|
Michael Jackson nie żyje!
| Autor |
Wiadomość |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-28, 13:49
|

|
|
Mariogozzi ,nik Cie nie prosi zebys dyskutowal ,kazdy napisal cos na temat i koniec
Ty wyraziles swoja opinie ,jest ok ,ale musisz odpisywac na kazdy wpis tutaj ,zalosny jestes !!!! I nie masz ZADNEGO szacunku do innch ludzi ZADNEGO !!!!!! |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2009-06-28, 14:08
|

|
|
mario - jak cos mi niepasuje to mowie to raz i ew. pozniej dodaje dlaczego , ale na pewno nie podkreslam tego co chwile ... no i to ,ze czegos nie lubie nie znaczy zawsze ,ze czegos nieakceptuje |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-28, 14:11
|

|
|
I dlatego aligatorkiem probowalem skonczyc dyspute ?! |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-28, 14:13
|

|
|
| mariogozzi napisał/a: | I dlatego aligatorkiem probowalem skonczyc dyspute ?! |
allleluja |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-28, 14:46
|

|
|
| Sursum corda! |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-29, 08:11
|

|
|
mario jestes ,,pedofilem,, na tym forum-wypisujesz bzdury , molestujesz nas tym!!! Rzadkie ,,szambo,, plynace z Twoich ust nikogo nie interesuje.
Ze masz ,,pstro,, w glowie to juz udowodniles, co nam jeszcze napszesz ? |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Nemo
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-29, 10:27
|

|
|
„In dubio pro reo“
Przypominam co poniektorym ofiarom miedialnych plotek. Materacem nie byles. |
_________________ Wiem, ze nic nie wiem... |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-29, 11:15
|

|
|
Szkoda dyskusji , skoro sie upieracie , ze Elvis zyje ?!
[ Dodano: 2009-06-29, 11:31 ]
| 37procent napisał/a: | mario jestes ,,pedofilem,, na tym forum-wypisujesz bzdury , molestujesz nas tym!!! Rzadkie ,,szambo,, plynace z Twoich ust nikogo nie interesuje.
Ze masz ,,pstro,, w glowie to juz udowodniles, co nam jeszcze napszesz ? |
Znow sie rzucasz ?? A pozniej , jak zwykle
do Admina ze skarga polecisz !?
Cedz slowa chlopcze , bo ja , zdaje mi sie
Cie nijak nie obrazilem !!!
Dosc , jesli WAM powiem , ze kolezanka jest
kucharka u Liz Taylor - najlepszej jego znajomej ??? |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-29, 12:49
|

|
|
Nie mogę tego czytać...tak właśnie powstają plotki...a znajoma ,mojego znajomego powiedziała mojemu znajomemu ze.......
.....Ja rozumiem ,ze każdy ma swoje zdanie,ale jak można komuś tak tyłek smarować, osobie której się nie zna osobiście?Wstyd!!! |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-29, 13:40
|

|
|
| Cytat: | Dosc , jesli WAM powiem , ze kolezanka jest
I Liz Taylor opowiada takie rzeczy swojej kucharce? Czy moze znajomi kucharki sa tak naiwni, ze wierza we wszystko co im sie wcisnie? |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-29, 14:11
|

|
|
...ok lece do admina , zaraz wracam...dobrze wiesz mario ze mam racje podejzewajac cie o to...twoje wypowiedzi zniesmaczaja innych ,,formuowiczow,,.Robisz wrazenie osoby bardzo ubogiej mentalnie, wylewasz swoimi wypowiedziami ,,fekalia,, gdzie tylko mozesz , a my nie mamy ochoty tego ,,wachac,,.
Donosnie Mj; tak, wiemy nie dazysz go zbytnia sympatia , masz do tego jak najbedziej prawo, ale prosze nie pisz co post eseju na ten temet.
...tym postem chcialbym skonczyc ta ,, wymiane pogladow ,, .
[ Dodano: 2009-06-29, 14:20 ]
MAJKEL JEST WIELKI!!! |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-29, 15:50
|

|
|
| Kamila napisał/a: | | Cytat: | Dosc , jesli WAM powiem , ze kolezanka jest
I Liz Taylor opowiada takie rzeczy swojej kucharce? Czy moze znajomi kucharki sa tak naiwni, ze wierza we wszystko co im sie wcisnie? |
... jak od 12-tu lat z nia mieszka , to sie chyba troche zaprzyjaznily !? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|