Historia Naszego kraju-Fiat 500
| Autor |
Wiadomość |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-02-20, 08:07 Historia Naszego kraju-Fiat 500
|

|
|
W telewizji polskiej pojawil sie niedawno spot reklamowy Fiata 500.
Wszystko sie zgadza ,autko powstaje w polsce, jest male ,polacy lubia maluchy...tylko czy reklamowka fiatka naprawde oddaje Nasz zwiazek z ta marka?
Zapraszam do obejzenia spotu: http://paulinawu.wrzuta.p...klama_fiata_500 |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
ravisher
Uzytkownik

|
Wysłany: 2008-02-26, 22:21
|

|
|
| Według mnie fajna reklama, wzruszająca, pozytywnie nastawiona. A czy Fiat jest częścią historii..., pewnie trochę jest bo był mały fiat 126p, duży fiat 125p. Jednak czego mi osobiście szkoda, a co jest związane z polską motoryzacją to niewykorzystana szansa na istnienie marki FSO. Czechom się udało, przykładem jest Skoda (Volkswagen), Rumunom się udało i idzie im coraz lepiej Dacia (Renault), a nam niestety nie. A szkoda, bo to by była bezsprzecznie polska marka. A Fiat, cóż jest włoski i tyle. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-02-27, 08:14
|

|
|
| zgadzam sie Polacy jak zwykle nie wykorzystali swojego potencialu,dobrze ze mamy sasiadow ktorzy popychaja Polska motoryzacje do przodu(jezeli o takowej mozemy tu mowic)...swoja droga nastepca ,,malucha,,bardzo wygodny samochod,napewno bedzie hitem. |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-02-27, 10:37
|

|
|
Ta reklama absolutnie nie reklamije tego auta -nie mam pojecia co chcieli tam pokazac ale napewno nie auto!
Szkoda ze nie mamy swojego Polskiego auta -byl na krotko polonez i co i jajco!
EEEEEEEEEEE tam i tak nic z tego nie bedzie! |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-02-27, 10:53
|

|
|
| Rodacy cos tam kombinuja np autko sportowe Leopard premiera rok temu lub syrena sport z 61 roku |
 |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-02-27, 11:31
|

|
|
Slyszalam o tym ale to sami Polacy nie robia kasa jest zagranicznai na dodatek to sa auta bardzo drogie i nie dla wszystkich!
A tu chodzi zeby wszystko bylo nasze i tanie! Dla nas! |
|
|
|
 |
|
|