Polskie dziewczyny w Berlinie!!
| Autor |
Wiadomość |
bufbag
Aktywny uzytkownik Polish Navy

|
Wysłany: 2010-04-17, 02:51 Polskie dziewczyny w Berlinie!!
|

|
|
Witam.
Dziś zrobiłem maraton po 5-6 klubach lub pubach polskich..
O dziwo było nudno, a nie kiedy fajnie..
Zaskoczyło mnie?? DO PAŃ
Czemu wy " ni ewszystkie" wolicie turasó od polaków???" Byłem tu i tam było ok, byłem w PL-ce pełno polskich dziewczyn wolało turasów niz polaków dlaczzzego??
Bo aja kase?? jesyescie az tak naiwne i głupie??
Nie rozumuje polskich dziewczyn!! |
_________________ Spieszmy się kochać kobiety.... Tak szybko się starzeją..... |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2010-04-17, 07:03 Re: Polskie dziewczyny w Berlinie!!
|

|
|
| bufbag napisał/a: | Witam.
Dziś zrobiłem maraton po 5-6 klubach lub pubach polskich..
O dziwo było nudno, a nie kiedy fajnie..
Zaskoczyło mnie?? DO PAŃ
Czemu wy " ni ewszystkie" wolicie turasó od polaków???" Byłem tu i tam było ok, byłem w PL-ce pełno polskich dziewczyn wolało turasów niz polaków dlaczzzego??
bo kreci ich do nowego i takie tam |
_________________ Endorphin |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-04-17, 09:19 Re: Polskie dziewczyny w Berlinie!!
|

|
|
| bufbag napisał/a: | | pełno polskich dziewczyn wolało turasów niz polaków dlaczzzego?? |
Tez mnie zastanawial czasem ten fakt - ale wolnoc Tomku w swoim domku. Niech nie bedzie ze zazdroszcze komus czegos...
| bufbag napisał/a: | | Bo aja kase?? jesyescie az tak naiwne i głupie?? |
A maja???
Nawet to nie jest chyba glównym punktem wyjsciowym.
Co ciekawe, bylem jakis czas w Anglii i tam da sie zauwazyc to samo. Ale jak pisalem... suum cuique...
| bufbag napisał/a: | | Nie rozumuje polskich dziewczyn!! |
Bo kobiet nie da sie rozumiec... |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 09:27 Re: Polskie dziewczyny w Berlinie!!
|

|
|
| bufbag napisał/a: |
Akurat te, o ktorych piszesz chyba nawet nie sa warte zrozumienia.
Raczej pozalowania.... |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 09:31
|

|
|
| lightblue napisał/a: | Akurat te, o ktorych piszesz chyba nawet nie sa warte zrozumienia.
Raczej pozalowania.... |
pozwolisz,ze sie podpisze,bo tego samego zdania jestem |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 09:38
|

|
|
| lightblue napisał/a: | Akurat te, o ktorych piszesz chyba nawet nie sa warte zrozumienia.
Raczej pozalowania.... |
Ja rowniez podpisuje sie pod tymi slowami |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-04-17, 09:39
|

|
|
No widzisz bufbag...
Nie jest najgorzej! |
|
|
|
 |
kochanie_moje
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 09:54
|

|
|
A ja uwazam, ze moze bez uprzedzen... sama je mialam... Rosjanin i Niemiec na czarnej liscie... i prosze... liczy sie czlowiek a nie narodowosc. Nie szukam wsrod Turkow ( poza tym ze nie szukam wogole ), ale dajcie szanse czlowiekowi a nie temu skad pochodzi... Sk******ele trafiaja sie wszedzie... |
_________________ "if you dont treat her right, dont be upset when someone else does..." |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 10:01
|

|
|
| kochanie_moje napisał/a: | | Sk******ele trafiaja sie wszedzie... |
no,to na pewno!!!!!!!!!,ale mnie od lat dziwi te "zjawisko" ,ze Polki szczegolnie chetnie sa podatne na "wdzieki" wlasnie Turkow,Albanow czy innych z tego rodzaju,tja.... |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 10:08
|

|
|
| kochanie_moje napisał/a: | | ale dajcie szanse czlowiekowi a nie temu skad pochodzi... Sk******ele trafiaja sie wszedzie... |
....ale my tu nie o Turkach, tylko o polskich dziewczynach,
u ktorych bufbag nie mial szans!
Dziewczyny z dyskotek, dajcie szanse bufbagowi!!! |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
kochanie_moje
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 10:08
|

|
|
lightblue, hehehe kocham cie
[ Dodano: 2010-04-17, 11:09 ]
| Malgorzata napisał/a: | | kochanie_moje napisał/a: | | Sk******ele trafiaja sie wszedzie... |
no,to na pewno!!!!!!!!!,ale mnie od lat dziwi te "zjawisko" ,ze Polki szczegolnie chetnie sa podatne na "wdzieki" wlasnie Turkow,Albanow czy innych z tego rodzaju,tja.... |
Taki ich wybor... a dlaczego Niemcy leca na Polki?? |
_________________ "if you dont treat her right, dont be upset when someone else does..." |
|
|
|
 |
danutann
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-04-17, 10:27
|

|
|
Bo Polki robotne sa
I posprzata taka i ugituje i dzieckiem sie zajmie i jeszcze czas na prace znajdzie.
Co do Turkow niby mowi sie nigdy nie mow nigdy ale ja jestem na nie.
Choc mysle, ze panny kreci ta egzotyka, brak swiadomosci o kulturze i innych takich. A pozniej widzisz taka, ktora podaza z zakupami i dzieciakiem za jakims turkiem czy arabem.
I choc liczy sie czlowiek to mimo wszystko szlak mnie trafia, ze rzez glupie pannice normalna kobieta/dziewczyna nie moze przejsc spokojnie obok tych nacji bo jak slysza ze polka to od razu mysla ze latwa.
No i jak zawsze zboaczylam - prosze o wybaczenie. |
_________________ Potowrnie zadowoleni z potworka. |
|
|
|
 |
kochanie_moje
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 10:33
|

|
|
danutann, i o to wlasnie chodzi... o uprzedzenia, o latki nadawane nacjom... Polka - latwa ( dodac: na podobnym poziomie co Rosjanka i Czeszka ), Bulgarka - brudna, Ukrainka - tirowka i zlodziejka... itp itd
Ja nie polece na Turka, i do kontaktu z nimi tez nie bede zachecac, ale jak drazni mnie osobiscie podejscie Niemcow do Polakow ( wersja damska i meska ), tak staram sie przynajmniej nie ograniczac sie do ogolnie przyjetych opinii na temat innych nacji... |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 10:38
|

|
|
| Cytat: | | "...Faraonowi wmurowano do grobowca jego najlepsza żonę. Wmurowano mu ja na żywca..." |
Czyli zdala rowniez od Egipcjan! |
|
|
|
 |
kochanie_moje
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 10:42
|

|
|
Kobieta pracujaca, to akurat cytat z polskich prac maturalnych... nie moj wlasny, gwoli wyjasnienia
hmmmm... choc moze to nie glupie byc az tak pomyslowym... |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 11:01
|

|
|
| kochanie_moje napisał/a: | | choc moze to nie glupie byc az tak pomyslowym... |
...przezornym! |
|
|
|
 |
danutann
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-04-17, 12:13
|

|
|
Kochanie_moje, mnie drażni podejście polaków płci męskiej jak kobieta(polka) jest z inną nacją zwłaszcza z niemiecką. Od razu padają hasła, że się sprzedała. I dlatego moje prywatne poglądy znasz.
Gawoli wyjaśnienia mam na myśli sytuacje z Niemiec, z którą to sytuacją nie ja jedna się spotkałam.
Jasne, że znam kilku Turków ( arabów nie znam więc milczę), którzy są na poziomie, coś sobą reprezentują, szanują kobiety itp, ale wyjątki potwierdzają regułę zazwyczaj.
Zresztą z racji swojej pracy, nie koniecznie tej obecnej, mogłabym dużo ciekawych i mniej ciekawych historii poopowiadać nt. uprzedzeń i dlaczego kobiety wolą.
Ja preferuję facetów, którzy potrafią szanować kobiety, którzy mają w sobie krztę gentelmeństwa, są inteligentni i zaradni. Z odpowiednim poczuciem humoru. I takich, których nie trzeba utrzymywać Preferuję kulturę zbiliżoną przynajmniej do polskiej ;> |
_________________ Potowrnie zadowoleni z potworka. |
|
|
|
 |
kochanie_moje
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 12:18
|

|
|
danutann, wiem o co chodzi i ty rowniez znasz moje zdanie. Ja sadze, ze tez jestem zasadnicza w swoich ocenach, ale jakies moje drugie ja mowi mi, ze kto wie... a zwlaszcza, ze sama "walczylam z wiatrakami" po przyjezdzie do Niemiec, ze Polka to nie latwa. ze Polka to nie po kase, ze Polka to nie okrada... |
|
|
|
 |
zuzia_nowa
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-04-17, 14:49 hmm
|

|
|
jak zawsze latwo krytykowac
ale sa dziewczyny i dziewczyny niektore zrazily sie na Polakach i innych narodowosciach i z roznych jak mniemam powodow sa z facetami
Jednak uwazam, ze sa wyjatki i nie ma co uogolniac i brac wszystkich pod jedna kreske
Najlepsze jest to, ze jak jest impreza i co niektorzy siedza z TA narodowoscia to slodza i zachwyt a jak wyjda za drzwi to krytykuja i przytakuja innym w osadach
Czy nie warto czasem spojrzec w lustro?
Sa idealy? |
_________________ Zuzia |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-17, 15:21
|

|
|
bufbag, trzeba bylo podejsc i sie zapytac Mialbys info z pierwszej reki, bez gdybania |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
|
|