Kaczyński kontra Komorowski... Wybór jest prosty...
| Autor |
Wiadomość |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-22, 04:39
|

|
|
marco-polo12 , dlaczego taki bebe jestes ???
Wryj sobie dwa slowka do glowki ....
.... miska i nochalek .... i badz juz grzeczniutki ! |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-22, 07:53
|

|
|
| mariogozzi napisał/a: | marco-polo12 , dlaczego taki bebe jestes ???
Wryj sobie dwa slowka do glowki ....
.... miska i nochalek .... i badz juz grzeczniutki ! |
Ty madralinski,bujaj sie i nie badz taki madry bo chyba masz problem?!Nie odrozniasz plci meskiej od zenskiej |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-22, 12:18
|

|
|
| marco-polo12 napisał/a: | Nie odrozniasz plci meskiej od zenskiej | unisex |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-22, 14:11
|

|
|
tudziez Transi ...... i szerzej nozki !!!
... o prawdziwy rozklad prosiemy !
prinze-polo12 , uwielbiam elokwentne kobitki |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
Le Banner
Bardzo czesto tu bywa Herr Le'Banner

|
Wysłany: 2010-06-05, 12:37
|

|
|
Zachęcam wszystkich tych co nadal czują sie Polakami do elektronicznego zgłaszania się wyborców i udziału w wyborach 20 Czerwca.
Wiecej informacji i rejestracja w poniższym linku:
https://wybory.msz.gov.pl/ |
|
|
|
 |
angel
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-06-07, 01:13
|

|
|
Maciejewski, zapomniales jeszcze podpowiedziec,
na kogo mamy glosowac .... !? |
_________________ Nigdy nie dyskutuj z trollem. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem. |
|
|
|
 |
Le Banner

|
Wysłany: 2010-06-07, 09:38
|

|
|
Niech każdy głosuje na kogo chce ale jeśli chcesz to dam ci szczegółowe instrukcje na PW.
Palikot przypomina, że Jarosław Kaczyński "nie ma żony, dzieci, nie zbudował domu. Nie potrafi prowadzić samochodu, nie martwi się o debet na koncie. Wszystkie problemy zwykłych polskich rodzin są dla niego nieważne".
Poseł PO ocenia, że dla Kaczyńskiego liczy się tylko powrót do władzy. |
| |
|
|
|
 |
danutann
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-06-07, 10:51
|

|
|
Wesoło tu, a ja lubię wesołe tematy ostatnio
Może zwolennicy Jarosława od razu wrócą do Polski, przecież tam tak fajnie będzie jak on prezydentem będzie. Po co żyć na emigracji?
Choć ja osobiście sympatyzuje z Korwinem-Mikke. Szczerze mówi chłopina jakie ma poglądy.
A co do teorii spiskowych - ja też widziałam program Pospieszalskiego 'solidarni 2010'.
Dobra komedia. Polecam wszystkim. |
_________________ Potowrnie zadowoleni z potworka. |
|
|
|
 |
alexa
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-21, 16:12
|

|
|
Ty Marco-polo masz nie równo pod sufitem .Przez takich jak ty ,będziemy znowu mieli prezydenta kurdupla i do tego jeszcze większego sprzymierzeńca moherów i zajebi........ PIERWSZĄ DAMĘ -KOTKĘ MIMI.Chłop całe życie sam jak palec ,niema pojęcia o życiu w rodzinie ,to tak samo jak nauki przed małżeńskie wygłaszane przez księdza który też jest całe życie sam.Myślisz po co ma tego kota zboczek jeden.Pewnie chciałbyś być jego kotkiem |
_________________ alexa |
|
|
|
 |
Portowiec
Staly bywalec forum Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2010-06-21, 16:41
|

|
|
| Komorowski powinien byc teraz, Kaczynski moze byc w nastepnej kadencji |
|
|
|
 |
Le Banner

|
Wysłany: 2010-06-21, 19:08
|

|
|
Kaczyński wczoraj powiedział że ludzie robiący In Vitro powinni iść do więzienia bo to nie po katolicku.
Nie wiem na co on liczy chyba żeby Kler (Rydzykowe mohery) i Dewotki na niego będą głosowały.
Zaczynają sie mocne argumenty i obiecanki a będzie więcej takiego zachowania u kaczora. |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-06-21, 19:40
|

|
|
| alexa napisał/a: | Ty Marco-polo masz nie równo pod sufitem .Przez takich jak ty ,będziemy znowu mieli prezydenta kurdupla i do tego jeszcze większego sprzymierzeńca moherów i zajebi........ PIERWSZĄ DAMĘ -KOTKĘ MIMI.Chłop całe życie sam jak palec ,niema pojęcia o życiu w rodzinie ,to tak samo jak nauki przed małżeńskie wygłaszane przez księdza który też jest całe życie sam.Myślisz po co ma tego kota zboczek jeden.Pewnie chciałbyś być jego kotkiem | SLUCHAJ GLOMZO;BUJAJ SIE BO PISZESZ BZDURY;I JAK WIDAC NIE ODROZNIASZ PLCI MESKIEJ OD ZENSKIEJ;I CO TY MOZESZ MIEC ZA POJECIE O POLITYCE JAK NIE POTRAFISZ ODROZNIC KOBIETY OD MEZCZYZNY!!!ODEZWALO SIE MADRE JAJO;TYLKO TAK SIE WYMADRZAC UMISZ;NAPISZ COS PORZADNEGO JAK TAK BARDZO ZNASZ SIE NA POLITYCE I HISTORII POLSKI;A NIE WYPISUJESZ DZIECINNE BREDNIE;BO TAK JAK TY NAPISALAS TO TYLKO DZIECI PISZA GLUPIO WIEC JAK NAPISALAM BUJAJ SIE.TO ZE JEST MALY I ZE MA ZWIERZE W DOMU (KOTA) NIE ZNACZY ZE JEST NIEDOBRYM CZLOWIEKIEM;JEST MADRYM POLITYKIEM;WYKSZTALCONYM;PRZEDEWSZYSTKIM SPRAWIEDLIWYM;A NIE OBIECUJE GRUSZKI NA WIERZBIE JAK KOMOROWSKI;JUZ SZYBKO PO WYBORACH POLECIAL DO AFGANISTANU BARAN STARY:A ZRESZTA CO TU PISAC NIEMA TU NIKOGO MADREGO ZEBY Z KIMS MADRYM POPISAC ;PRZEWAZNIE SAME GLABY JAK TY alexa !!! |
|
|
|
 |
alexa
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-21, 19:44
|

|
|
Facet nie zdaje sobie sprawy że in vitro to jedyny ratunek dla wielu małżeństw .Ale co może wiedzieć o tym moherowy kawaler z kotem |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-06-21, 19:45
|

|
|
| marco-polo12 napisał/a: | | A ZRESZTA CO TU PISAC NIEMA TU NIKOGO MADREGO ZEBY Z KIMS MADRYM POPISAC ;PRZEWAZNIE SAME GLABY JAK TY alexa !!! |
Ale mam szczescie ze sie dotad nie wypowiadalem w tym temacie...
Edit: a jednak sie wypowiadalem... no dobra, tez jestem glabem... |
| |
|
|
|
 |
alexa
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-21, 19:45
|

|
|
nie pisze się umisz tylko umiesz |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-06-21, 19:52
|

|
|
| alexa napisał/a: | nie pisze się umisz tylko umiesz | Przestan sie tu ze mna przekamazac i poprawiac moja pisownie,pisz na temat glomzno,jak zaczelas to skoncz,i sprawc sobie najpierw jak sie pisze poprawnie,spojrz na swoje bledy jakie porobilas. |
|
|
|
 |
alexa
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-21, 19:52
|

|
|
Jak jesteś taka mądra ,to poczytaj sobie co za granicą piszą o Kaczyńskich
A jak się nie miało ,lub nie może mieć już dzieci bo jest się za starym.I zalicza sie wszystkie msze w ciągu dnia to popiera się tego typu konserwatywnych ,z wybujałym ego polityków.A jak jesteś tak przekonana ,to napisz czego wielkiego dokonał nieżyjący Prezydent że został pochowany na Wawelu pośród Najwybitniejszych Polaków . |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-06-21, 20:02
|

|
|
| Cytat: | Jak jesteś taka mądra ,to poczytaj sobie co za granicą piszą o Kaczyńskich
A jak się nie miało ,lub nie może mieć już dzieci bo jest się za starym.I zalicza sie wszystkie msze w ciągu dnia to popiera się tego typu konserwatywnych ,z wybujałym ego polityków.A jak jesteś tak przekonana ,to napisz czego wielkiego dokonał nieżyjący Prezydent że został pochowany na Wawelu pośród Najwybitniejszych Polaków .
_________________ | Sluchaj dziewczyno wez odbij i daj se spokoj,mnie nie interesuje co pisza za granica o Kaczynskim,bylam,jestem i bede zawsze polka i nie slucham tego co pisza czy mowia,wazne jest jakim jest czlowiekiem,sprawiedliwym,cieplym i duzo jeszcze,a Ty na co zwracasz uwage ze nie ma dzieci,zony itd.bynajmniej bedzie sie zajmowal Polska jak nalezy,a nie Komorowski wprowadzi swoja 10-cio osobowa rodzine do palacu Prezydenckiego i bedzie ja zywil i balowal i okradal Polskie z pieniedzy.Lepiej zakoncze z Toba ten temat bo nie warto sie klocic,poczekajmy za 2 tygodnie dowiemy sie kogo Polacy wybiora
[ Dodano: 2010-06-21, 21:04 ]
| alexa napisał/a: | | I zalicza sie wszystkie msze w ciągu dnia | A czy to zle ze jest wiezacym,wkoncu Polska to kraj katolicki czyz nie?bedziesz miala tyle lat co on to tez bedziesz biegala do kosciola.
[ Dodano: 2010-06-21, 21:16 ]
| alexa napisał/a: | | ,będziemy znowu mieli prezydenta kurdupla | NIE KAZDEMU BOZIA DALA ZA...... WZROST;CIEKAWE CZY W TOBIE JEST WSZYSTKO NA SWOIM MIEJSCU SKORO PATRZYSZ NA CZLOWIEKA PO WYGLADZIE. |
|
|
|
 |
alexa
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-21, 20:33
|

|
|
| Widzę że jak kończą się argumenty , to ucinasz bardzo szybko dyskusję .Mam nadzieję że mądrość Polaków pozwoli na poprowadzenie naszego kraju przez człowieka bardziej liberalnego i światłego ,który oprócz racji katolickich ,będzie patrzył poprzez pryzmat dobra człowieka i postrzegania Polaków w świecie.Który poprowadzi Polskę w świat dobrobytu i skończy z katolicką inkwizycją .Zaznaczam że też jestem osobą wierzącą i wierzę w Boga ,ale nie wierzę w polityków którzy podpierają się religią i kościołem i na plecach Rydzyków dochodzą do władzy. |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-06-21, 20:45
|

|
|
| alexa napisał/a: | | Widzę że jak kończą się argumenty , to ucinasz bardzo szybko dyskusję .Mam nadzieję że mądrość Polaków pozwoli na poprowadzenie naszego kraju przez człowieka bardziej liberalnego i światłego ,który oprócz racji katolickich ,będzie patrzył poprzez pryzmat dobra człowieka i postrzegania Polaków w świecie.Który poprowadzi Polskę w świat dobrobytu i skończy z katolicką inkwizycją .Zaznaczam że też jestem osobą wierzącą i wierzę w Boga ,ale nie wierzę w polityków którzy podpierają się religią i kościołem i na plecach Rydzyków dochodzą do władzy. | Nie ucinam dyskusji,poprostu uwazam ze nie mam o czym z Toba dyskutowac gdyz nie jestesmy tego samego zdania,wrecz przeciwnie bardzo sie roznimy i po co wtedy ta cala dyskusja ktora prowadzi tylko i wylacznie do klotni,mam swoje zdanie i juz,Ty masz swoje i tyle,o czym mam wiecej dyskutowac napisalam co chcialam i wszystko,skoro uwazasz ze "Komorowski jest czlowiekiem liberalnym i swiatowym"to juz Twoja sprawa,pozyjemy zobaczymy,za 2 tygodnie bedzie wiadomo kto bedzie naszym nowym prezydentem,jesli to bedzie Komorowski to zobaczymy co on takiego zmieni w Polsce,niema sie o co klocic kazdy ma swoje zdanie,i czy wygra ten czy tamtem to nikt z nas nic na to nie poradzi,bedzie prezydentem ten ktorego Narod wybierze i wtedy zobaczymy jak bedzie w Polsce dalej. |
|
|
|
 |
|
|