemy obrzydliwie bogate?
F: A ty znów klepiesz w tę klawiaturę!
K: Dlaczego Bosch nie zna się na żartach?
F: Nie rób jaj, pisz normalne pytania
Rewelka!
A tak na poważnie (info dla Bosza: ja nadal żartuje ) może napiszemy poradnik typu: Co i jak? Pierwsze dni w Berlinie! Co Wy na to? |
| |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 13:35
|

|
|
no nieeeeeeeeeeeeeeeeee,trafiłam jak kulą w płot z tym doradcą! ja mu poważne pytania zadaje "jak byznes założyć" a on mi każe się całować w dooooooooooooooooooopę !
Zdegradować go! i skargę trza na niego napisać do ministra sprawiedliwości !Co to za porządki? żeby w poważnym internecie takie paskudztwa wypisywali! feeeeeeeeeeee |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 13:39
|

|
|
Poradnik zielonego emigranta? Swietna myśl!
ps.a po ile będziemy brać od porady? |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 13:45
|

|
|
Hmmm, żeby nie przesadzić to myśle, że 10 centów
Mam nawet tytuł: "1001 porad dla zielonego emigranta"
P.S. 100 € na czysto od książki |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 13:47
|

|
|
za poradę? tylko 10 Centów? Ty chyba nie zdajesz sobie do końca sprawy jakie cenne te nasze porady! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 13:57
|

|
|
Ciiiiiiiicho ja nie chcę nikogo nie odstraszyć. Potem zrobi się podwyzke 1000%
Ale dobra koniec gadania, bo nas konkurencja uprzedzi! Wpisujcie dobre rady! Ja zaczynam!
Ciąg dalszy w dziale humor, żeby nie było wątpliwości |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 14:17
|

|
|
Kamila !!!!! 1002 posty już nastukałaś!!!!! Gratulejszen!
powinnaś awans dostać na MEGA-Moda!!!! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-21, 14:23
|

|
|
Dziękuję, dziękuję
Niezły wynik co? Jestem debeściara normalnie! |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-03-22, 10:24
|

|
|
NO wiec jaka w koncu dzialalnosc???
Bo chyba juz sie w tym wszystkim pogubilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomocy ---cholera teraz i ja pomocy szukam!!!!
OOO POLONIO POMOZ!!!!!!!!!!!!!!!miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te baby mnie wykoncza !!
Poprosze konkretny pomysl juz juz ale szybko !!!!!
Wlasnie wygralam 20 mil!!!nie mowie czego ale milionow i chce inwestowac w Polonie !!!
NO NO NO NO NO NO !!!! |
|
|
|
 |
|
|