Polskie dziewczyny w Berlinie!!
| Autor |
Wiadomość |
Geisha
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-05-08, 19:29
|

|
|
ah nie musisz sie zniżac Twoj poziom jest juz najnizszy z mozliwych wiec nie ma o czym gadac
Obrazanie nieznajomej osoby na publicznym forum to dno totalne, ciekawe czy w realu tez bylbys taki pewny, ze nie naleze do inteligentnych kobiet moze niedlugo sie o tym przekonamy...
Do zobaczenia Najmadrzejszy z Madrych milego weekendu ! |
_________________ Zawsze jest lepiej, żeby ten, kto wzbudza w nas strach, bał się nas bardziej.
— Umberto Eco
Imię róży |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-08, 21:42
|

|
|
| Maq napisał/a: | Nie bede sie znizal do Twojego poziomu , wiec po prostu powiem :
Obrazek
preferuje jednak rozmowy z inteligentnymi kobietami |
Co jak co Maq, ale sam sobie walisz batem
po plecach. Zacytuje kogos: "ech..." |
|
 |
malyberlin
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-05-08, 23:52
|

|
|
Kłócicie sie obrazacie sie wzajemnie i co z tego wynika a no nic stereotyp polaka zlodzieja i polki dziwki i tak bedzie sie za nami ciagnal bo tak juz jest jezeli chodzi o stereotypy niestety i wasza dyskusja tutaj nic nie zmieni.
Moja starsza corka przyszla ostatnio ze szkoly i po raz kolejny w swoim zyciu musiala tlumaczyc nowej kolezance ze choc tata polak to nie jest zlodziejem a mama polka nie jest dziwka i jak tak was czytam to jestem dumny ze swojej corki ze z podniesiona twarza próbuje walczyc z opiniami na nasz jako polakow temat.
To by bylo na tyle jezeli chodzi o moj wpis a wy jak wam to sprawia przyjemnosc kłóćcie sie dalej........ |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-08, 23:54
|

|
|
| malyberlin napisał/a: | | z podniesiona twarza |
...raczej z czolem. |
|
 |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-09, 09:46
|

|
|
| malyberlin napisał/a: | a co sie tyczy Turkow to ostatecznie mozna miec ich nawet jako sasiadow byle by nie byli by to jedyni twoi sasiedzi
a tak na koniec Turek to Turek ale Arab to nie Arab tylko dzikus ktory jeszcze nie dawno mieszkal w lepiance i wlasnie Araba za sasiada nie zycze nawet najwiekszemu wrogowi. :evil |
| malyberlin napisał/a: | stereotyp polaka zlodzieja i polki dziwki i tak bedzie sie za nami ciagnal bo tak juz jest jezeli chodzi o stereotypy niestety i wasza dyskusja tutaj nic nie zmieni.
|
Zgadzam sie, stereotypy sa i nie da sie z nimi niestety walczyc i zadna dyskusja tu nic nie zmieni... a szkoda. |
|
|
|
 |
niania23_87
Nowy

|
Wysłany: 2010-05-09, 18:37
|

|
|
gorzej niz dzieci:P:! |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2010-05-09, 19:19
|

|
|
| niania23_87 napisał/a: | gorzej niz dzieci:P:! |
łał, ile nad tym myślałaś? |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
niania23_87
Nowy

|
Wysłany: 2010-05-09, 21:04
|

|
|
| mam ci podac dokladny czas?;D |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2010-05-10, 00:45
|

|
|
... |
_________________ Endorphin |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2010-05-10, 12:05
|

|
|
| niania23_87 napisał/a: | | mam ci podac dokladny czas?;D |
tak, poprosze. co do sekundy
| Maq napisał/a: | | [url=http://api.ning.com/files/bGoXz-sZSKVBeA4GkB0LzLegHc*CSnmXVX1e2UOpKwXGGUOGHdTHIjDY2v3LH7tHCm2aTiTG2E76dClG4csi8oC34STkAyKX/nelson_haha2.jpg]Obrazek[/url] ... |
ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-10, 15:06
|

|
|
| Cytat: | ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... | Wydaje mi się, że sporo osób się śmieje, czytając ten temat |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-05-10, 18:04
|

|
|
| irmencja666 napisał/a: | Wydaje mi się, że sporo osób się śmieje, czytając ten temat |
Mnie sie zdaje, ze raczej powoli ziewa... |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-10, 18:15
|

|
|
| Pausenclown napisał/a: | | irmencja666 napisał/a: | Wydaje mi się, że sporo osób się śmieje, czytając ten temat |
Mnie sie zdaje, ze raczej powoli ziewa... | To ze zmęczenia po długim śmiechu |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2010-05-10, 21:59
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | niania23_87 napisał/a: | | mam ci podac dokladny czas?;D |
tak, poprosze. co do sekundy
| Maq napisał/a: | | [url=http://api.ning.com/files/bGoXz-sZSKVBeA4GkB0LzLegHc*CSnmXVX1e2UOpKwXGGUOGHdTHIjDY2v3LH7tHCm2aTiTG2E76dClG4csi8oC34STkAyKX/nelson_haha2.jpg]Obrazek[/url] ... |
ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... |
kto pod kim dolki kopie , ten sam w nie wpada ... |
_________________ Endorphin |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-05-10, 22:22
|

|
|
Temat przerodzil sie w "przyslowia sa madroscia narodów"...
To ja powiem - "komu w droge - temu czas!" |
|
|
|
 |
Mephisto
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-11, 17:03
|

|
|
kłótnia o bezsens zarzucamy polką że wolą turasów od polaków hmm wiesz w sumie to dwie strony mają w tym swój udział
nie wierze że nie macie znajomych lub sami nie obracacie się za turczynkami i mówicie co by się nie zrobiło i w ogóle i tak samo jest z drugiej strony wystarczy popatrzec obiektywnie
a wyzywajac za to i za tamto to chyba nie stawia nas w dobrym świetle tak jak to spostrzegam
spotkałem się z naprawde z takimi opiniami że myśle że ten temat jest daremny chodzi mi o początek wątku a nie o wasze kłutnie
pozdrawiam
[ Dodano: 2010-05-11, 18:04 ]
syzyfowe prace hehe |
_________________ Nauka uwolniła człowieka z leku przed bogami. |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-30, 17:25
|

|
|
| Mephisto napisał/a: | | kłótnia o bezsens zarzucamy polką że wolą turasów od polaków |
tu nie chodzilo raczej o tany-tany, Mephisto,
..... poloneza czas zaczac !!! |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
|
|