forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Pytania na wywiad z Dodą-jakieś sugestie od fanów????

Autor Wiadomość
sunny_boy 

Wysłany: 2012-01-13, 10:49   Pytania na wywiad z Dodą-jakieś sugestie od fanów????

Witam, w najblizszym czasie bede przeprowadzal wywiad z Dodzią przed kamerami telewizyjnymi i dla portalu muzycznego.
Jesli ktoś ma jakieś pytanie, które już zawsze chciał jej zadać, to ma teraz możliwość - najciekawsze pytania wrzucę na swoją listę pytań.
Po opublikowaniu wywiadu, wrzucę na Polonii oczywiście linka gdzie zainteresowani mogą sobie ten wywiad oglądnąć.

Pozdrawiam i czekam na ciekawe pytanka :mrgreen: :mrgreen:

malyberlin 
Dyskutant

Wysłany: 2012-01-14, 05:18   Re: Pytania na wywiad z Dodą-jakieś sugestie od fanów????

sunny_boy napisał/a:
Witam, w najblizszym czasie bede przeprowadzal wywiad z Dodzią przed kamerami telewizyjnymi i dla portalu muzycznego.
Jesli ktoś ma jakieś pytanie, które już zawsze chciał jej zadać, to ma teraz możliwość - najciekawsze pytania wrzucę na swoją listę pytań.
Po opublikowaniu wywiadu, wrzucę na Polonii oczywiście linka gdzie zainteresowani mogą sobie ten wywiad oglądnąć.

Pozdrawiam i czekam na ciekawe pytanka :mrgreen: :mrgreen:

z Doda mowisz,no to w takim razie zadaj jej prosze pytanie jaki jest sens rozmowy z toba ?

sunny_boy 

Wysłany: 2012-01-15, 15:40   

malyberlin, Widocznie wiekszy niz z Toba przyglupie -to bylo powazne pytanie dla zainteresowanych, a nie dla czubów, co pisza cokolwiek nie majac nic do powiedzenia.

malyberlin 
Dyskutant

Wysłany: 2012-01-15, 17:00   

sunny_boy napisał/a:
malyberlin, Widocznie wiekszy niz z Toba przyglupie -to bylo powazne pytanie dla zainteresowanych, a nie dla czubów, co pisza cokolwiek nie majac nic do powiedzenia.

Ty jestes jednak "ograniczony przypadek",ja ci daje propozycje ciekawego pytania jakie moglbys zadac Dodzie,a ciebie stac tylko na obrazanie i wyzywanie ludzi ktorych nawet nie znasz.Zalosne....

sunny_boy 

Wysłany: 2012-01-15, 21:53   

malyberlin, Mnie stac na obrazanie? Kto zaczal? TAK JAK SIE ZACHOWUJESZ, TAK TEZ BEDZIESZ TRAKTOWANY Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie musisz sie w moich postach udzielac. To ze Cie lekarze z kliniki na reinikendorfie wypuszczaja na przepustki pomiedzy normalnych ludzi, oznacza ze oczekuja ze wlasnie tez tak sie bedziesz zachowywal, a nie jak przychlast - jak tak dalej pójdzie to nigdy Cie stamtad na stale nie wypuszcza.

Jack Daniels 
Super Dyskutant

Wysłany: 2012-01-15, 22:05   

malyberlin napisał/a:
Ty jestes jednak "ograniczony przypadek",ja ci daje propozycje ciekawego pytania jakie moglbys zadac Dodzie,a ciebie stac tylko na obrazanie i wyzywanie ludzi ktorych nawet nie znasz.Zalosne....

malyberlin, przynamniej robi to wprost,a nie wojna podjazdowa ja ty.
Nieprawdaz?

sunny_boy 

Wysłany: 2012-01-15, 22:18   

Zgadza sie - tylko opublikowalem post po to zeby albo ktos mógl cos sensownego dodac, bo jednak zdarzyc sie moze ze ktos chcialby sie od tej Pani dowiedziec i ja daje takim osoba okazje do tego, a jak nie, to ze nikt nic nie napisze, a nie od razu zaczyna najezdzac - to taka polska zawisc, tylko dlatego ze ja mam akurat okazje na wywiad z nia, to juz kogos to boli ze on nie i musi najezdzac. malyberlin, a to ze ktos ocenia ludzi nie znajac ich to Ty dajesz temu przyklad wlasnie, gdyz nie znajac mnie nie Tobie to oceniac czy jest sens, albo czy warto jest komus przeprowadzac wywiad ze mna w roli prowadzacego - wiec nie chcesz byc nie slusznie oceniany, nie oceniaj innych jako pierwszy.

Jack Daniels 
Super Dyskutant

Wysłany: 2012-01-15, 22:25   

sunny_boy,
Nie rozumiesz albo nie chcesz. Nie szkodzi.

sunny_boy 

Wysłany: 2012-01-15, 22:34   

No wiem ze nie szkodzi, szczególnie mnie to nie przeszkadza kto ma co do powiedzenia na mój temat, albo temat innej osoby- sens tego postu i tak zamierzony byl w innym sensie i jak ktos na ten temat nie ma nic do powiedzenia, wiec niech sie nie odzywa w ogóle i tyle - w ten sposób omija sie wszelkie klótnie, ale Wy tu na forum widze lubicie wszczynac klótnie, bo inaczej byloby pewnie zbyt nudno normalne i sensowne rozmowy prowadzic, szkoda tylko ze kiedys to forum bylo znacznie liczniej odwiedzane i wiecej dyskusji bylo, teraz jakos wszystko sie tu wali - i to jest caly sens, nie potrwa dlugo i juz nikt tutaj nie bedzie zagladal, a szkoda - ale cóz, takie zycie. Wszystko kiedys ma swój koniec.

irmencja666
Super Dyskutant

Wysłany: 2012-01-15, 22:38   

sunny_boy napisał/a:
Wszystko kiedys ma swój koniec.

Już dużo nie zostało...

21. grudnia 2012 nadchodzi!

;]

sunny_boy 

Wysłany: 2012-01-15, 22:39   

irmencja666, a slyszalem ze ostateczny koniec ma nadejsc 13.13.2013 :-) ))))))

malyberlin 
Dyskutant

Wysłany: 2012-01-16, 00:24   

sunny_boy napisał/a:
Zgadza sie - tylko opublikowalem post po to zeby albo ktos mógl cos sensownego dodac, bo jednak zdarzyc sie moze ze ktos chcialby sie od tej Pani dowiedziec i ja daje takim osoba okazje do tego, a jak nie, to ze nikt nic nie napisze, a nie od razu zaczyna najezdzac - to taka polska zawisc, tylko dlatego ze ja mam akurat okazje na wywiad z nia, to juz kogos to boli ze on nie i musi najezdzac. malyberlin, a to ze ktos ocenia ludzi nie znajac ich to Ty dajesz temu przyklad wlasnie, gdyz nie znajac mnie nie Tobie to oceniac czy jest sens, albo czy warto jest komus przeprowadzac wywiad ze mna w roli prowadzacego - wiec nie chcesz byc nie slusznie oceniany, nie oceniaj innych jako pierwszy.

Ja ci tu kulturalnie odpowiadam,a z ciebie znowu chamstwo wychodzi w takim razie w tym jednym poscie znize sie do twojego poziomu.

"to taka polska zawisc, tylko dlatego ze ja mam akurat okazje na wywiad z nia, to juz kogos to boli ze on nie i musi najezdzac"

Za to stwierdzenie masz 5+,ale ci zazdroszcze,zaraz popuszcze,ja nie moge ty to masz farta z krolowa zrobic wywiad szkoda ze ja nie mam takiego szczescia, a wiesz co moze wezmiesz mnie ze soba prosze,zapytam sie lekarza prowadzacego czy ja tez moge dobrze.Bedzie fajnie zobaczysz ja Czub,przyglup i przychlast i ty prawdziwy sunny_boy zrobimy wywiad z Krolowa,ale bedzie jazda,chlopakom na oddziale opowiemy to zylki im pekna z zazdrosci ,i bedziemy tam w koncu panami zakladu co ty na to ?

Oj sunny boy biedny chlopaku produkuj sie dalej i pamietaj zycie jest piekne :mrgreen:

Portowiec
Bardzo Aktywny
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

Wysłany: 2012-01-16, 12:19   

1. zapytaj czy ta fota jest prawdziwa:

2. czy swingowala kiedys
3. czy uprawiala milosc francuska w z Majdanem w jakims klubie w przebieralni pilkarzy

Odpowiedz do tematu