forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Polskie dziewczyny w Berlinie!!

Autor Wiadomość
ddariusz
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-04-30, 13:32   

widocznie polskie dziewczyny lubia braz

zuzia_nowa 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-04-30, 13:56   ...

a jak tam u was chlopaki jaka nacja was pociaga? podobno Brazylijki sa niezle :twisted:

Maq 
Super Dyskutant
Herr Batka :)

Wysłany: 2010-04-30, 17:28   

falcor76 napisał/a:
Pausenclown napisał/a:
SoNja napisał/a:
Pausenclown napisał/a:

rzeczywiscie daje sie zauwazyc pewien pociag polskich dziewczyn do panów z poludniowo-wschodniej Europy tudziez Azji Mniejszej.

proszę tutaj nie uogolniac :roll:

Nie u wszystkich oczywiscie, przepraszam... ;)

Jednak gdy widzimy pana z Azji Mniejszej z blondynka (czy moze powinienem napisac blądynka? ;) ), to w wiekszosci przypadków jest to Polka... dlaczego? ;)

Widac tak nas wszyscy kochaja :)

widocznie chca poznac doglebnie ,a Wy ich poznajecie powierzchownie ;)

podobno Brazylijki ... tu ujawnia sie kolejna sprawa ,a mianowicie jak nie ma obcokrajowca , ktorym bylby ow Panienki zainteresowane ,a libido masakruje organizm to robicie to miedzy soba :P kazda jakims cudem odkrywa w sobie biseksualistke ,a szczegolnie po wiekszej ilosci alko :P

zuzia_nowa 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-04-30, 17:39   

hmmm dlaczego uwazasz ze poznajemy ich powierzchownie przeciez niektore zyja z nimi dluuuugo zakladaja rodziny sa szczesliwe

Maq 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-04-30, 17:40   

nie o takie poznanie mi chodzi :lol: :lol: :lol:

zuzia_nowa 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-04-30, 17:41   HMMM

a kolega chyba pytania nie zrozumial bo pytalam co pociaga mezczyzn ow Polakow czy tylko Polki? podpowiedz z Brazylijkami to od jednego z naszych panow wyszla :cool:

[ Dodano: 2010-04-30, 18:42 ]
hihi powinnam wnikac jakie?

Maq 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-04-30, 18:18   Re: HMMM

zuzia_nowa napisał/a:
a kolega chyba pytania nie zrozumial bo pytalam co pociaga mezczyzn ow Polakow czy tylko Polki? podpowiedz z Brazylijkami to od jednego z naszych panow wyszla :cool:

[ Dodano: 2010-04-30, 18:42 ]
hihi powinnam wnikac jakie?

jakbys chciala wnikac to przestalbym wierzyc w kobieca intuicje :P

zuzia_nowa 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-04-30, 20:51   ...

zart.......................................................

falcor76 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-04-30, 21:32   

Co to w ogolę za temat,zazdrość, za dużo czasu ,czy brak tematu do plotek?( bo ciekawość tez ma jakieś uzasadnienie)
Co kogo obchodzi z kim sypia i w jakim celu to robi???Wiadomo bez paplania ,ze albo z miłości,albo dla kasy.

zuzia_nowa 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-04-30, 21:40   ....

bo milosc slepa jest :!:

falcor76 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-04-30, 21:42   

Miłość jest piękna :) :mrgreen:

zuzia_nowa 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-04-30, 21:44   

nic dodac nic ujac :grin:

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2010-04-30, 22:14   

temat założył chlopak, który pewnie nie ma szczescia u Polek... inaczej by go nie zakładał.tak jak inni sie tu małopozytywnie wypowiadajacy panowie ;) cóż , trzeba się z tym pogodzić, że z innej nacji faceci lepiej wyglądają niż Polacy.Większość zresztą mówi,że polskie kobiety sa najladniejsze,ale faceci, to bez komentarza :twisted: ja tak nie myślę, ale nie miałam nigdy szcześcia do Polaków, to co mam zrobic? usiąść i płakać? czy żyć całe życie w celibacie,czekając na księcia z PL? :roll:

Pausenclown 
Nieaktywny

Wysłany: 2010-05-01, 02:31   

Ok..... to teraz ja walne pare komentarzy...

Ciekawosc... tak, ciekawi mnie, co kobiety interesuje. To zle? Mysle ze nie. Czlowiek uczy sie cale zycie, i nie tylko na wlasnych bledach, ale na bledach innych...

Zastanawiam sie intensywnie, z kim obecne panie mialy do czynienia, skoro "podrywem" byly komentarze typu "ej lala"... nie wiem, czy mam sie rozwodzic nad zagadnieniem? Chyba szkoda nafty... natomiast niezwykle ciekawi mnie, jak podrywaja panowie z Azji Mniejszej? I przede wszystkim w jakim jezyku? Bo laska z PL, która miesiac temu przyjechala do Berlina, zna niemiecki w stopniu zerowym, a i pan z Azji Mniejszej tez zwykle ma zasób slów... no... wyrazmy grzecznie... raczej przecietny... jak oni sie porozumiewaja? Moze oni tez mówia "ej lala" a Wy po prostu nie kumacie o co "c´m` on"? :twisted: nie bede sie rozwodzil... :)

Smieszne sa komentarze marki "laski z PL sa super i w ogóle, a faceci do dupy..."- spoko, ja nie narzekalem dotad, dzis mam lat tyle ile mam, ale jak przegladam albumy z fotami z dawnych czasów... cóz... nie bede sie chwalil... ale bylo wiecej niz ok...

Ale cóz - nalezy sie pogodzic, ze innej nacji faceci lepiej wygladaja jak Polacy... a polskie kobiety sa najladniejsze...(a jesli nie to, to najnaiwniejsze na pewno...)

Zyczac wszystkim uczestnikom chwili refleksji pisze sie

Z powazaniem

JM

Maq 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-05-01, 05:52   

Pausenclown napisał/a:
Ok..... to teraz ja walne pare komentarzy...

Ciekawosc... tak, ciekawi mnie, co kobiety interesuje. To zle? Mysle ze nie. Czlowiek uczy sie cale zycie, i nie tylko na wlasnych bledach, ale na bledach innych...

Zastanawiam sie intensywnie, z kim obecne panie mialy do czynienia, skoro "podrywem" byly komentarze typu "ej lala"... nie wiem, czy mam sie rozwodzic nad zagadnieniem? Chyba szkoda nafty... natomiast niezwykle ciekawi mnie, jak podrywaja panowie z Azji Mniejszej? I przede wszystkim w jakim jezyku? Bo laska z PL, która miesiac temu przyjechala do Berlina, zna niemiecki w stopniu zerowym, a i pan z Azji Mniejszej tez zwykle ma zasób slów... no... wyrazmy grzecznie... raczej przecietny... jak oni sie porozumiewaja? Moze oni tez mówia "ej lala" a Wy po prostu nie kumacie o co "c´m` on"? :twisted: nie bede sie rozwodzil... :)

Smieszne sa komentarze marki "laski z PL sa super i w ogóle, a faceci do dupy..."- spoko, ja nie narzekalem dotad, dzis mam lat tyle ile mam, ale jak przegladam albumy z fotami z dawnych czasów... cóz... nie bede sie chwalil... ale bylo wiecej niz ok...

Ale cóz - nalezy sie pogodzic, ze innej nacji faceci lepiej wygladaja jak Polacy... a polskie kobiety sa najladniejsze...(a jesli nie to, to najnaiwniejsze na pewno...)

Zyczac wszystkim uczestnikom chwili refleksji pisze sie

Z powazaniem

JM
za ten wywod nalezy Ci sie veltins ;)

wydaje mi sie ,ze nie warto tu sie rozwodzic na tym co tutaj panny pisza , bo i tak za pare lat , miesiecy ,czy nawet dni zmienia swoje zdanie . Wiekszosc pomimo ,ze uwaza ze taka i taka nacja jest najlepsza to i tak dostaja od nich kopa w dupe i naiwnie proboja glupio to sobie tlumaczyc i nadal trzymaja sie swojej wersji dopoki nie dostana porzadnego kopa w dupe od takich i nieogarna ,ze byly w bledzie. Nie wszystkich sie to tyczy ,bo niektorzy/niektore znajda swoje szczescie u innych nacji , ale prawda jest taka ,ze obojetnie ,czy jestes niemcem, polakiem ,czy bialorusinem to kazdy z nas jest inny i nie mozna uogolniac. Idac tym tropem myslenia to mozna smialo napisac ,ze niemcy biora polki , bo latwo je zdobyc (takie zdanie ma chyba wiekszosc nacji w tym miescie jak nie w calym krajuu) , cialko maja wporzadku , ugotuja to co trzeba i zadbaja o sprawy ''cielesne'' podporzadkowywujac sie do granic mozliwosci ,a nawet jesli wyjdzie sprzeczka to i tak glupia stwierdzi , ze w sumie nic sie nie wydarzylo i nadal jest ''ok''. Jakby tak kazdego mozna bylo sprowadzic do jednego mianownika to mozna sie niezle przejechac na takiej filozofii . Tak tylko mysleli nazisci ,czy faszysci ,ze tylko taka ,a nie inna nacja jest najlepsza bez wyjatkow .

@Sonia - rownie dobrze mozna powiedziec ,ze polki to dziwki i puste laski (a taki stereotyp krazy po tym miescie u wiekszosci nacji , ktore mogly sobie wyrwac taka naiwna na imprezie i nie tylko), a jednak znam takie , o ktorych w zyciu nie moglbym czegos takiego poweidziec . Idac dalej - stereotypowe myslenie ma bardzo krotkie nogi ktorymi daleko sie nie zajdzie.

danutann
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2010-05-01, 14:43   

falcor76 napisał/a:
Co kogo obchodzi z kim sypia i w jakim celu to robi???Wiadomo bez paplania ,ze albo z miłości,albo dla kasy.

Pozwole sobie na moja ulubiona odpowiedz - zmilosci do pieniedzy ;)

A tak na powaznie, jestem z nimecem jakis czas, dosc krotki w sumie. Jako, ze moje niemiecki jest troche wyzyszy niz zerowy to dogadujemy sie po angielsku (i cwiczymy niemeicki).
Ktos pytal jak tacy faceci podrywaja? Mnie poderwal na wytrwalosc. A urzekla zwyczajna ludzka dobroc.

Pausenclown sa blondykni i bladynki ;p

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2010-05-01, 16:21   

Maq napisał/a:

rownie dobrze mozna powiedziec ,ze polki to dziwki i puste laski (a taki stereotyp krazy po tym miescie u wiekszosci nacji

a Polacy to alkoholicy i złodzieje... ? nie uogolniaj prosze :)

Geisha 
Poczatkujacy

Wysłany: 2010-05-01, 19:06   

zazwyczaj nie udzielam sie na tego typu forach, ale temat mnie zainteresowal i niektore wypowiedzi zirytowaly mnie do tego stopnia,ze postanowilam sie wtracic..

Maq napisał/a:
cialko maja wporzadku , ugotuja to co trzeba i zadbaja o sprawy ''cielesne'' podporzadkowywujac sie do granic mozliwosci

z tego co piszesz wynika, ze Twoje doswiadczenie z kobietami jest bardzo duze.. przynajmniej jesli o Polki chodzi..pogratulowac! :D

ale zapewniam Cie - nie wszystkie kobiety ,,podporzadkowywuja'' sie swoim facetom :) dla niektorych zwiazek to partnerstwo, gdzie obie strony dbaja o rozne aspekty wspolnego zycia ..
a jak to wyglada w Twoim zwiazku, jesli wolno spytac??

— Umberto Eco
Imię róży

falcor76 
Super Dyskutant

Wysłany: 2010-05-01, 19:08   

A ja jestem z polakiem od 15 lat i nie narzekam..)

Pausenclown 
Nieaktywny

Wysłany: 2010-05-01, 21:46   

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moglbym jeszcze "nachlegen" - ale nie bede zbaczal z dróg dobrego smaku...

Jeszcze tylko te dwie kwestie:

1.) Krytyka panów z Azji Mniejszej to uogólnianie, brak znajomosci tematu itd. - krytyka Polaków to najszczersza prawda, poparta wlasnymi doswiadczeniami... no comment... :roll:

2.) Ze dwa slowa krytyki prowadzenia sie niektórych krajanek wywola tu taka burze, ze az zanimuje kogos do napisania pierwszego posta na forum... nooo, nie spodziewalem sie! :) ciekawe, ciekawe... ;)

Zyczac wszystkim dyskutantom milego wieczoru... pisze sie i na przyszlosc polecam... ;)

JM

Odpowiedz do tematu