|
pozyczka |
| Autor |
Wiadomość |
wioletta1114.80
Nowy

|
Wysłany: 2010-02-25, 13:55 pozyczka
|
|
|
| Witam!czy ktos moze mi cos poradzic?Jestem zameldowana w Job Center jako bezrobotna,mam dwoje dzieci i ze wzgledu na problemy rodzinne nazbieralo mi sie troche dlugow.Potrzebuje okolo 1500 €.Nie mam takich znajomych,ktorzy mogli by opzyczyc mi taka sume nawet gdybym chciala oddawac pieniadze w ratach.Nie wiem gdzie moge zwrocic sie o pomoc!Probowalam nawet w banku,ale bedac w Job Center nie mam szans,a pieniadze potrzebuje jak najszybciej,bo odsetki wszedzie rosna. |
|
|
|
 |
falcor76
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-25, 14:07
|
|
|
| Jeżeli na rachunki można spróbować w JB.Inaczej ciężko to widzę. |
_________________ Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, ale nikt nie umiał podać rysopisu |
|
|
|
 |
wioletta1114.80
Nowy

|
Wysłany: 2010-02-25, 14:21
|
|
|
| Na rachunki.Jak mam to zrobic?Musze zlozyc jakis Antrag? |
|
|
|
 |
falcor76
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-25, 14:30
|
|
|
| Nie wiem dokładnie jak to się odbywa,ale wiem ,ze istnieją takie pożyczki,wiec najlepiej zadzwoń na infolinie i dowiedz się czy trzeba napisać podanie czy maja jakieś specjalne wnioski. |
_________________ Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, ale nikt nie umiał podać rysopisu |
|
|
|
 |
Krawczyk Muller
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-02-25, 21:27
|
|
|
Pożyczkę dają w Polskich bankach, Ty potrzebujesz - 6.000 zł , tyle dają na dowód.
- Taką sumę, możesz otrzymać także , jako prowizję, za JEDNO , dobre, zamówienie dla mojej firmy.
www.ukrawczyka.pl
Pozdrawiam. |
_________________ Krawczyk & Muller - Niemiecka jakość - Polskie ceny.
www.uKrawczyka.pl |
|
|
|
 |
wioletta1114.80
Nowy

|
Wysłany: 2010-02-26, 08:08
|
|
|
| Witam!Chcialabym wiedziec o co dokladnie chodzi z tym zamowieniem. |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-26, 08:32
|
|
|
| Krawczyk Muller napisał/a: | | jako prowizję, za JEDNO , dobre, zamówienie dla mojej firmy. |
podejrzewam,ze jak znajdziesz mu klienta na jego okna (dobrego klienta-czyt.z duuuuuzym zamowieniem) ,to mozesz dostac dobra prowizje |
_________________ Pozdrawiam-Gosia |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-26, 16:22
|
|
|
| Tylko nic na gebe. |
_________________ Thank God For Jack Daniel's...and D&G for lightblue
Dla Lightblue |
|
|
|
 |
Krawczyk Muller
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-02-26, 20:24
|
|
|
Zamówiłem przebudowę strony , tam mam zamiar zamieścić potrzebne informacje.
Otrzymałem deklarację, że strona w podstawowej wersji, powinna być gotowa za 7 dni.
Pozdrawiam. |
www.uKrawczyka.pl |
|
|
|
 |
wioletta1114.80
Nowy

|
Wysłany: 2010-03-05, 13:48
|
|
|
| Szanowny Panie Krawczyk zaciekawila mnie Panska oferta.Zostalam zapytana przez potencjalnego klienta o wspolczynnik przenikania ciepla dla poszczegolnych okien (k) oraz izolacje dzwiekowa okien (SCHALLISOLIRUNG ) w decybelach.Dziekuje |
|
|
|
 |
Krawczyk Muller
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-03-05, 14:30
|
|
|
Wspomniane parametry są różne dla różnych okien, dlatego m.in okna róznia się między sobą, im lepsze parametry = tym lepsze okno.
Jeśli klient życzy sobie okien o najwyższych parametrach, nie ma problemu.
Z reguły wygląda sprawa tak: klient mówi jakie okna potrzebuje, przeważnie: Bardzo dobre, średnie lub najtańsze - to jest taki uproszczony schemat, wtedy robimy mu wycenę i podajemy odpowiedż na szczególne pytania.
Na Berlin / Niemcy, trzeba będzie zrobic trochę inaczej, trzeba będzie przygotować ogólna ofertę i ją przedstawiać a dla osób, które będą wiedziały więcej i stawiały dodatkowe pytania, trzeba będzie ofertę modyfikować.
Myślę, że szczegółów i odpowiedzi dla w/w klienta nie będziemy juz tutaj zamieszczać, ale przejdziemy na e-mail, prosze pisać na ukrawczyka@wp.pl
Pozdrawiam. |
www.uKrawczyka.pl |
|
|
|
 |
|
|