forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

porazka dla organizatorow Stachurskiego

Autor Wiadomość
monika38 
Nowy

Wysłany: 2006-03-11, 19:07   porazka dla organizatorow Stachurskiego

Dzien Dobry

Przykro ze musze to pisac ale od wczoraj az mi sie cos robi na zoladku po niby koncercie Stachrskiego.Szkoda tylko wykonawy ze przyjechal tu do Berlina organizatorzy sie tak postarali o to ze pozal sie boze w czystej polonijnej spelunie teraz sie wcale nie dziwie ze nikt tu nie chce przyjezdzac na zadne koncerty !!!!!!!!!

Wyrazy wspolczocila dla organizatorow A&T czy jak im tam !!

a dla Stachurskiego podziekowanie za odawge ze potrafil wogile zaspiewac na takiej scenie gratulacje Jacek

pozdrawiam wszystkich :D

a m new styl 
Poczatkujacy

Wysłany: 2006-03-11, 19:59   

droga moniko

zgadzamy sie z Toba,nikt tu nie chce przyjezdzac,bo nie ma publiki!,ktora wierzy!,jest natomiast bardzo ogromna publika ,ktora wymaga cos za nic.

pozdrawiamy "ci jak tam organizatorzy"?

Agnieszka i Mariusz

monika38 
Nowy

Wysłany: 2006-03-11, 20:48   

na litosc boska wcale sie nie dziwie ze nie chca tu przyjezdzac !!!!!! teraz wiem przekonalam sie sam 8) ........tylko ze to przykre bo innych landach bawi sie polonnia super a my tak blisko Pl i nie mamy nic :(

monika38 
Nowy

Wysłany: 2006-03-12, 08:47   

a jeszcze do tych ,,CI organizatorzy,,!!!!!! szok w remizie.............organizator wychodzac na sce mowi.........alkohol dziewczyny sa tak wiec bawimy sie ....super co ???? ....tawiec wielcy wy organiatorzy na waszym mijscu wstydzila bym sie nawet tu odezwac :D

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-03-12, 08:58   

Do dobrej zabawy wystarczy odrobina dobrego humoru, ale niestety chyba nie wszyscy go posiadaja. A szkoda :(

Pozdro :D

malina 
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2006-03-12, 13:48   

Droga Moniko.

Czy zarejestrowlas sie tutaj tylko po to aby skrytykowac organizatoröw koncertu??

Jesli tak to moglas röwnie dobrze wpisac sie do Ich ksiegi gosci.

misia11 
Dyskutant
misia

Wysłany: 2006-03-12, 14:39   

wyglada na to,ze tak....

kolezanka niedawno sie zapisala 8O

Domi 
Uzytkownik

Wysłany: 2006-03-12, 14:57   

Ja tam sie dobrze bawilam, choc nawet nie przepadam za Stachurskim!!!

To przykre, ze ludzie tyle marudza, moze wreszcie jak wiosna przyjdzie to niektorzy sie wezma w garsc..mam nadzieje! A jak im nie przejdzie to moze lepiej niech w domu zostana zamiast przychodzic na koncerty i siadac na krzeselkach przed scena z zalozonymi rekami z mina cierpiennika i czekac na cud!to bylo naprawde smutne, wszystkich zawsze zapewnialam, ze to Niemcy tacy sa, ale teraz zmienilam zdanie..

Przy okazji pozdrawiam kobiete ktora duzo energii wlozyla w rozruszanie leniwej polskiej publicznosci mianowicie nasza niesamowita MARZENKE!!i reszte naszej ekipy, ktora ja dzielnie wspierala Kamilke, Anetke i Patrycje!!

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-03-12, 15:07   

Podpisuje sie pod postem Domi obiema rekami i noga.

Dobija mnie marudzenie takie jak w pierwszym poscie.

A Marzena byla niesamowita!!! :D Co my bysmy bez niej zrobili?

monika38 
Nowy

Wysłany: 2006-03-12, 16:08   

ksiege gosci?..........takie cos najpierw trzba miec a to lokum takiego czegos nie posiada hihi

pozdrawiam bawcie sie dalej ...jak to powiedziano tam aby byla wodka i dziewczyny to i zabawa bedzie zalosne

tak jestem tu pierwszy i zarazem ostatni raz!!!!!!!!!!!!!

misia11 
Dyskutant
misia

Wysłany: 2006-03-12, 17:29   

no coz,ja znalazlam na ich stronie,"napisz do nas"-

http://polskaunited.berlin.ms/

nie bylo to takie trudne :mrgreen:

pozdrawiam i zycze wiecej poczucia humoru

m

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-03-12, 18:58   

monika38 napisał/a:
ksiege gosci?..........takie cos najpierw trzba miec a to lokum takiego czegos nie posiada hihi
ksiega gosci na www, nie "ksiazka skarg i wnioskow" :mrgreen: Te czasy juz minely.

monika38 napisał/a:
pozdrawiam bawcie sie dalej ...jak to powiedziano tam aby byla wodka i dziewczyny to i zabawa bedzie zalosne
Wóde ostatni raz pilam na swoim weselu 3,5 roku temu :lol: Czy do dobrej zabawy potrzebny jest tylko alkohol? 8O

monika38 napisał/a:
tak jestem tu pierwszy i zarazem ostatni raz!!!!!!!!!!!!!
No to czesc :)

malina 
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2006-03-12, 22:50   

Zegnaj :mrgreen:

Reszta bez komentarza :roll:

mama 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2006-03-13, 06:32   

Malina ja Cie sorry,ale to jest forum i Monika38 ma takie same prawo tu pisac jak i Ty.

To nie Twoj dom prywatny,gdzie mozesz zapraszac czy wypraszac kogo chcesz.

Zalozyla sobie temat do dyskusji,znaczy ze chce podyskutowac a nie wpisywac sie do ksiegi gosci.

Zreszta po co sie ma tam wpisywac ?!

Forum jest do dyskusji,o zyciu polonijnym w Berlinie czy w Niemczech a ten koncert chyba w to zaliczyc mozna ?!

Czy Ty malina znasz 1147 zarejestrowanych uzytkonikow na tej stronce a do tego cala polonie,ktora mieszka w Berlinie ?? Bo ja nieeeeee.

Monika38 mam nadzieje,ze tu jeszcze napiszesz w swoim temacie bo ja mam do Ciebie pytanka:

To co Ci sie nie podobalo? Ludzie sie slabo bawili ? Siedzieli jak sledzie i czekali na zbawienie az sie cos rozpocznie,a jak sie skonczylo to mysleli ze to poczatek?

/Pomijam Marzenke,Kamilke, Anetke i Patrycje i Domi bo one z tego co pisza dobrze sie bawily i nie siedzialy jak zdechle ryby :) /

Czy to Ci sie nie podobalo,to zdanie organizatorow : ".........alkohol dziewczyny sa tak wiec bawimy sie".?

Ja mysle,ze organizatorzy o ostatnim mysleli,ze bez alkoholu to bedzie tam zalosnie,dlatego to musieli powiedziec.Sa ludzie,ze bez alkoholu moga,nie lubia go etc to jasne,ale to koncert w knajpie,zdanie na miejscu.

Tak sie mowi na imprezach Monika,bo to jest czysta prawda.

Alkohol nie szkodzi imprezom.Wrecz przeciwnie.Jak ktos umie pic,a nie zwala sie po jednej lampce wina czy drina pod stolikiem zarzygany,a mysle ze do takich bylo to ludzi skierowane(tych co umieja).

To tym bardziej na polskiej imprezie mozna to powiedziec bo my Polacy umiemy pic.

I zadna w tym hanba narodowa.

Np.Chorwaci,Rosjanie,Kubanczycy a takze Niemcy co w glowie troche maja tez znaja kulture picia alkoholu jak my Polacy.Zdanie jak najbardziej na miejscu,pasuje do imprezy.

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-03-13, 07:27   

mama napisał/a:
Malina ja Cie sorry,ale to jest forum i Monika38 ma takie same prawo tu pisac jak i Ty...

Zgadza sie, ale to takie troche dziwne, zeby rejestrowac sie tylko po to, ze skrytykowac. Na dyskotece nie podobalo mi sie to, ze DJ puszcza za malo polskiej muzy to poszlam do niego i mu to powiedzialam. A takie anonimowe krytkowanie zalatuje mi troche... konkurencja? Przeciez organizatorzy byli caly czas na miejscu. Zreszta to byl ich pierwszy koncert w Berlinie i konstruktywna krytyka na pewno by im pomogla w organizacji pozniejszych imprez. Konstruktywna ofkors, bo nazwanie domu polskiego "speluna" to lekkie przegiecie.

mama napisał/a:
To co Ci sie nie podobalo? Ludzie sie slabo bawili ? Siedzieli jak sledzie i czekali na zbawienie az sie cos rozpocznie,a jak sie skonczylo to mysleli ze to poczatek?
Na poczatku tak to wygladalo, tzn. przed koncertem, ale na koncercie wszyscy juz szaleli.

marzena 
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-03-13, 08:55   

WITAM SZANOWANE TOWARZYSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!

LAAL ale zawrzalo :mrgreen: !!!!!!

Ja nie wiem o co ludziom chodzi --to tak jak bylo z Orkiestra Swiatecznej Pomocy :? tylko krytyka!!!!

Moniko --- przedewszystkim dlaczego nazywasz Dom Poloniusza "SPELUNA" :| OBUZAJACE

Ludzie sie staraja aby taka pani jak Ty w razie czego mogla sie bawic lub spotkac z Polakami!

Jezeli uwazasz ze do tego potrzebujesz miec fotele, marmury i zlote klamki to :? sama sobie odpowiedz!

Moze i nie byly super warunki na wystepie Stachurskiego ale ja uwazam ze Ci co chcieli sie dobrze bawic to chyba sie bawili!

A Jacek pokazal klase i pokazal np. Tobie Moniko ze nie trzeba mu wielkiej sali i warunkow wczsniej juz opisanych zeby zaspiewac dla zwyklych ludzi ze ""SPELUNY""

Co do organizatorow to moglabys sie lepiej zachowac .zalatwili dla Ciebie koncert ,zalatwili dla Ciebie gwiazde,mialas gdzie siedziec, mialas gdzie tanczyc,probowali takze Ciebie rozbawic ale z tego wynika ze i tak jestes niezadowolona wiec jaki z tego moral ? Nastepna impreze zorganizuj sama moze wtedy sie przekonasz jak trudno tu w Berlinie zrobic cos dla kogos!

ps. swoja droga to wiezyc mi sie nie chcialo ze Polacy potrafia byc takimi sztywniakami!!!!!! :evil:

a m new styl 
Poczatkujacy

Wysłany: 2006-03-13, 09:13   

hej witamy Was wszystkich Bardzo SERDECZNIE!!!

jestesmy wlasnie organizatorami tego tak dlugo oczekiwanego i krytykowanego juz przed - wystepu Stachurskiego.

zgadzamy sie z Wami calkowicie co do waszej oceny osob w jaki sposob sie zachowywaly na poczatku,byl to dla nas dosc dziwny obraz,ludzi siedzacych na krzeslach przed scena,ktos mial pretenseje ze wystep mial sie odbyc o 21:00 ! hmm my myslimy ze cale szczescie ze odbyl sie o tej godzinie co sie odbyl,bo jesli wykonawca zobaczylby osoby siedzace na krzeslach i czekajace lub moze sluchajace wystepu siedzac,przezylby niezly szok!

to dziwne i nie przewidziane wystapienie jednego z nas wydalo sie nam konieczne,bowiem byl to jedyny sposob aby dotrzec jednoczesnie do wszystkich i przestrzec przed niepotrzebnym patrzeniem sie na scene i w to czarne plotno.

nie mamy zarejestrowane to co zostalo powiedziane dokladnie i nie chcemy sie zaklinac ze to nie prawda,ale watpimy w to ze takie Dokladnie slowa zostaly uzyte jak cytuje Monika,moze poprostu tak je zrozumiala,bo slowa,ktore pamietamy zapraszaly do zabawy przed wystepem i w miedzyczasie do skorzystania z naszego prowizorycznego "baru"

i kategorycznie nie Zgadzamy sie ze byla w nich mowa o dziewczynach w sposob jak cytowala monika !

dokladnie tak samo myslimy jak Wy o sposobie i czego oczekuja nasi rodacy na polskich imprezach,a o czym nawet nie pisna bedac na niemieckich i tylko przelykaja sline!

"cudze chwalicie swojego nie znacie (nie doceniacie)"-przykre,ale wiekszosc tak robi.

zgadzamy sie tez ze konkurencja nie spi! tylko celowo oczernia !

MY NIE JESTESMY KONKURENCJA DLA NIKOGO

to co staramy sie robic,lubimy to,chcielibysmy stworzyc miejsce,do ktorego ludzie beda chetnie przychodzili,wiedzac ze moga spotkac tam znajomych,zabawic i kiedy im cos nie pasuje powiedziec wprost,a nie Anonimowo za plecami.

dziekujmy tez zyczliwym osobom z ktorymi sie zetknelismy i poznalismy,a jest ich bardzo duzo i to wlasnie dla takich warto starac sie stworzyc jakies miejsce bo sa tacy ,ktorzy dostrzegaja starania.

fotki, ktore zrobila Kamila sa super!

nie poznalismy tego miejsca.

aha na koniec chcielibysmy dla niezadowolonych wskazac pozytywna strone tego wystepu - MIELISCIE STACHURSKIEGO JAK NA DLONI;JAK NA PRYWATNYM WYSTEPIE NA "WASZEJ DOMOWEJ IMPREZIE"

pozdrawiamy

Agnieszka i Mariusz

ps.sorki ze sie rozpisalimy,ale to i tak tylko skrot! narka

malina 
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2006-03-13, 09:51   

Mamo absolutnie nigdzie nie napisalam,ze Forum jest moim PRYWATNYM DOMEM.Bynajmniej.

Monika napisala ,ze juz tu wiecej nie napisze,wiec ja pozegnalam.

Tylko denerwuja mnie ludzie,ktörzy nie doceniaja pracy innych ludzi.

I jeszcze teksty o tym ,ze bez wödki nie ma zabawy.

I tyle.

Patrycja 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-03-13, 13:18   

Witam wszystkich!! :D

Dzieki ci Dominika za slowa uznania!My sie tam dobrze bawilysmy i przy okazji rozruszalysmy towarzystwo...Jak ktos nie ma ochote na zabawe to juz jego strata!

Stachurskiego lubie nawet bardzo ale jak bym miala za bilet zaplacic 15euro,to nie wiem....

Pozdrawiam nasza wesola ekipe!Tak trzymac dziewczyny!!! :D

Joker Adams 
Moderator

Wysłany: 2006-03-13, 13:46   

Widac na zdjeciach, ze bawiliscie sie fajnie. :) Tym bardziej, jak was Marzena rozruszyla. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu