forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy  Tematy  Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kaczyński kontra Komorowski... Wybór jest prosty...
Autor Wiadomość
TheBozanna 
Poczatkujacy

Wysłany: 2010-05-14, 20:53   Kaczyński kontra Komorowski... Wybór jest prosty...

http://www.youtube.com/watch?v=ydyPR62ZBIg

Wybór jest prosty...
Prezydentem Pan Komorowski.

marco-polo12 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2010-05-14, 20:56   

TheBozanna napisał/a:
Wybór jest prosty...
Jak dla ciebie to moze tak nie kazdy ma tak wybiera,Komorowski jest duzo do tylu,Jaroslaw Kaczynski na Prezydenta to wlasciwy czlowiek:

Malgorzata 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-05-14, 21:00   

Cytat:
,Jaroslaw Kaczynski na Prezydenta to wlasciwy czlowiek:
:shock:

i dlatego pojde wyjatkowo glosowac,zeby nim nie zostal !!!

marco-polo12 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2010-05-14, 21:03   

Malgorzata napisał/a:
Twoj glos akurat duzo pomoze,oczywiscie kazdy ma prawo glosowac na kogo chce,ale nie musisz sie tak rozdrabniac ze swoim pisaniem.

Mughda 
Nowy

Wysłany: 2010-05-14, 21:03   

To czemu JK nie byl wlasciwy jakby zyl Lech?? pozatym uwazam ze po takiej osobistej tragedii, czlowiek nie nadaje sie tak szybko do tak odpowiedzialnego zadania!! Ludzie potrzebuja czasu i spokoju zeby sie po takim czyms pozbierac!

marco-polo12 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2010-05-14, 21:09   

Mughda napisał/a:
To czemu JK nie byl wlasciwy jakby zyl Lech?? pozatym uwazam ze po takiej osobistej tragedii, czlowiek nie nadaje sie tak szybko do tak odpowiedzialnego zadania!! Ludzie potrzebuja czasu i spokoju zeby sie po takim czyms pozbierac!
Gdyby nie byl gotowy to by sie nie zgodzil aby brac udzial w wyborach,a druga sprawa niewiem czy ogladasz tv polska,co sie tam dzieje przeciez widac ze ukrywaja tajemnice tej katastrofy razem z Rosja,dlaczego nie dotarly jeszcze skrzynki do Polski tylko w Rosji trzymaja,bo nie chca Narodowi ujawnic prawdziwej przyczyny tej katastrofy,ale wybierajcie sobie jak chcecie,kazdy ma prawo do swojego wyboru,ale juz niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch wtedy zobaczymy co bedziecie mowic o Komorwoskim.Zycze powodzenia w wyborach :wink:

dluga 
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2010-05-14, 21:49   

marco-polo12 napisał/a:
przeciez widac ze ukrywaja tajemnice tej katastrofy razem z Rosja

nie ma to jak teorie spiskowe.
Ja ogladam polska TV i jakos tak nie do konca to widze.Z dwoch Kaczynskich to juz lepszy byl Lech.Na Jaroslawa na pewno nie zaglosuje.

Malgorzata 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-05-14, 21:56   

marco-polo12 napisał/a:
Malgorzata napisał/a:
Twoj glos akurat duzo pomoze,oczywiscie kazdy ma prawo glosowac na kogo chce,ale nie musisz sie tak rozdrabniac ze swoim pisaniem.

ja nic nie rozdrabniam :lol: :lol: :lol: :lol: ,a mysle,ze kazdy glos bedzie sie liczyl,o ile na Kaczynskiego nie bedzie.
Juz znikam................ i czekam na czerwiec.....

irmencja666 
Dyskutant

Wysłany: 2010-05-15, 01:08   

TheBozanna napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=ydyPR62ZBIg

Wybór jest prosty...
Akurat ten filmik jest mało rzeczowy i nawet nieszczególnie perswazyjny ;) Wątpię, że przemówił do kogokolwiek :P
I generalnie jest niesprawiedliwy, bo nie pokazuje, jak Komorowski śpiewa hymn, może wychodzi mu to jeszcze gorzej??? :grin: Nie wiem, czy wybór prezydenta motywowany jego zdolnościami wokalnymi jest rozsądny ;)

Malgorzata napisał/a:
Mam taki sam cel, każdy byle nie on ;)

marco-polo12 napisał/a:
ale juz niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch wtedy zobaczymy co bedziecie mowic o Komorwoskim
jak to w polityce bywa, okaże się, że komorowski miał dziadka w Wehrmachcie i nikt go nie będize przez jakiś czas lubił :cool: :mrgreen: A jak nie, to może chociaz jakaś odmienna orientacja seksualna, czy coś... Czekamy z niecierpliwością! :mrgreen:

malyberlin 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-05-15, 01:58   

marco-polo12 napisał/a:
Mughda napisał/a:
Gdyby nie byl gotowy to by sie nie zgodzil aby brac udzial w wyborach,a druga sprawa niewiem czy ogladasz tv polska,co sie tam dzieje przeciez widac ze ukrywaja tajemnice tej katastrofy razem z Rosja,dlaczego nie dotarly jeszcze skrzynki do Polski tylko w Rosji trzymaja,bo nie chca Narodowi ujawnic prawdziwej przyczyny tej katastrofy,ale wybierajcie sobie jak chcecie,kazdy ma prawo do swojego wyboru,ale juz niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch wtedy zobaczymy co bedziecie mowic o Komorwoskim.Zycze powodzenia w wyborach :wink:

i ty naprawde wierzysz w to co piszesz jezeli tak to wspolczuje !!!!
Jezeli chodzi o tragedie to jak juz dotra te skrzynki to sie okaże ze jest powtorka z Gruzji i tyle ne ten temat a co sie tyczy polskiej telewizji to ja w przeciwieństwie do ciebie mam kilkadziesiat polskich programow z tego ogladam kilka i tobie rowniez polecam takie ogladanie bo jak bedziesz dalej ogladal tylko pisjedynke tvp to dalej bedziesz zaslepiony ich propaganda

marco-polo12 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2010-05-15, 09:42   

malyberlin napisał/a:
Jezeli chodzi o tragedie to jak juz dotra te skrzynki to sie okaże ze jest powtorka z Gruzji i tyle ne ten temat a co sie tyczy polskiej telewizji to ja w przeciwieństwie do ciebie mam kilkadziesiat polskich programow z tego ogladam kilka i tobie rowniez polecam takie ogladanie bo jak bedziesz dalej ogladal tylko pisjedynke tvp to
Sluchaj Ty madralinski,co sie tak wymadrzasz pozjadales w szystkie rozumy?Co ma znaczyc jak juz dotra czarne skrzynki?Przeciez juz przeszlo miesiac po tragedii i skrzynki powinny byc juz dawno w Polsce tylko te barany co siedza w naszym rzadzie wcale sie im nie spieszy i nie chca ujawnic prawdy.Ogladaj wywiady poznym wieczorem co mowia dziennikarze,ze przez to co sie dowiaduja nasz rzad by go zjad za to ze ujawnia w telewizjii prawde,druga sprawa skad wiesz co ogladam za tv?W przeciwienstwie do Ciebie madralo mam caly pakiet Tv N za 200zl jak juz sie pochwaliles swoimi kilkadziesiat programami na ktorych wiadomosci leca raz na dzien,ja niestety jestem z tym tematem na bierzaco,bo sa programy ktore leca poznym wieczorem po to by wlasnie wiekszosc Narodu nie wiedziala ani nie slyszala o czym tam mowia,wiec sie tak nie wymadrzaj wszystkowiedzacy!!!

sisi 
Dyskutant
Rycerz Jedi

Wysłany: 2010-05-15, 09:48   

marco-polo12 napisał/a:
juz niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch
marco-polo12 napisał/a:
bo sa programy ktore leca poznym wieczorem po to by wlasnie wiekszosc Narodu nie wiedziala ani nie slyszala o czym tam mowia
teori sPISkowej ciag dalszy... Az mnie zmrozilo... Ty naprawde w to wszystko wierzysz, tak?

marco-polo12 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2010-05-15, 10:24   

teori sPISkowej ciag dalszy... Az mnie zmrozilo... Ty naprawde w to wszystko wierzysz, tak?
Ja wierze,Tobie nikt nie karze,wkrotce przekonasz sie sam :wink:

mariogozzi 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-05-15, 10:47   

Sorki , bo ja nie w temacie :o
A gdzie ma sie niby odbyc koronacja drugiej Kaczki ?
.... tez na Wawelu ??? :mrgreen:

ddariusz 
Dyskutant

Wysłany: 2010-05-15, 12:23   

ciekawe co mial na mysli
marco-polo12 napisał/a:
niedlugo wyjdzie tajemnica na wieszch wtedy zobaczymy co bedziecie mowic o Komorwoskim.Zycze powodzenia w wyborach :wink:
pewnie komorowski kamieniem rzucil

irmencja666 
Dyskutant

Wysłany: 2010-05-15, 12:41   

marco-polo12 napisał/a:
bo sa programy ktore leca poznym wieczorem po to by wlasnie wiekszosc Narodu nie wiedziala ani nie slyszala o czym tam mowia
skoro szanowny naród ma nie wiedzieć, to po co to w ogóle puszczają? Jak tajemnica, to tajemnica na całego! To takie niesprawiedliwe, że tylko tacy sprawiedliwi i prawi ludzie jak Ty są informowani!!! :mrgreen:

Malgorzata 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-05-15, 13:04   

irmencja666 napisał/a:
marco-polo12 napisał/a:
skoro szanowny naród ma nie wiedzieć, to po co to w ogóle puszczają? Jak tajemnica, to tajemnica na całego! To takie niesprawiedliwe, że tylko tacy sprawiedliwi i prawi ludzie jak Ty są informowani!!! :mrgreen:

tez jestem zdania,ze my ....szare ludki spiace snem sprawiedliwego w nocy jestesmy tacy niedoinformmowani,czuje sie jakas taka.......zdyskryminowana :roll: :roll: :mrgreen:

marco-polo12 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2010-05-15, 13:54   

Malgorzata napisał/a:
tez jestem zdania,ze my ....szare ludki spiace snem sprawiedliwego w nocy jestesmy tacy niedoinformmowani,czuje sie jakas taka.......zdyskryminowana :roll: :roll: :mrgreen:
Bo jestescie niedoinformowani,dlatego Wam pisze gamonie!!! :razz: :razz:

Malgorzata 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-05-15, 14:05   

no,to dobrze,ze ciebie tutaj mamy,bo bysmy kurcze...nic juz nie wiedzieli :roll: :razz:

ddariusz 
Dyskutant

Wysłany: 2010-05-15, 14:32   

heheh dobrze doinformowany rodak cos cennego

Odpowiedz do tematu