|
| Autor |
Wiadomość |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-08-24, 23:05
|

|
|
| pawel55 napisał/a: | | Czesc Maksi , Jak widzisz Patrycja Cikrutko wyjasnila twoje pytanie, a ja przypomne Ci tylko jak potraktowaly cie ci co nazywaja sie polonia polska. |
Ty taki zlosliwiec jestes.... pultasku |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-08-25, 02:01
|

|
|
[ Dodano: 2010-08-25, 03:05 ]
| Krzys2905 napisał/a: | | po 18 latach pobytu w niemczech jakos nie moge sie do ich mentalnosci dostosowac...zawsze zostaniemy polaczkami, i zlodziejamu...niestety |
Kochany Krzysiu, jedz do Burkina Faso ... to Twoje rejony!!!
[ Dodano: 2010-08-25, 10:25 ]
| Jack Daniels napisał/a: | | pawel55 napisał/a: | | Czesc Maksi , Jak widzisz Patrycja Cikrutko wyjasnila twoje pytanie, a ja przypomne Ci tylko jak potraktowaly cie ci co nazywaja sie polonia polska. |
Ty taki zlosliwiec jestes.... pultasku |
Zwrociles uwage Jack, jakie Patrycja ma fajowe nazwisko ?!? |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
campina
Nowy

|
Wysłany: 2011-02-15, 10:08
|

|
|
Lech i Jarek Kaczynski odwiedzili jedna z warszawskich podstawowek.
Swietne!:) Masz wiecej takich?
Ostatnio rozmawialam z Polakami w Polsce: dostaja wysypki na haslo Smolensk. Polacy w Niemczech modla sie natomiast, by Kaczynski poradzil sobie z niesfornym Tuskiem. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
campina |
|
|
|
 |
julita0908
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-15, 16:46
|

|
|
eee...ja tam myślę ze ktoś powinien poradzić sobie i z Tuskiem i z Kaczyńskim jednoczesnie..niestety, pytanie tylko kto?
a co do Niemcow..jakos strasznie na nich nie narzekam, zazwyczaj są mili, wręcz serdeczni..owszem zdarzają się wredne babska, dodam ze zazwyczaj w urzedach, które jak słyszą ze polak to robia wszystko aby tylko utrudnić, no ale w PL to praktycznie każdy urzędnik jest wredny jak mało kto.
Strasznie nie lubie u niemcow te poczucie ze sa najlepsi we wszystkim i chcą to wszystkim pokazać.
Slyszeliscie ze jakis czas temu byla przeprowadzona ankieta na temat jaki kraj jest najbardziej nielubiany przez niemcow?oczywiscie wiekszosc powiedziala ze Polski |
_________________ Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Tygrysku...!
- Co Prosiaczku?
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|