| Autor |
Wiadomość |
Justyna
Uzytkownik

|
Wysłany: 2005-04-24, 23:18
|

|
|
| A mi sie wydaje ze tym co najczesciej tu zagladaja musi sie bardzo ale to bardzo nudzic... |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-04-25, 07:04
|

|
|
Myślisz, że my tu z nudów klepiemy? Nieeeeee chyba nie.
Komp jest moim podstawowym narzędziem codziennego użytku, a że jest dość szybki to mogę mieć równocześnie włączone forum, słuchać radia przez net i co najważniejsze obrabiać fotki. Także często między kadrowaniem i ustawianiem kontrastu zdaża mi się klepnąć post, tak jak na przykład teraz
Także z nudów na pewno nie wpadam na forum, co najwyżej z miłości... do forum ofkors |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-04-25, 10:42
|

|
|
| Justyna napisał/a: | | A mi sie wydaje ze tym co najczesciej tu zagladaja musi sie bardzo ale to bardzo nudzic... |
no wiesz ? my jestesmy ciezko pracujecym spoleczenstwem...
niektorzy nie maja NIC do powiedzenia ...inni wrecz przeciwnie...
stoje po stronie tej drugiej partii |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-04-25, 11:07
|

|
|
| Justyna napisał/a: | | A mi sie wydaje ze tym co najczesciej tu zagladaja musi sie bardzo ale to bardzo nudzic... |
hahahahaha, a co to jest nuda??? kiedys to sie czasami i nudzialam, ale teraz to o tym marze.... wiec chyba to nie z nudow tu zagladam???? |
|
|
|
 |
Gosia
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-04-25, 12:16
|

|
|
Nudzic? Nieee, chociaz bardzo chetnie bym sie tak rzetelnie ponudzila... Naprawde. Taka rzetelna nuda moze byc bardzo inspirujaca
Ale forum to niezle lekarstwo na syndrom urlopu wychowawczego. Milo podyskutowac na tematy inne niz: czy bierzemy dzisiaj do piaskownicy niebieska czy zielona lopatke.... Albo czy czerwone autko jest szybsze od srebrnego... Albo czy nie moznaby dzisiaj zamiast obiadu zjesc ciastek... Albo.... |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-04-25, 16:05
|

|
|
dziewczyny i chlopaki:) wy chyba nie uwazacie ze nudzic sie to grzech??????
bo nuda moze byc bardzo inspirujaca, czlowiek np: lezy na kanapie, patrzy w sufit, jak mucha leci albo siada na scianie , jak kwiatek rosnie, jak lampa swieci, jak kurz osiada na tv, na tapete i jej wzorek i w takich monentach czasem cos wpadnie do glowy i czlowiek sie zrywa DO DZIELA!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-04-25, 16:24
|

|
|
| ula opowiedz nam lepiej co porabia towarzystwo przyjazni polsko-niemieckiej....:?: |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-04-25, 19:41
|

|
|
| nasz zwiazek juz wkrotce sie ujawni, zapewniam!!!!!!! na razie sprawa lezy w sadzie rejestrujacym takie organizacje. |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-04-25, 19:47
|

|
|
| wow!:mrgreen: to trzymamy kciuki żeby odleżyny się nie porobiły! |