Rocznica slubu-gdzie wyjsc
| Autor |
Wiadomość |
samantha2007
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-06-01, 17:14 Rocznica slubu-gdzie wyjsc
|

|
|
Podsuncie mi prosze pomysl, bedziemy z mezem mieli 15 czerwca rocznice slubu, to wypada tak nie ciekawie bo we wtorek, moze macie pomysl gdzie moglabym zorganizowac jakies fajne wyjscie niespodzianke??? |
_________________ "Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz".
https://picasaweb.google.com/martula1978/Torty3?feat=directlink |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2010-06-01, 20:12
|

|
|
moze wyjsc cos oryginalnie zjesc?
http://www.unsicht-bar-be...ome_1_idee.html |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
bellamafia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-06-01, 20:18
|

|
|
| Ja tam bym proponowala zostac z pizza w lozku....hmmm....ale pewnie Ci sie ten pomysl nie spodoba... |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-06-01, 20:58
|

|
|
| bellamafia napisał/a: | | pizza |
jedna literke przekrecilas bellamafia |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
bellamafia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-06-01, 21:11
|

|
|
mario...Ty maly perwersie...po piz...pomyslimy o deserze! Badzmy tradycjonalistami - truskawki i bita...smietanka [/b] |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-06-01, 22:08
|

|
|
| bellamafia napisał/a: | | Ja tam bym proponowala zostac z pizza w lozku....hmmm....ale pewnie Ci sie ten pomysl nie spodoba... |
Karo, kolezanka miala na mysli jakieś fajne wyjscie.piz... mozna zjesc na codzien i w lozku raczej tez pewnie codziennie są,wiec co w tym oryginalnego? |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
angel
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-06-01, 22:08
|

|
|
Przestancie prosze , bo juz sie za Was czerwienie |
_________________ Nigdy nie dyskutuj z trollem. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem. |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-06-01, 22:14
|

|
|
| angel napisał/a: | Przestancie prosze , bo juz sie za Was czerwienie |
to ile ty masz lat?
*zart* |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
bellamafia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-06-01, 22:15
|

|
|
Hmmm...bo wychodze z zalozenie, nie to co sie jie, niewazne gdzie (tudziez uwazam, ze lozeczko, to mila alternatywa) WAZNE Z KIM!
...i nie mow do mie "Karo", hmmm....kolezanko przesympatyczna... |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-06-01, 22:25
|

|
|
| bellamafia napisał/a: | | ...i nie mow do mie "Karo", hmmm....kolezanko przesympatyczna... |
"bellamafia" jakos do ciebie mniej pasuje, hmmm i nie mow do mnie kolezanko,bo ktos naprawde pomysli,ze nimi jestesmy...
ps.wiadomo, ze niewazne co, wazne z kim, ale na rocznice slubu powinno byc cos wyjatkowego. |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
bellamafia
Staly bywalec forum

|
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-06-01, 22:45
|

|
|
miej sobie ostatnie zdanie ja nie bede sie znizala do twoich prowokacji i pamietaj, ze ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
bellamafia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-06-01, 22:49
|

|
|
I masz swieta racje, nie znizaj sie do mojego poziomu , a jesli o mnie chodzi to smiej sie - czy pierwsza, czy ostatnia, najwazniejsze, ze do konca swiata...
[ Dodano: 2010-06-02, 04:31 ]
Nota bene....Twoje motto...jest super zabawne , ale kwalfikuje sie tylko do Ciebie...(i nadal sie zastnawiam czemu do "Ciebie" z pisze z "duzej litery"?!?!?! )....kto pomoze mi rozwiazac ta zagadke?
9] |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2010-06-02, 09:03
|

|
|
| ehmmbellamafia, swoje prywatne ''ale'' mozesz napisac na pw , albo wyjasnic to sobie live ?? taka harda tylko na necie ?? |
_________________ Endorphin |
|
|
|
 |
danutann
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-06-02, 09:15
|

|
|
Pytanie do założycielki tematu a co ze ślubnym lubicie? Okazja nie byle jaka w sumie więc warto by było zrobić coś co oboje lubicie, coś czego nie robicie na co dzień.
Może wyjście na jakieś przedstawienie a następnie romantyczna kolacja? Np. w Cambodzańskiej (pewnie źle napisałam) restauracji? |
_________________ Potowrnie zadowoleni z potworka. |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-06-02, 11:42
|

|
|
Uwazam ze ten pomysl jest swietny;d Facet mojej kolezanki ,fakt nie sa jeszcze po slubie ale na rocznice zwiazuku tez sprawil jej taka niespodzanke..byli zachwyceni |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-06-02, 12:05
|

|
|
| bellamafia napisał/a: |
[ Dodano: 2010-06-02, 04:31 ]
Nota bene....Twoje motto...jest super zabawne , ale kwalfikuje sie tylko do Ciebie... |
piłaś całą noc i o 4:31 rano, po pijaku doznałaś olśnienia i to napisałaś? łaaaał
nie, to motto kwalifikuje sie tylko i wyłącznie do ciebie.
poza tym, po co prowokujesz? ja nie mam czasu dziecinko na twoje zabawy... |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
bellamafia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-06-02, 12:28
|

|
|
Dokladnie tak! Pijalam cala noc i analizowalam Twoje marne wypociny....ha ha ha Dziewczyno, ale Ty masz fajne filmy! Powiedz co palisz, bo ja chce to samo!!! |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-06-02, 12:50
|

|
|
| bellamafia napisał/a: | Dokladnie tak! Pijalam cala noc i analizowalam Twoje marne wypociny....ha ha ha Dziewczyno, ale Ty masz fajne filmy! Powiedz co palisz, bo ja chce to samo!!! |
nie moje wypociny, a motto, jak sama napisalas
a tu cos dla ciebie
http://www.poloniaberlin....ighlight=#87395
| sisi napisał/a: | | Czy mozna by stworzyc dzial pod pod tytulem: Awantury albo Wolna amerykanka? |
no i gdzie ten dział,zeby pani BMK miala gdzie sie wyzyc?szkoda zasmiecac takiego tematu... |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2010-06-02, 12:50
|

|
|