|
Polskie dziewczyny w Berlinie!!
| Autor |
Wiadomość |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-03, 22:41
|

|
|
Wtrace slowko.
Tych dobrych i porzadnych nie zauwaza sie,
bo nie dra pyskow na ulicach, nie chleja na
przystankach. |
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2010-05-03, 22:46
|

|
|
| Maq napisał/a: |
nie wiem na kogo trafiasz kobieto ,ale nie oczekuj od kogokolwiek , ze jesli wraca z roboty, wyrabany jak kon po westernie ,ze bedzie pachnial topowymi perfumami i bedzie wygladal jak model. |
ale tu nie chodzi o faceta po pracy
| Maq napisał/a: | | Chodzilo mi o Wasze durne podejscie ,ze jak inteligentny facet z ciekawym podejsciem proboje spelnic Wasze zachcianki itp itd. to z calej grupy wybierzecie jakiegos cwela rozrabiake , bo chcecie ujazmic drapieznika |
mowisz teraz o sobie???
czy ty wziąłbyś laske, ktora by byla inteligentna z ciekawym podejsciem,ktora by chciala spelnic twoje zachcianki, ale by nie była zupełnie w Twoim typie? bo wygląd niby nie jest ważny ale musi wspolgrac z inteligencją
mi sie akurat trafiło 2 w 1.moim koleżankom w większości też
| Maq napisał/a: | | zeby plec piekna traktowac jak kobiete najpierw niech zasluzy sobie na takie traktowanie , bo niestety niektore zachowuja sie jak nastoletnie gowniary pomimo wieku znacznie przewyzszajacego 18... |
służyc to może pies.a WY czym sobie zasłużyliście?pisząc takie teksty i ciągłe narzekania na nas mamy was w D... i dlatego szukamy sobie innych!
dla mnie temat sie wyczerpal... wszystko jest wałkowane w kółko to samo, ze polscy faceci sa the best a polskie laski to puste dziwki, ktore lecą na auslanderow... |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
| |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2010-05-03, 22:50
|

|
|
| Jack Daniels napisał/a: | Wtrace slowko.
Tych dobrych i porzadnych nie zauwaza sie,
bo nie dra pyskow na ulicach, nie chleja na
przystankach. |
Nie ,ze nie zauwaza sie - po prostu one nie chca ich widziec
masa wielkiego belkotu , ktory nie zdaje egzaminu w normalnym zyciu ...
ps. niestety czesciej jest mi dane widziec jak grupka dziewczyn robi trzode na przystankach ,badz w roznych srodkach komunikacji miejskiej. Zapewne kazda ma podobne zdanie jak u niektorych , ktore zdolaly sie tutaj wypowiedziec ,ale same nie zauwazaja ze nie sa lepsze.
Sa po prostu takie same i w kazdym miejscu znajdzie sie roznych ludzi. |
_________________ Endorphin |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-05-03, 22:53
|

|
|
Dyskusja przeradza sie w piaskownicowa przepychanke... serio, chyba temat sie wyczerpal, rzucanie sobie "epitetów" na glowy do niczego nie prowadzi...
Mysle ze EoT. |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-05-03, 23:04
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | Maq napisał/a: |
nie wiem na kogo trafiasz kobieto ,ale nie oczekuj od kogokolwiek , ze jesli wraca z roboty, wyrabany jak kon po westernie ,ze bedzie pachnial topowymi perfumami i bedzie wygladal jak model. |
ale tu nie chodzi o faceta po pracy
| Maq napisał/a: | | Chodzilo mi o Wasze durne podejscie ,ze jak inteligentny facet z ciekawym podejsciem proboje spelnic Wasze zachcianki itp itd. to z calej grupy wybierzecie jakiegos cwela rozrabiake , bo chcecie ujazmic drapieznika |
mowisz teraz o sobie???
czy ty wziąłbyś laske, ktora by byla inteligentna z ciekawym podejsciem,ktora by chciala spelnic twoje zachcianki, ale by nie była zupełnie w Twoim typie? bo wygląd niby nie jest ważny ale musi wspolgrac z inteligencją
mi sie akurat trafiło 2 w 1.moim koleżankom w większości też
| Maq napisał/a: | | zeby plec piekna traktowac jak kobiete najpierw niech zasluzy sobie na takie traktowanie , bo niestety niektore zachowuja sie jak nastoletnie gowniary pomimo wieku znacznie przewyzszajacego 18... |
służyc to może pies.a WY czym sobie zasłużyliście?pisząc takie teksty i ciągłe narzekania na nas mamy was w D... i dlatego szukamy sobie innych! |
Ad.1 To nie wiem na kogo trafiacie ,albo wspolczuje ze musicie gadac o bezdomnych , bo tak to jeszcze nie trafilem zeby jakas osoba , ktora przebywala na jakis krotki okres obok mnie jechala tak ze nie daloby sie zniesc jej osoby.
Ad.2 Pisze o ogolu - a Ty jak zwykle okretnie. Ugryze sie w jezyk i nie pociagne tematu dalej
Ad.3 Krytyka to niestety jedna z rzeczy, ktora slabo przyswajacie , a szukacie innych ,bo chcecie zeby Was rozpieszczano i potem chodza takie dziadowskie bicze ,a jak Ci co Wam tak dogadzaja nagle odwroca sie tylkiem to wracacie jakims cudem do tych co byli tacy be i w ogole i przynajmniej na pare godzin dobrze udajecie ,ze mieli racje. Sprawa sie ochlodzi to powtarzacie ta sama historie Przykro sie patrzy na pary , ktore byly tak bardzo w sobie zakochane ,a po paru latach taka para widzi w sobie wiecej minusow niz plusow
[ Dodano: 2010-05-04, 00:08 ]
| SoNja napisał/a: | | dla mnie temat sie wyczerpal... wszystko jest wałkowane w kółko to samo, ze polscy faceci sa the best a polskie laski to puste dziwki, ktore lecą na auslanderow... | nie - po prostu wszyscy sa wobec siebie rowni , bez wzgledu na to z jakiego pochodzisz narodu , gdzie sie urodzilas ,a autorowi raczej chodzi o to ,ze sie traktuje polakow jak cos gorszego. |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2010-05-03, 23:17
|

|
|
| Maq napisał/a: |
Ad.2 Pisze o ogolu - a Ty jak zwykle okretnie. Ugryze sie w jezyk i nie pociagne tematu dalej |
a ugryź się i w nos
| Maq napisał/a: | Przykro sie patrzy na pary , ktore byly tak bardzo w sobie zakochane ,a po paru latach taka para widzi w sobie wiecej minusow niz plusow |
C'est la vie... widzisz ja też się tu ugryzę w język http://www.youtube.com/watch?v=wmAPJQh2Jik
| Maq napisał/a: | | nie - po prostu wszyscy sa wobec siebie rowni , bez wzgledu na to z jakiego pochodzisz narodu , gdzie sie urodzilas ,a autorowi raczej chodzi o to ,ze sie traktuje polakow jak cos gorszego. |
a co ma wybór partnera innej nacji do traktowania Polakow jak coś gorszego??? |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-05-03, 23:25
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | Maq napisał/a: |
Ad.2 Pisze o ogolu - a Ty jak zwykle okretnie. Ugryze sie w jezyk i nie pociagne tematu dalej |
a ugryź się i w nos
| Maq napisał/a: | Przykro sie patrzy na pary , ktore byly tak bardzo w sobie zakochane ,a po paru latach taka para widzi w sobie wiecej minusow niz plusow |
C'est la vie... widzisz ja też się tu ugryzę w język http://www.youtube.com/watch?v=wmAPJQh2Jik
| Maq napisał/a: | | nie - po prostu wszyscy sa wobec siebie rowni , bez wzgledu na to z jakiego pochodzisz narodu , gdzie sie urodzilas ,a autorowi raczej chodzi o to ,ze sie traktuje polakow jak cos gorszego. |
a co ma wybór partnera innej nacji do traktowania Polakow jak coś gorszego??? |
Nie jestem tak zdolny jak Ty zeby sie grysc w jezyk , ale ze jestes agentka od zadan specjalnych to zostawie Tobie to zadanie
http://www.youtube.com/watch?v=0tSYPQOAMxU 2:31 dla Ciebie
No chyba ma ,skoro facet nacji Polskiej jest rozgoryczony , ze baba nacji Polskiej potraktowala go jak powietrze |
|
|
|
 |
Geisha
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-05-03, 23:58
|

|
|
chcialam jeszcze cos dopisac, ale widze , ze to bez sensu
dyskusja, ktora miala dotyczyc kobiet, zeszla na temat mezczyzn, ktory mnie akurat malo interesuje..Bo czy ktos napisze, ze Polacy sa super, a inne nacje ,,be'' , to ja i tak swojego zdania nie zmienie
Bunnything - na Majorce bylam, widzialam, ale bezposrednio do czynienia nie mialam, tak wiec pozostane przy tym, co napisalam - opierajac sie wylacznie na moich wlasnych doswiadczeniach. Pozdrawiam
| SoNja napisał/a: | | służyc to może pies.a WY czym sobie zasłużyliście?pisząc takie teksty i ciągłe narzekania na nas mamy was w D... i dlatego szukamy sobie innych! |
- podoba mi sie to zdanie niektorzy stosuja zasade - duzo wymagac, ale nie od siebie ..smutne..
Maq - wiekszosc Twoich postow skierowanych jest wylacznie do Sonji, a moje konkretne pytania zostaly zbyte jednym krotkim, wykluczajacym sie zdaniem
slownictwo Twoje - epitety ,,durne'' itp. uwazam za probe ukrycia braku argumentow a jesli chcesz i lubisz wypowiadac sie na polskich forach, to zarzyj prosze czasem do slownika..wyrazy ,,proboje'' czy tez ,,ujazmic'' pisze sie troche inaczej i to wstyd, zeby Polak tak pisal.. Uwazam tez, ze czesto piszesz nie na temat.. gdyby to byl egzamin lub praca szkolna zostalaby po prostu zdyskwalifikowana i tyle Pozdrawiam |
_________________ Zawsze jest lepiej, żeby ten, kto wzbudza w nas strach, bał się nas bardziej.
— Umberto Eco
Imię róży |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-05-04, 06:01
|

|
|
| Geisha napisał/a: | SoNja napisał/a:
służyc to może pies.a WY czym sobie zasłużyliście?pisząc takie teksty i ciągłe narzekania na nas mamy was w D... i dlatego szukamy sobie innych!
- podoba mi sie to zdanie niektorzy stosuja zasade - duzo wymagac, ale nie od siebie ..smutne.. |
jest pewna zasadnicza roznica miedzy sluzyc , a zaslugiwac, wiec to zdanie nie ma totalnie sensu no ,ale jak Wy widzicie jedno i to samo w tym zdaniu to sorry o wielkie polonistki
Ja uwazam ,ze jestes skryta biseksualistka z tendencjami ''upartej krowy'' , ktora nie zmienia zdania , a dlaczego tak to zapraszam na glebsza rozmowe przy kawie
Jak piszte to juz moja sprawa, bo to nie forum poswiecone ortografii polskiej.
Argumenty sa trafne ,bo z zycia wziete, ale jak juz powiedzialem - niestety wiekszosc z Was slabo przyjmuje krytyke odpowiadajac tak , a nie inaczej - ja nazywam rzeczy po imieniu i nie lubie owijac w bawelne. Bylbym sklonny stwierdzic ,ze czepianie sie ortografi i slow jest proba ukrycia argumentow
EOT - szkoda klawiatury na dalsze rozmowy w tym temacie , mozna by bylo ten temat skrocic do 2 zdan w postani pytania i odpowiedzi , a troche poszlo tutaj nie tak. |
|
|
|
 |
Geisha
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-05-04, 08:58
|

|
|
| Maq napisał/a: | | niestety wiekszosc z Was slabo przyjmuje krytyke odpowiadajac tak , a nie inaczej |
to wlasnie Ty bardzo słabo przyjales moja krytyke kto jak pisze nie jest niczyja prywatna sprawa, skoro udziela sie w miejscu, gdzie posty czytane sa przez wiele osob uczysz innych pisac z błedami.. Zreszta pierwsze slysze o tym, by kazdy mogl pisac jak mu sie zywnie podoba chyba, ze posiadasz papier swiadczacy o dysortografii, wtedy zwracam honor Nie wiem jak dla innych,ale dla mnie forma jest rownie wazna jak tresc.
Poza tym po przeczytaniu Twoich innych postow, stwierdzam, ze jestes monotematyczny i to sie staje nudne..
Zycze milego dnia |
_________________ Zawsze jest lepiej, żeby ten, kto wzbudza w nas strach, bał się nas bardziej.
— Umberto Eco
Imię róży |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-04, 09:23
|

|
|
| Geisha napisał/a: | chcialam jeszcze cos dopisac, ale widze , ze to bez sensu
dyskusja, ktora miala dotyczyc kobiet, zeszla na temat mezczyzn, ktory mnie akurat malo interesuje......
|
No niezupelnie.......chodzilo o to, czemu dziewczyny wola Turkow, a nie Polakow.
Czyli rowniez o MEZCZYZN, wiec piszemy caly czas na temat.
Jezeli masz potrzebe pisania wylacznie o sobie
i swojej plci - zaloz nowy temat. |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
Geisha
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-05-04, 11:36
|

|
|
| lightblue napisał/a: | No niezupelnie.......chodzilo o to, czemu dziewczyny wola Turkow, a nie Polakow.
Czyli rowniez o MEZCZYZN, wiec piszemy caly czas na temat. |
najwidoczniej to ja zle odczytalam temat, ktory brzmi ,,Polskie dziewczyny w Berlinie'' - o dziwo ani slowa o mezczyznach ..hm..
dziekuje za sprostowanie pozdrawiam |
— Umberto Eco
Imię róży |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-05-04, 17:00 Re: Polskie dziewczyny w Berlinie!!
|

|
|
No rzeczywiscie najwidoczniej nie doczytalas, bo jedno z pytan przewodnich brzmialo wlasnie tak:
| bufbag napisał/a: | Czemu wy " ni ewszystkie" wolicie turasó od polaków???" Byłem tu i tam było ok, byłem w PL-ce pełno polskich dziewczyn wolało turasów niz polaków dlaczzzego??
|
Nie ma za co i pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Just Me
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-04, 17:45
|

|
|
| Maq napisał/a: | | Krytyka to niestety jedna z rzeczy, ktora slabo przyswajacie |
Wiadomo, ze kazdy jest inny i nie mozna uogolniac itp. ALE statystycznie rzecz biorac kolega ma racje |
| |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-05-04, 20:06
|

|
|
| Geisha napisał/a: | | Maq napisał/a: | | niestety wiekszosc z Was slabo przyjmuje krytyke odpowiadajac tak , a nie inaczej |
to wlasnie Ty bardzo słabo przyjales moja krytyke kto jak pisze nie jest niczyja prywatna sprawa, skoro udziela sie w miejscu, gdzie posty czytane sa przez wiele osob uczysz innych pisac z błedami.. Zreszta pierwsze slysze o tym, by kazdy mogl pisac jak mu sie zywnie podoba chyba, ze posiadasz papier swiadczacy o dysortografii, wtedy zwracam honor Nie wiem jak dla innych,ale dla mnie forma jest rownie wazna jak tresc.
Poza tym po przeczytaniu Twoich innych postow, stwierdzam, ze jestes monotematyczny i to sie staje nudne..
Zycze milego dnia |
no to w jakims innym swiecie zyjesz ,bo to jest forum poswiecone polakom w Berlinie , a nie kolko ortografii. Jak Ci nie pasuje to nie czytaj - proste. Wiele osob robi tutaj bledy i jakos nikt sie tak nie buntuje jak Ty. Nudna to jestes Ty ze swoim trybem ,a w zasadzie jej brakiem |
|
|
|
 |
Geisha
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-05-08, 01:13
|

|
|
| Maq napisał/a: | | Jak Ci nie pasuje to nie czytaj - proste. Wiele osob robi tutaj bledy i jakos nikt sie tak nie buntuje jak Ty. Nudna to jestes Ty ze swoim trybem ,a w zasadzie jej brakiem |
To jest wlasnie przejaw ,,slabego przyswajania krytyki '' Skrytykowalam Twoja pisownie nie dlatego, ze sie buntuje, tylko dlatego, ze piszesz z błedami... Jesli ktos tu sie buntuje - to tylko Ty - przeciwko zasadom ortografii w jezyku polskim
Z moim trybem? hm, cokolwiek to znaczy powinno byc ,,jego'' a nie ,,jej''
Nudna? Jestes pierwsza osoba, ktora mi to powiedziala zapewne opinia wydana przez tak Interesujaca i Barwna Postac jak Ty jest bardzo trafna... zwlaszcza, ze oparta na jednej wypowiedzi... Wnioskuje, ze dobierajac sobie przyjaciol kierujesz sie swoja niezawodna zdolnoscia szybkiego oceniania ludzi
Pozdrawiam ciepło |
— Umberto Eco
Imię róży |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-05-08, 01:41
|

|
|
Piaskownica - Modus... ON... |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-05-08, 06:09
|

|
|
nie mam sil na glupote... |
|
|
|
 |
Geisha
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-05-08, 08:49
|

|
|
| Maq napisał/a: | | nie mam sil na glupote... |
na swoją oczywiscie?? szczere wyrazy wspólczucia.. nie jest lekko zyc z ta swiadomoscia...
a tak na powaznie - do kogo skierowane sa te slowa? |
— Umberto Eco
Imię róży |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-05-08, 19:16
|

|
|
Nie bede sie znizal do Twojego poziomu , wiec po prostu powiem :
preferuje jednak rozmowy z inteligentnymi kobietami |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|