|
Kaczyński kontra Komorowski... Wybór jest prosty... |
| Autor |
Wiadomość |
TheBozanna
Poczatkujacy

|
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

Dołączyła: 12 Lip 2005 Posty: 105 Skąd: Berlin/Starogard Gdanski
|
Wysłany: 2010-05-14, 20:56
|
|
|
| TheBozanna napisał/a: | Wybór jest prosty...
Prezydentem Pan Komorowski. | Jak dla ciebie to moze tak nie kazdy ma tak wybiera,Komorowski jest duzo do tylu,Jaroslaw Kaczynski na Prezydenta to wlasciwy czlowiek: |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-14, 21:00
|
|
|
| Cytat: | | ,Jaroslaw Kaczynski na Prezydenta to wlasciwy czlowiek: |
i dlatego pojde wyjatkowo glosowac,zeby nim nie zostal !!! |
_________________ Pozdrawiam-Gosia |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-14, 21:03
|
|
|
| Malgorzata napisał/a: | | i dlatego pojde wyjatkowo glosowac,zeby nim nie zostal !!! | Twoj glos akurat duzo pomoze,oczywiscie kazdy ma prawo glosowac na kogo chce,ale nie musisz sie tak rozdrabniac ze swoim pisaniem. |
|
|
|
 |
Mughda
Nowy

|
Wysłany: 2010-05-14, 21:03
|
|
|
| To czemu JK nie byl wlasciwy jakby zyl Lech?? pozatym uwazam ze po takiej osobistej tragedii, czlowiek nie nadaje sie tak szybko do tak odpowiedzialnego zadania!! Ludzie potrzebuja czasu i spokoju zeby sie po takim czyms pozbierac! |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-14, 21:09
|
|
|
| Mughda napisał/a: | | To czemu JK nie byl wlasciwy jakby zyl Lech?? pozatym uwazam ze po takiej osobistej tragedii, czlowiek nie nadaje sie tak szybko do tak odpowiedzialnego zadania!! Ludzie potrzebuja czasu i spokoju zeby sie po takim czyms pozbierac! | Gdyby nie byl gotowy to by sie nie zgodzil aby brac udzial w wyborach,a druga sprawa niewiem czy ogladasz tv polska,co sie tam dzieje przeciez widac ze ukrywaja tajemnice tej katastrofy razem z Rosja,dlaczego nie dotarly jeszcze skrzynki do Polski tylko w Rosji trzymaja,bo nie chca Narodowi ujawnic prawdziwej przyczyny tej katastrofy,ale wybierajcie sobie jak chcecie,kazdy ma prawo do swojego wyboru,ale juz niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch wtedy zobaczymy co bedziecie mowic o Komorwoskim.Zycze powodzenia w wyborach |
|
|
|
 |
dluga
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-14, 21:49
|
|
|
| marco-polo12 napisał/a: | | przeciez widac ze ukrywaja tajemnice tej katastrofy razem z Rosja |
nie ma to jak teorie spiskowe.
Ja ogladam polska TV i jakos tak nie do konca to widze.Z dwoch Kaczynskich to juz lepszy byl Lech.Na Jaroslawa na pewno nie zaglosuje. |
_________________ Agnieszka |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-14, 21:56
|
|
|
| marco-polo12 napisał/a: | | Malgorzata napisał/a: | | i dlatego pojde wyjatkowo glosowac,zeby nim nie zostal !!! | Twoj glos akurat duzo pomoze,oczywiscie kazdy ma prawo glosowac na kogo chce,ale nie musisz sie tak rozdrabniac ze swoim pisaniem. |
ja nic nie rozdrabniam ,a mysle,ze kazdy glos bedzie sie liczyl,o ile na Kaczynskiego nie bedzie.
Juz znikam................ i czekam na czerwiec..... |
|
|
|
 |
irmencja666
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 01:08
|
|
|
| TheBozanna napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=ydyPR62ZBIg
Wybór jest prosty...
Prezydentem Pan Komorowski. | Akurat ten filmik jest mało rzeczowy i nawet nieszczególnie perswazyjny Wątpię, że przemówił do kogokolwiek
I generalnie jest niesprawiedliwy, bo nie pokazuje, jak Komorowski śpiewa hymn, może wychodzi mu to jeszcze gorzej??? Nie wiem, czy wybór prezydenta motywowany jego zdolnościami wokalnymi jest rozsądny
| Malgorzata napisał/a: | | i dlatego pojde wyjatkowo glosowac,zeby nim nie zostal !!! | Mam taki sam cel, każdy byle nie on
| marco-polo12 napisał/a: | | ale juz niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch wtedy zobaczymy co bedziecie mowic o Komorwoskim | jak to w polityce bywa, okaże się, że komorowski miał dziadka w Wehrmachcie i nikt go nie będize przez jakiś czas lubił A jak nie, to może chociaz jakaś odmienna orientacja seksualna, czy coś... Czekamy z niecierpliwością! |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me!
 |
|
|
|
 |
malyberlin
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-05-15, 01:58
|
|
|
| marco-polo12 napisał/a: | | Mughda napisał/a: | | To czemu JK nie byl wlasciwy jakby zyl Lech?? pozatym uwazam ze po takiej osobistej tragedii, czlowiek nie nadaje sie tak szybko do tak odpowiedzialnego zadania!! Ludzie potrzebuja czasu i spokoju zeby sie po takim czyms pozbierac! | Gdyby nie byl gotowy to by sie nie zgodzil aby brac udzial w wyborach,a druga sprawa niewiem czy ogladasz tv polska,co sie tam dzieje przeciez widac ze ukrywaja tajemnice tej katastrofy razem z Rosja,dlaczego nie dotarly jeszcze skrzynki do Polski tylko w Rosji trzymaja,bo nie chca Narodowi ujawnic prawdziwej przyczyny tej katastrofy,ale wybierajcie sobie jak chcecie,kazdy ma prawo do swojego wyboru,ale juz niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch wtedy zobaczymy co bedziecie mowic o Komorwoskim.Zycze powodzenia w wyborach |
i ty naprawde wierzysz w to co piszesz jezeli tak to wspolczuje !!!!
Jezeli chodzi o tragedie to jak juz dotra te skrzynki to sie okaże ze jest powtorka z Gruzji i tyle ne ten temat a co sie tyczy polskiej telewizji to ja w przeciwieństwie do ciebie mam kilkadziesiat polskich programow z tego ogladam kilka i tobie rowniez polecam takie ogladanie bo jak bedziesz dalej ogladal tylko pisjedynke tvp to dalej bedziesz zaslepiony ich propaganda |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-15, 09:42
|
|
|
| malyberlin napisał/a: | | Jezeli chodzi o tragedie to jak juz dotra te skrzynki to sie okaże ze jest powtorka z Gruzji i tyle ne ten temat a co sie tyczy polskiej telewizji to ja w przeciwieństwie do ciebie mam kilkadziesiat polskich programow z tego ogladam kilka i tobie rowniez polecam takie ogladanie bo jak bedziesz dalej ogladal tylko pisjedynke tvp to | Sluchaj Ty madralinski,co sie tak wymadrzasz pozjadales w szystkie rozumy?Co ma znaczyc jak juz dotra czarne skrzynki?Przeciez juz przeszlo miesiac po tragedii i skrzynki powinny byc juz dawno w Polsce tylko te barany co siedza w naszym rzadzie wcale sie im nie spieszy i nie chca ujawnic prawdy.Ogladaj wywiady poznym wieczorem co mowia dziennikarze,ze przez to co sie dowiaduja nasz rzad by go zjad za to ze ujawnia w telewizjii prawde,druga sprawa skad wiesz co ogladam za tv?W przeciwienstwie do Ciebie madralo mam caly pakiet Tv N za 200zl jak juz sie pochwaliles swoimi kilkadziesiat programami na ktorych wiadomosci leca raz na dzien,ja niestety jestem z tym tematem na bierzaco,bo sa programy ktore leca poznym wieczorem po to by wlasnie wiekszosc Narodu nie wiedziala ani nie slyszala o czym tam mowia,wiec sie tak nie wymadrzaj wszystkowiedzacy!!! |
|
|
|
 |
sisi
Dyskutant Rycerz Jedi

|
Wysłany: 2010-05-15, 09:48
|
|
|
| marco-polo12 napisał/a: | | juz niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch |
| marco-polo12 napisał/a: | | bo sa programy ktore leca poznym wieczorem po to by wlasnie wiekszosc Narodu nie wiedziala ani nie slyszala o czym tam mowia | teori sPISkowej ciag dalszy... Az mnie zmrozilo... Ty naprawde w to wszystko wierzysz, tak? |
_________________ May the Force be with you! |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-15, 10:24
|
|
|
teori sPISkowej ciag dalszy... Az mnie zmrozilo... Ty naprawde w to wszystko wierzysz, tak?
Ja wierze,Tobie nikt nie karze,wkrotce przekonasz sie sam |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 1346 Skąd: Berlin Neukölln / Gdynia
|
Wysłany: 2010-05-15, 10:47
|
|
|
Sorki , bo ja nie w temacie
A gdzie ma sie niby odbyc koronacja drugiej Kaczki ?
.... tez na Wawelu ??? |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
ddariusz
Dyskutant

Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 507 Skąd: berlin/spandau/staaken
|
Wysłany: 2010-05-15, 12:23
|
|
|
ciekawe co mial na mysli | marco-polo12 napisał/a: | niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch wtedy zobaczymy co bedziecie mowic o Komorwoskim.Zycze powodzenia w wyborach | pewnie komorowski kamieniem rzucil |
_________________ www.radiodzemix.pl Najbardziej wyluzowani www.luzxxl.pl Portal Muzyczny www.polskieparty.pl |
|
|
|
 |
irmencja666
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 12:41
|
|
|
| marco-polo12 napisał/a: | | bo sa programy ktore leca poznym wieczorem po to by wlasnie wiekszosc Narodu nie wiedziala ani nie slyszala o czym tam mowia | skoro szanowny naród ma nie wiedzieć, to po co to w ogóle puszczają? Jak tajemnica, to tajemnica na całego! To takie niesprawiedliwe, że tylko tacy sprawiedliwi i prawi ludzie jak Ty są informowani!!! |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me!
 |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 13:04
|
|
|
| irmencja666 napisał/a: | | marco-polo12 napisał/a: | | bo sa programy ktore leca poznym wieczorem po to by wlasnie wiekszosc Narodu nie wiedziala ani nie slyszala o czym tam mowia | skoro szanowny naród ma nie wiedzieć, to po co to w ogóle puszczają? Jak tajemnica, to tajemnica na całego! To takie niesprawiedliwe, że tylko tacy sprawiedliwi i prawi ludzie jak Ty są informowani!!! |
tez jestem zdania,ze my ....szare ludki spiace snem sprawiedliwego w nocy jestesmy tacy niedoinformmowani,czuje sie jakas taka.......zdyskryminowana |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-15, 13:54
|
|
|
| Malgorzata napisał/a: | tez jestem zdania,ze my ....szare ludki spiace snem sprawiedliwego w nocy jestesmy tacy niedoinformmowani,czuje sie jakas taka.......zdyskryminowana | Bo jestescie niedoinformowani,dlatego Wam pisze gamonie!!! |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-15, 14:05
|
|
|
no,to dobrze,ze ciebie tutaj mamy,bo bysmy kurcze...nic juz nie wiedzieli |