|
Jugendamt zabral dzieci Polskiej Mamie
| Autor |
Wiadomość |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-09-20, 11:35 Jugendamt zabral dzieci Polskiej Mamie
|

|
|
NIE BADZ JEDYNYM ;KTORY NIE WIE !!!!!! JUGENDAMT WE FRANKFURCIE NAD ODRA PORWAL ZE SZKOLO I PRZEDSZKOLI 5 DZIECI!!!! POSLUCHAJ WYWIADU ; OPOWIEDZ ZNAJOMYM A PRZY OKAZJI POMORZESZ WROCIC DZIECIOM DO MAMY!!!!!!
http://w864.wrzuta.pl/aud...rzez_jugendamt. |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-09-21, 11:25 Re: Jugendamt zabral dzieci Polskiej Mamie
|

|
|
| gosienka5 napisał/a: | NIE BADZ JEDYNYM ;KTORY NIE WIE !!!!!! JUGENDAMT WE FRANKFURCIE NAD ODRA PORWAL ZE SZKOLO I PRZEDSZKOLI 5 DZIECI!!!! POSLUCHAJ WYWIADU ; OPOWIEDZ ZNAJOMYM A PRZY OKAZJI POMORZESZ WROCIC DZIECIOM DO MAMY!!!!!!
http://w864.wrzuta.pl/aud...rzez_jugendamt. |
Kurde, ale to ja jestem z Pomorza. |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-09-21, 11:40
|

|
|
O to slowa mamy 5-ciorga dzieci, ktore zabral Jugendamt:
JUGENDAMT NAD ODRA PORWAL 5 DZIECI!!!!
Legalny Kidnapping ?
W ten wtorek Jugenamt ukradł mi dzieci! Nie przyszli z Policją do domu, to było by zbyt" po ludzku" Wykradli je ze szkół i przedszkoli kiedy byłam w domu i niczego nie podejrzewałam.Dowiedziałam się ,że miało to miejsce około 10 rano.Szanowna pracowniczka Jugendamtu raczyła poinformować mnie o tym około godziny 15 telefonicznie głosem pełnym bestroski i podniecenia!!!!! A dla mnie życie się wtedy skończyło.Nie ma Wiktorii ( 13 lat) nie ma Jeremiego( 10 lat) nie ma MAciusia( 6 lat) Oliwci ( 5 lat) i Maleńkiej Konstancji( 3 latka) .Ja mam pochodzenie Polsko niemieckie - tata dzieci -Polskie.Prowadzimy w niemczech firmę .
Nikt nie powiedział im co się dzieje, nikt nie wytłumaczył dlaczego ich zabierają, dlaczego muszą mieszkać teraz bez mamy i taty.Możemy ich odwiedzać codziennie od godz. 15 do 17 .Oskarżono nas o znęcanie się nad ich psychiką i bicie.Korzystałam z tzw. Famillienhelferin -dwie Panie które miały pomóc jak mi się wydawało w domu.Przychodziły przez dwa lata w czasie kiedy dzieci nie było w domu -prawiąć mi morały jak należy wychowywać dzieci -żadna z nich ich nie ma- .Rzecz jasna nic z tego nie wynikło.Zrezygnowałam z ich " pomocy" reakcja natychmiastowa- Nie mam ich !!!! Uzasadnieniem pozwu Jugendamtu o zatrzymanie dzieci jest- Obawa , że kiedy Ojciec dzieci przeczyta pozew natychmiast wywiezie je do Polski a tam Jugenamt już nie będzie mógł ich chronić !!! Przed czym?????????????? Dzieci płaczą, mówią otwarcie i przy wszystkich że chcą do domu. Pytają czemu tam są , odpowiedź Pań zawsze ta sama - robimy to czego chcecie-Na pytanie - czego chcecie moje dzieci odpowiadają - chcemy do domu, do mamy i taty !!!!!!!
Nikt nie biega po korytarzu, nikt nie chce odemnie mleczka wieczorem, W domu płaczemy my a w heimie nasze dzieci .Przesłuchiwano je, już raz, w poniedziałek będzie drugie przesłuchanie.Dlaczego? Dlaczego moje dzieci muszą to przeżywać ???!!!! Czy to nie jest znęcanie się nad nimi?? Kto Powinien być o to oskażony? My czy oni?! Jak można tak poprostu porwać ludiom dzieci ?! Oskarżono mnie o błędy wychowawcze ponieważ moi dwaj młodsi synowie opiekują się swoją młodszą siostrą i umieją się dzielić !!
Co mam robić? gdzie isc? Kto pokona Jugendamt? Wszędzie piszą ,że nie ma na to szans,że to niemal Bogowie!!!! Ze mogą robić co chcą !!! Umrę jeśli nie wrócą !!!! Umrę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gdzie mam iść??????Kto mi pomoże????? Kto może więcej od "boga"? Błagam na kolanach o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
niki
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-09-21, 23:47
|

|
|
Korzystałam z tzw. Famillienhelferin -dwie Panie które miały pomóc jak mi się wydawało w domu.
i napewno byly Polkami prawda?
Familiendienst pomaga zazwyczaj w godzinach jak dzieci sa w domu,czesto rodzinom ,ktore maja dziecko specjalnej troski lub wielodzietnym
zrezygnowac z pomocy mozna w kazdej chwili,,(nie jest przymusowe) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
- manga • phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|