Kaczyński kontra Komorowski... Wybór jest prosty...
| Autor |
Wiadomość |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 13:43
|

|
|
| marco-polo12 napisał/a: | Bo jestescie niedoinformowani,dlatego Wam pisze gamonie!!! | dziękujemy, łaskawy mistrzu i prosimy o kolejne informacje, by mądrość Twa oświetlała ciemne zakamarki naszej niewiedzy. |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 13:48
|

|
|
| informacja tak jak i dobrze poinformowany rodak to jak skarb |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 14:03
|

|
|
| mariogozzi napisał/a: | Sorki , bo ja nie w temacie
A gdzie ma sie niby odbyc koronacja drugiej Kaczki ?
.... tez na Wawelu ??? |
HAHAH ale sie usmialam plus dla Ciebie |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-15, 14:43
|

|
|
| irmencja666 napisał/a: | | dziękujemy, łaskawy mistrzu i prosimy o kolejne informacje, by mądrość Twa oświetlała ciemne zakamarki naszej niewiedzy. | Otoz wlasnie dobrze napisales,z tym sie zgodze bo takich pajacow trzeba doinformowac gdyz w dupie byli i gowno widzieli dlatego nie wymadrzac sie tak bo jestescie glupie jak buty z lewej nogi |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 14:56
|

|
|
| marco-polo12 napisał/a: | jak buty z lewej nogi | nie wiem jak ty, ale ja na lewej nodze mam tylko jednego buta |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-15, 15:40
|

|
|
| irmencja666 napisał/a: | nie wiem jak ty, ale ja na lewej nodze mam tylko jednego buta | Jesli nie znasz polskiej teorii to sie nie odzywaj gdybys nie zauwazyl pisalam w liczbie mnogiej |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 16:24
|

|
|
| marco-polo12 napisał/a: | Jesli nie znasz polskiej teorii to sie nie odzywaj gdybys nie zauwazyl pisalam w liczbie mnogiej | No fakt, nie znam się, to Ty tu się znasz na wszystkim (No, może za wyjątkiem odróżniania chłopców od dziewczynek, bo z tym masz problemy ) |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-15, 16:32
|

|
|
| irmencja666 napisał/a: | o fakt, nie znam się, to Ty tu się znasz na wszystkim (No, może za wyjątkiem odróżniania chłopców od dziewczynek, bo z tym masz problemy ) | Nie badz taka madra bo glupich zabraknie
[ Dodano: 2010-05-15, 17:49 ]
| irmencja666 napisał/a: | | dziękujemy, łaskawy mistrzu i prosimy o kolejne informacje, by mądrość Twa oświetlała ciemne zakamarki naszej niewiedzy. | I chyba Ty rowniez masz problemy z odroznieniem plci meskiej od zenskiej |
|
|
|
 |
Anna K
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-15, 16:50
|

|
|
| Niemacie sie oco Klocic mieszkamy tu w Niemczech a wy sie Interesujecie co sie w Polsce dzieje zachowujecie sie jak male Dzieci |
_________________ Anna K |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 16:55
|

|
|
| Anna K napisał/a: | | Niemacie sie oco Klocic mieszkamy tu w Niemczech a wy sie Interesujecie co sie w Polsce dzieje zachowujecie sie jak male Dzieci |
czy to wedlug ciebie znaczy,ze mamy sie nie interesowac,co sie w Pl dzieje??? noooo,fajne masz podejscie,jestes juz Niemka czy co??? |
|
|
|
 |
Anna K
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-15, 17:01
|

|
|
czy to wedlug ciebie znaczy,ze mamy sie nie interesowac,co sie w Pl dzieje??? noooo,fajne masz podejscie,jestes juz Niemka czy co???
JESTEM POLKOM TAK JAK WY ALE MIESZKAMY JEDNAK TU I POWINISMY SIE INTERESOWAC CO SIE TU DZIEJE OCZYWISCIE POLSKOM TEZ ALE WY TO JUZ SIE ZAHOWUJECIE JAK MALE DZIECI TAKIE KUCENIE SIE KTO BENDZIE WY POLSCE pREZYDENTEM
[ Dodano: 2010-05-15, 18:02 ]
kto bendzie ten bendzie a my i tak nic stym niezrobimy |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 17:04
|

|
|
| Anna K napisał/a: |
JESTEM POLKOM TAK JAK WY ALE MIESZKAMY JEDNAK TU I POWINISMY SIE INTERESOWAC CO SIE TU DZIEJE OCZYWISCIE POLSKOM TEZ ALE WY TO JUZ SIE ZAHOWUJECIE JAK MALE DZIECI TAKIE KUCENIE SIE KTO BENDZIE WY POLSCE pREZYDENTEM |
mam nadzieje,ze do szkoly jakiejs chodzilas.....brrrr....blad na bledzie...... i jeszcze w dodatku z capsem.....
wiesz co?? ja tu mieszkam 16 lat,do Pl nie zamierzam wracac,ale jak najbardziej mnie interesuje ,jaki bedzie prezydent w Pl,bo jestem Polka,czuje sie nia i lezy mi na sercu,co sie tam dzieje i dziac bedzie ............
[ Dodano: 2010-05-15, 18:05 ]
| Anna K napisał/a: | | kto bendzie ten bendzie a my i tak nic stym niezrobimy |
no,jesli kazdy bedzie miala takie podejscie,to rzeczywiscie nic nie zrobimy..... |
|
|
|
 |
Anna K
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-15, 17:08
|

|
|
Malgorzato ty jak zwykle sie o moje bledy pszyczepiasz juz kiedys oto dostalas uwage a ty dalej .ale niech ci bedzie ja mieszkam tu od 21 jeden lat i do szkoly w polsce niechodzilam a wogule co cie obchodzi kto jak pisze i jakie ma bledy .
Ja tez jestem Polkom i sie czuje jak polka ale niebende ssie klucic kto zostanie prezydentem polski . a jezdze czesto do polski do rodziny |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 17:12
|

|
|
| marco-polo12 napisał/a: | Nie badz taka madra bo glupich zabraknie | Jesteś moją ostatnią nadzieją
| Anna K napisał/a: | | a wy sie Interesujecie co sie w Polsce dzieje zachowujecie sie jak male Dzieci | tak jest! duże dzieci mają Polskę głęboko w d.! tak trzymać! |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 18:02
|

|
|
| Anna K napisał/a: | | ale niech ci bedzie ja mieszkam tu od 21 jeden lat i do szkoly w polsce niechodzilam |
no,to sorki |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 18:06
|

|
|
| Anna K napisał/a: | | a jezdze czesto do polski do rodziny |
Mam nadzieje, ze chociaz poprawnie
rozumiesu napisy na szyldach itp. przy szosach
skoro z pisaniem kiepsko.
Uwazaj, nie jedz nigdy na pamiec ! |
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-15, 18:14
|

|
|
| Jack Daniels napisał/a: | Mam nadzieje, ze chociaz poprawnie
rozumiesu napisy na szyldach itp. przy szosach
skoro z pisaniem kiepsko.
Uwazaj, nie jedz nigdy na pamiec ! | Dobrze ze Ty rozumiesu wszystko poprawnie
[ Dodano: 2010-05-15, 19:25 ]
Skoro nie chodzila do polskiej szkoly to i tak bardzo dobrze pisze,Ciekawe jak Ty bys pisal nie uczac sie w polskiej szkole,ale u Ciebie pewnie polski i niemiecki do bani |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2010-05-15, 20:40
|

|
|
bier + popcorn mode on
a tak odnosnie tematu : Kaczynki - jestem na nie |
_________________ Endorphin |
|
|
|
 |
Le Banner
Bardzo czesto tu bywa Herr Le'Banner

|
Wysłany: 2010-05-16, 15:27
|

|
|
Widzę ciekawą polemikę...
Ostatnio dzwoniłem do Ambasady w sprawie wyborów tu w Berlinie i zamierzam zagłosować na Komorowskiego.
Trochę więcej na temat wyborów w tym linku.
http://www.pkw.gov.pl/pkw...out=1&page=text
Wystarczy Polsce tych kłutni i waśni oraz lustracji w PIS'ie.
Podczas kandydatury Kaczyńskiego niewiele się poprawiło w Polsce, ludzie opamiętajcie się nie głosujcie na Kaczyńskiego.
On tyle samo wniesie co jego brat.
Polsce potrzeba osoby reprezentatywnej potrafiącej reprezentować Polskę jak i obywateli na Arenie Międzynarodowej. |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-05-17, 12:24
|

|
|
Temat w deche, usmialem sie niemal do lez... (ludzie w kafejce dziwnie sie patrza... )
Nie ma to jak osoby piszace "na wieszch" wyzywaja innych od gamoni i ciemniaków ... ciekawi mnie tylko:
| marco-polo12 napisał/a: | u Ciebie pewnie polski i niemiecki do bani |
Mam cicha nadzieje, ze Twój niemiecki jest lepszy od polskiego, bo ten jest oj...
Niestety obawiam sie ze te wszystkie polskie TVNy masz po to, bo....
Serdecznie polecam www.pwn.pl
Natomiast o jedno mozna byc spokojny:
| marco-polo12 napisał/a: | Nie badz taka madra bo glupich zabraknie |
... to raczej na pewno nie grozi!
Pozdrawiam z centrali Neukölln! |
|
|
|
 |
|
|