| Autor |
Wiadomość |
Goska
Uzytkownik

|
Wysłany: 2005-09-28, 02:47 Jazda samochodem
|

|
|
HAARP i jazda samochodem
Treść: Przeczytalam wczoraj artykul, ktory mna wstrzasnal. Zdawalam sobie sprawe, ze HAARP moze sterowac samochodem, bo mi to demonstrowano kilka lat temu. Jechalam bardzo wolno. Dojezdzalam do drogi z pierwszenstwem przejazdu, wiec zdjelam noge z gazu zeby zahamowac. Wlasnie w tym czasie samochod wyrwl do przodu jak glupi z wielka szybkoscia. Odcinek do nastepnej drogi z pierwszenstwem przejazdu byl bardzo krotki wiec znowu zdjelam noge z gazu zeby przyhamowac. Samochod znowu wyrwal do przodu jak oszalaly. Zorientowalam sie, ze to HAARP. Juz na prostej, pustej drodze pokazywali mi, jak moga przyspieszac i hamowac samochodem. Te rzeczy nie byly mi wiec obce i przestrzegam o tym ludzi w kazdym moim liscie. Wiem tez, ze HAARP moze czlowieka natychmiast uspic. Czasami na bardzo krotki okres czasu. Ten artykul przeczytany wczoraj pierwszy raz uzmyslowil mi, ze HAARP moze to zrobic czlowiekowi jadacemu samochodem za kierownica. Sa jak widac rozne sposoby powodowania wypadkow samochodowych. Jeszcze wiecej rewelacji znajdziecie Panstwo w artykule w linku ponizej.
Autor: Goska <>
Wtorek,27 Wrzesień,2005 15:18:45 IP: 203.59.200.8 Odp:
Witryna: http://members.aol.com/alanyu5/part1e2.htm |
|
|
|
 |
malina
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-09-28, 10:18
|

|
|
Goska co jakis czas robisz nam pranie mozgow.Nie wiem jaki masz w tym cel???? |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-09-28, 10:52
|

|
|
niektórzy potrzebują do życia takiej codziennej porcji adrenaliny ,uwielbiają się bać może Gosia szuka bratniej duszy w tym względzie ? |
|
|
|
 |
malina
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-09-28, 21:43
|

|
|
Moze i tak ale jak na razie nikt nie wykazal tutaj szczegolnego aplauzu |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-09-29, 09:20
|

|
|
Bo juz nam sie ta Australia znudzila |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-09-29, 09:49
|

|
|
nie ma co się śmiać ! ja też od czasu do czasu słyszę głosy a nie widze tego co do mnie mówi! przeważnie zdarza mi się to podczas rozmowy przez telefon! |
|
|
|
 |
malina
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-09-29, 10:36
|

|
|
Czyli jednak to prawda o bosze |
|
|
|
 |
NorbertSzczecin
Nowy

|
Wysłany: 2005-10-03, 23:34 Re: Jazda samochodem
|

|
|
| Goska napisał/a: | HAARP i jazda samochodem
Treść: Przeczytalam wczoraj artykul, ktory mna wstrzasnal. Zdawalam sobie sprawe, ze HAARP moze sterowac samochodem, bo mi to demonstrowano kilka lat temu. Jechalam bardzo wolno. Dojezdzalam do drogi z pierwszenstwem przejazdu, wiec zdjelam noge z gazu zeby zahamowac. Wlasnie w tym czasie samochod wyrwl do przodu jak glupi z wielka szybkoscia. Odcinek do nastepnej drogi z pierwszenstwem przejazdu byl bardzo krotki wiec znowu zdjelam noge z gazu zeby przyhamowac. Samochod znowu wyrwal do przodu jak oszalaly. Zorientowalam sie, ze to HAARP. Juz na prostej, pustej drodze pokazywali mi, jak moga przyspieszac i hamowac samochodem. Te rzeczy nie byly mi wiec obce i przestrzegam o tym ludzi w kazdym moim liscie. Wiem tez, ze HAARP moze czlowieka natychmiast uspic. Czasami na bardzo krotki okres czasu. Ten artykul przeczytany wczoraj pierwszy raz uzmyslowil mi, ze HAARP moze to zrobic czlowiekowi jadacemu samochodem za kierownica. Sa jak widac rozne sposoby powodowania wypadkow samochodowych. Jeszcze wiecej rewelacji znajdziecie Panstwo w artykule w linku ponizej.
Autor: Goska <>
Wtorek,27 Wrzesień,2005 15:18:45 IP: 203.59.200.8 Odp:
Witryna: http://members.aol.com/alanyu5/part1e2.htm |
Za wcześnie Cię wypuścili ze szpitala mistrzu! |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-11-15, 15:37 HAARP a pranie mozgu
|

|
|
Co to jest ten HAARP do | Ukryta Wiadomosc: | Jesli jestes *zarejestrowanym uzytkownikiem* musisz odpowiedziec w tym temacie zeby zobaczyc ta wiadomosc --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- | ...?
Nie chce mi sie czytac tegp linka...
Czyzbym byl we wlasnym aucie marionetka ? |
|
 |
wborek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-11-22, 18:04 teorie spiskowe
|

|
|
GDZIE MASZ NA TEJ STRONIE COKOLWIEK O HAARP chyba nie wiesz o czym piszesz?? Jak już używasz jakiegoś skrótu bądź łaskawa opisać o co Ci chodzi. każdym pojazdem można sterować ( za pośrednictwem odpowiednich narzędzi oczywiście i napewno HAARP nie ma tu nic do rzeczy - poprostu jedż z takim autem do mechanika bo pada Ci pewnie silniczek krokowy gazu w aucie) i każdego można uśpić (także odpowiednimi narzędziami - chloroform albo kij baseballowy zależnie od uznania i fantazji oczywiście).
. Pozatym od dawna wszystkim wiadomo że Dianę zabił brytyjski MI5 a Elvisa widzieli w Vegas tydzień temu.
dla ludzi którzy chcą wiedziećo HAARP więcej polecam onecik LINK
"są tacy co od kija wymagają trzeciego końca." |
|
|
|
 |
Goska
Uzytkownik

|
Wysłany: 2005-11-23, 04:47 HAARP
|

|
|
HAARP pracuje na 11-tu programach. Link, ktory podales wyzej dotyczy tylko jednego programu.
Polecam przeczytac wiecej literatury fachowej na ten temat. Dobra jest ksiazka pt." HAARP bron ostateczna". Jak troche znasz angielski to polecam najnowszy film o broni HAARP. Mozna go sciagnac z tej strony : http://www.indybay.org/news/2005/06/1745064.php
Bardzo czesto w linkach pisanych przez roznych ludzi firma HAARP nie jest wymieniana, bo ludzie nie zdaja sobie sprawy, jakim zakresem mozliwosci dysponuje HAARP. Wiedza, ze ktos robi takie czy inne rzeczy ale nie potrafia tego nikomu przypisac. Nie wymieniaja wiec zadnej firmy. |
|
|
|
 |
wborek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-11-23, 14:12 Teorie spiskowe i HAARP
|

|
|
przepraszam Cię ale pozycja o której piszesz jest niedostępna w mojej strefie geograficznej
teorie spiskowe są stare jak świat takie drobiazgi jak echelon, akta hoovera, masoni, nazca, kosmici, czy Twój HAARP zawsze dopóki są utajniane, nie do końca wyjaśnione czy poprostu dotyczą rzeczy nieznanych będą sprawiały że znajdzie się jakiś fantasta, który będzie nadinterpretował fakty. Jeśli jeszcze ten fantasta stworzy jakąś dosyć przejrzystą teorię to i znajdzie ludzi, którzy mu uwierzą.
Znam osobę wierzącą że Amstrong nie dotknął stopą księżyca, i jeśli mu z tym dobrze to niech sobie wierzy. Trudno jest wytłumaczyć że nie jest się wielbłądem. Masz takie same dowody że Twoje auto było zdalnie sterowane jak i ja że twoje auto jest popsute. |
|
|
|
 |
Goska
Uzytkownik

|
Wysłany: 2005-11-23, 17:12
|

|
|
Zapewniam Cie, ze moje auto nie bylo i do tej pory nie jest popsute, chociaz od tamtego pokazu uplynelo jakies trzy lata. Kazdy ma prawo wierzyc w co chce. Ja nie klamie i nie wyssalam sobie tego z palca. Znasz niemiecki, to wystukaj sobie na Google "HAARP Waffe". Mysle, ze sporo znajdziesz roznych wiadomosci. Szkoda, ze nie mozesz otworzyc filmu. Mozesz tez wystukac po angielsku "HAARP and Mind Control" albo "HAARP secret" albo "HAARP 2005".
Wczesniej na tym forum zamiescilam opracowanie pt. Amerykanska Tajemnica. Sa to moje wlasne przezycia i obserwacje.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-11-24, 00:39 Re: HAARP
|

|
|
[quote="Goska"]... to polecam najnowszy film o broni HAARP. Mozna go sciagnac z tej strony : http://www.indybay.org/news/2005/06/1745064.php
[quote]
Niestety ten link nie funkcjonuje.
Z pewnoscia msz go siebie ?
Lub moze inne zrodlo?
===============================================================================
Moj dopisek 24.11. o 01:11
OK. Juz znalazlem, nielatwo bylo. Obejrze w ciagu dnia.
Dla informacji, sluze kopia, jesli ktos ma ochote.
Jacek |
|
 |
Goska
Uzytkownik

|
Wysłany: 2005-11-24, 08:15
|

|
|
Teraz sprawdzilam strone, ktora ja podalam. Ten link sie otwiera ale film nie. Juz go skasowali znowu.
Bardzo mi przykro. Nic nie moge poradzic. Bardzo pilnuja tych wszystkich wiadomosci. |
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2005-11-24, 09:57 Re: Jazda samochodem
|

|
|
| Goska napisał/a: | | Jechalam bardzo wolno. Dojezdzalam do drogi z pierwszenstwem przejazdu, wiec zdjelam noge z gazu zeby zahamowac. Wlasnie w tym czasie samochod wyrwl do przodu jak glupi z wielka szybkoscia. |
Wyglada na to, ze ta tajna bron nazywa sie alkohol. Nie naduzywaj go przed wejsciem do samochodu to samochod bedzie reagowal na polecenia.
baranek |
|
|
|
 |
|
|