|
Gdzie mozemy zagrac koncert rockowy?
| Autor |
Wiadomość |
noff
Nowy

|
Wysłany: 2007-01-11, 16:25 Gdzie mozemy zagrac koncert rockowy?
|

|
|
Witam,
Jestem managerem zespolu rockowego z Wroclawia. Zespol nazywa sie NOFF. Istnieje od 1,5 roku i dosc szybko sie rozwija (na koncie mamy juz 2 wygrane festiwale rockowe, jedno wyroznienie. Nasze kawalki puszczaja w 3 radiach polskich).
Muzyka, ktora gramy jest oparta na ciekawym brzmieniu gitar i melodyjnym mocnym wokalu. Jezeli mamy okazje grac w dosc komfortowych warunkach sprzetowych i organizacyjnych, zapewniam w pelni profesjonalny i zywiolowy koncert
Zapraszamy na strone www.noff.pl , z ktorej mozna sciagnac wersje demo 3 utworow oraz m.in. zobaczyc galerie zdjec zespolu.
Chcemy przyjechac do Berlina na koncert. Jednak nie wiemy gdzie mozna zagrac. Moze podrzucicie nam jakis cynk, informacje, w jakim miejscu (klubie/lokalu) polski zespol moze zagrac.. glownie dla polskiej publicznosci, zakladam, bo teksty piosenek mamy polskie, choc przeciez niekoniecznie tylko dla stricte polskiej publicznosci
Co do oczekiwan naszych - nie sa wygorowane. Chodzilo by nam glownie o zwrot kosztow podrozy (z Wroclawia nie beda wielkie) i jakas symboliczna kwote dla kazdego muzyka. Bardziej zalezy nam na pokazaniu sie w Waszym miescie, niz zarobku.
Bede wdzieczny za pomoc w organizacji/zaproszeniu nas na wystep lub informacje i namiary do osob, ktore organizuja imprezy kulturalne.
pozdrawiam
Piotrek [NOFF] |
|
|
|
 |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-01-13, 20:58
|

|
|
Wlasnie slucham Waszych utworow i jestem zachwycona. Swietna muzyka, glos i teksty. Na organizowaniu koncertow niestety sie nie znam, wiec nie moge pomoc. Mam nadzieje, ze niedlugo pojawi sie Wasza plyta. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|