|
Zamknięty przez: Kamila 2007-08-30, 12:48 |
|
| Autor |
Wiadomość |
riko98
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-08-29, 20:30
|

|
|
Uznalem ze nowicjusze tez powinni o tym wiedziec.
Zauwazylem,ktos napisal:("Nasze forum to specyficzne kolko wzajemnej adoracji, wiec
trudno sie przebic"Kilka osob spotykajac sie nieraz w realu oprac-strategie..
Myslac ze sa najmadrzejsze-najwazniejsze.Zapominajac ze tu tak jak na innych for,
jest Administrator sprawiedliwy, moderatorzy bezstronni-ktorzy napewno na ich machlojki
odpowiednio zareagowali by , jakby trzeba bylo.
Milego spotkania Wsz-zycze.PS-na tym for jest super dziala sprawiedliwosc takze Wsz serdecznie zachecam jak w piosence (Bo Wsz Polacy to jedna rodzina)...
|
_________________ link do Protestu w Obronie Krzyza: http://fransois444.blogan...-symbolu-krzyza
 |
| |
|
|
|
 |
pikesz
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-08-29, 22:34
|

|
|
| riko98 napisał/a: | Kilka osob spotykajac sie nieraz w realu oprac-strategie..
Myslac ze sa najmadrzejsze-najwazniejsze. |
Bzdurzysko! Dawno jeszcze wiekszej pierdoly nie slyszalam!
Mialam nie reagowac na kolegi wypowiedzi, ale kurcze- co za info dla innych?????!!!
Bylam na kilku spotkaniach i to az nie dowiary, jak rzadko, a wlasciwie prawie wcale-porusza sie forumowe tematy!
Jakies kola adoracyjne!KWACZ!!!!
Pozdro
Ewa
P.S. A spotakania ZAWSZE sa badrzo fajne! Az mi zal, ze nie moge narazie spotkac WAS!
Pozdrawiam wszystkich, ktorych poznalam w realu! |
_________________ Pozdro
Ewa |
|
|
|
 |
riko98
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-08-30, 09:31
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | Pia mojego chlopa niet i nie wiem czy dzis czy jutro wroci,moze nastepnym razem
riko czy to oznacza ,ze sie wynosisz z tego niefajnego forum???? dzieki |
malgorzatko:
wrecz odwrotnie:mrgreen: jak niektorzy wymiekaja majac nadzieje(matke glu)
ze osiagneli swoje :mrgreen:to ja czuje sie podbudowany i tu ich spotyka rozczarowanko. polske for,
jest dla wsz,Polakow. Ty myslalas, ze tylko dla wybranych.Pomylilas sie kole,
Ja sie czuje b, szczesliwy na tym for niewidac ?Prywatna grupe to mozesz smialo
organizowac na podworku Twoj, zamieszkania. albo tam gdzie chcesz. Pozdrawiam cieplutko. |
_________________ link do Protestu w Obronie Krzyza: http://fransois444.blogan...-symbolu-krzyza
 |
|
|
|
 |
riko98
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-08-30, 09:55
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | Kurcze,czyli to znaczy,ze jakis czas musimy sie z Toba meczyc???? |
malgorzato ; po zbednych dyskusjach z niektorymi STWIERDZAM:
na tym for jestem by czerpac info dawac je a nie wdawac sie w dyskusje
z takimi, ktorzy lubia uszczypliwie dokuczac innym szukajac zaczepek)- etc..
Mysle ze wielu tu podobnie jak ja tez pragnie informacji i,t,d,,
I tez nie obchodza ich Wasze niepotrzebne zaczepki.Zaczepiajcie sie nawzajem
jak Wam to tak sprawia przyjemnosc
gosienka 5. Kto tu licznik naduzywa wyraznie to widac po wzroscie punktacji.(PO LEWO)
Stwierdzilem ze te INFO poczatkujacy maja pawo dostac dla SWOJ,Informacji.
Naucz sie tylko zrozumiec czytajac powyzszy TEXT ktory napsalem tak wyraznie,
dobitnie - nawet dziecko napewno zrozumialo by to.
A wiec jesli macie ochote sie zaczepiac ,wyklucac,bzdury wypisywac to bawcie sie dalej
w ten sposob ale be zemnie. Wyrazniej juz tego nie mozna ujac.
(Po jakims czasie bycia na tym for, sami ocenia kto tu jest kim - kto tu bzdury wypisuje)i,t,d...
zostawmy ocene dla nich OK.CIERPLIWOSCI ZYCZE. Takze uszypliwy czlowieku
nie produkuj sie daremne,gwizdam na wszelkie prowokacje
Szczerze Zycze Wsz udanego Spotkanka!
Pamietaj gosienko5 - LUBIE BYC ZAWSZ, TYLKO SAMYM SOBA w odroznieniu do niektorych.
Pozdr,cieplutko,
riko. |
 |
| |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-08-30, 11:06
|

|
|
Riko mowisz kazdemu zeby pisal w temacie, a sam tego nie robisz, o ile wszyscy sie juz zorientowali to jest temat dotyczacy spotkania 31, a nie dotyczacy Ciebie... ale ty oczywiscie musisz sie wtracac, w kazdym temacie i nawet nie zauwazasz tego, ze wszystkim dzialasz na nerwy czyms takim... jak sobie chcesz to badz sobie na forum i korzystaj z niego jak wszyscy inni i nie zatruwaj ludziom zycia... niby chcesz byc taki pomocny, a tak naprawde to mi sie wydaje ze tylko walczysz o tytul super dyskutanta... robisz wszystko zeby tylko nabic sobie jak najwiecej postow, a to nie na tym chyba polega pomaganie innym... jak wchodze na forum to wyglada to tak jak by jakis wirus tutaj panowal od jakiegos czasu w kazdym poscie tylko RIKO RIKO RIKO... wydaje mi sie ze powinienes sobie to przemyslec no chyba ze lubisz byc tak nie lubianym uzytkownikiem i lubisz denerwowac ludzi.. zalozyles post o tym zeby zapanowal luzny klimacik na forum a tym czasem to ty sam wprowadzasz zamet... cos tutaj chyba jest nie tak!!!
P.S. pod swoim postem powinienes raczej napisac lubie zatruwac innym zycie.. dzialam wszystkim na nerwy i oczywiscie pomagam doprowadzac ludzi do szalu:) |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-30, 12:48
|

|
|
Riko, skoro odpowiedziales juz Gosi to zamykam temat. Nie ma sensu ciagnec tego dalej.
Nastepne Twoje posty w tym stylu beda zamykane, poniewaz usilnie starasz sie robic zamet na forum. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|