|
Pamiątki, antyki, rupiecie.
| Autor |
Wiadomość |
rafals84
Nowy

|
Wysłany: 2010-08-26, 15:40 Pamiątki, antyki, rupiecie.
|

|
|
| Witam, chciałbym będąc w Berlinie nabyć parę pamiątek z przyjazdu, również dla znajomych. Mam zamiłowanie do zbierana starych rzeczy - "antyków". W związku z czym mam pytanie, gdzie w Berlinie można kupić tanio takie rzeczy, czy i gdzie są jakieś targi z tzw. "rupieciami"? |
|
|
|
 |
niki
Dyskutant

Pomogła: 15 razy Posty: 601 Skąd: Niemcy
|
Wysłany: 2010-08-26, 22:28
|

|
|
na
flohmarkt berlin |
|
|
|
 |
rafals84
Nowy

|
Wysłany: 2010-08-27, 16:08
|

|
|
Butelki po piwie mówisz, mam kilku pijących kolegów, jeśli są to dość stare butelki z takim ceramicznym korkiem, który był na stałe przymocowany do butelki za pomocą drutu, to na pamiątke z Berlina by się nadawało I przy okazji dziękuje wszystkim, którzy się wypowiedzieli do tej pory w tym temacie. Pozdrowionka z Siedlec |
|
|
|
 |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-01-20, 09:33
|

|
|
lec kup w antykach pozniej bedziecie sobie wmawiac ze to pamiatka z wakacji w niemczech |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|