| Autor |
Wiadomość |
dallas
Aktywny uzytkownik dozgonnego szczęścia

|
Wysłany: 2006-11-06, 10:20 Kto lubi zime?
|

|
|
| Jest tak zimno pada śnieg ,nie ma co robić. |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-11-06, 11:15
|

|
|
JAK TO NIE MA CO ROBIC ???
Mozna wyjsc ulepic balwana,rzucac sie sniezkami tarzac sie w sniegu
mozna obejrzec fajny fiml,poogladac stare zdjecia ja akurat czesto zima wyciagam albumy i ogladam
Mozna grac w rözne gry z dziecmi i nie tylko,i wcale nie mysle tu o komputerowych
mozna wspölnie cos fajnego ugotowac
zima ,swieta= pieczenie ciasteczek co z moja cörcia uiwielbiamy
mozna jezdzic na lyzwach,itd itp ........... zima jest fajna i wcale nie nudny tylko musi byc snieg !!!! |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2006-11-06, 11:34
|

|
|
Odkad jezdze na nartach i na snowboardzie, czyli od kilku dobrych lat, czekam na zime z duzo wiekszym utesknieniem niz na lato, naprawde!
Czasem mi sie dluzy, i staram rozpoczac sezon nieco wczesniej... Oto wspomnienie z zeszlego tygodnia, ciekawe czy ktos rozpozna:
pozdrowionka! |
_________________ baranek |
|
|
|
 |
dallas

|
Wysłany: 2006-11-06, 11:38
|

|
|
| Dobrze ze juz jestem dorosła,bo jak chodziłm do szkoły to chłopacy czekali po lekcjach i myli wszystkie dziewczyny to było straszne.Ale lubie bardzo tą atmosfere w świeta i wigilie. |
|
|
|
 |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-11-06, 11:53
|

|
|
Ja lubie zime, ale na wsi ze sniegiem, a nie taka chlape jak tutaj w Berlinie. |
|
|
|
 |
dallas

|
Wysłany: 2006-11-06, 12:27
|

|
|
Kuligi w górach i na wsi sa fajne,szkoda ze nie jezdze na nartach |
|
|
|
 |
sylwiatko
Uzytkownik

|
Wysłany: 2006-11-06, 12:30
|

|
|
a ja tez lubie zime,
jak siarczysty wiaterek mrozi po buzi,
ale tak jak dominika wole zime na wsi na wielkim konym kuligu, a nie ta wielka brudna chlape w berlinie, tu zima jest naprawde brzydka,
ale jak pomysle o wigili i o pachnacej choince-bo wykluczam sztuczna-nie cierpie tandety, to odrazu marzy mi sie padajacy snieg z nieba, tak jak rok temu=pamietacie?
snieg zaczal padac w 1 swieto, i wtedy my uderzylismy odrazu na sanki,
zima jest piekna w polsce ale w tym jak i w zeszlym roku zostaje w szarym berlinie na swieta-STRASZNE |
_________________ pozdrowionka |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-11-06, 12:37
|

|
|
JA ZIMY NIENAWIDZE I CHCE UCIEKAC ZAWSZE OD NIEJ NAJDALEJ JAK MOZNA!!!(tylko ze nia mam gdzie )
BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ZIMNO |
|
|
|
 |
dallas

|
Wysłany: 2006-11-06, 12:50
|

|
|
| Zazdroszcze tym w Australii ze maja ciagle lato,a dla nich zima to polska jesień |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-11-06, 23:07
|

|
|
ja zimy nie lubie, ale raczej sie w jej czasie nie nudze, mozna robic mase rzeczy.
Wyjatek dla zimy robie tylko w gorach, gdzie wtedy jest pieknie...ehhh, pojechalabym sobie... |
|
|
|
 |
dallas

|
Wysłany: 2006-11-07, 08:35
|

|
|
| do Zakopanego .Karpacza i Szczyrku. |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-11-07, 10:24
|

|
|
A ja musze przyznac ze w kazda pora roku ma cos w sobie a co do zimy to lubie zimne .JA pochodze z mazur co z tym sie wiaze bial prawidziwa zima hee no i morozy do -30 prawda no nie zacieplo jest ale kuligi i ogniska przy cieplym winku i klebasce to jest to , ehh albo na lzwy po jeziorku heee brzmi to pewnie smiesznie ale dla mnie to zawsze ziwaze sie zy zima no i balwan lepienie .No ja moge powiedziec ze w zime mozna sie nudzic pochadzac z malej wsi , mozna kota zniesc ale tak jak se pomysle to zawsze cos sie dzialo , zawsze jakies akcie ze znajomymi i wogule fajne czasy ...no a tu hmmmmmm obecnie kiedy jast maly synke na swiecie to jakos inaczej to widze korzystam z kazdej chwili zeby isc z malym na dwoor i balwan lepic i wogule .Ale musze przyznac ze tu dla mnie zima stracila ten sens zimy szarosc budynkow nic szczegulnego . |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-11-07, 20:20
|

|
|
U mnie w podkarpackim(kiedys przemyskim) tez zawsze bylo duzo sniegu i baaaardzo ziiiiiimno, tez nawet do -30 stopni. Zreszta urodzilam sie podczas zimy stulecia. Jako dziecko nigdy sie w zimie nie nudzilam, raczej trudno mnie bylo do domu zagonic. Teraz przy -5 stopniach narzekam, ze jest strasznie zimno. |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-11-07, 23:17
|

|
|
Dominika nei tylko ty w zimnie stulecia zawitalas na swiat ja rownie z heee |
 |
|
|
|
 |
cyrylek
Bardzo czesto tu bywa

|
|
|
|
 |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-11-08, 16:25
|

|
|
zima jest super!!!!!!! a jeszcze jak sypie snieg i sa zawieje sniezne |
|
|
|
 |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-11-08, 19:31
|

|
|
Ano byla w 1979 roku , a ja z lutego jestem, do tego pochodze z malej miejscowosci, wiec sniegu bylo az za duzo. Mama mi opowiadala, ze w mieszkaniu bylo tylko 15 stopni i para z ust szla taki ziab. Kiedys za "polskich czasow" bylam zahartowana i w zimie nigdy nie bylo mi zimno. A teraz tutaj taki mieczak sie ze mnie zrobil. |
|
|
|
 |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-11-08, 19:32
|

|
|
| violetta napisał/a: | Dominika nei tylko ty w zimnie stulecia zawitalas na swiat ja rownie z heee |
No rzeczywiscie, nie ma to jak rocznik 79. Najlepszy. |
|
|
|
 |
cyrylek
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-11-08, 19:54
|

|
|
popieram Dominika |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-11-08, 20:13
|

|
|
| Dominika napisał/a: | No rzeczywiscie, nie ma to jak rocznik 79. Najlepszy. | hee zgadzam sie zy toba mnie nie przerazal mroz nawet ja w dzien bylo -10 a tu teraz buuuu katastrof |
 |
|
|
|
 |
|
|