ROZBIL SIE SAMOLOT Z PARA PREZYDENCKA WSZYSCY ZGINELI
| Autor |
Wiadomość |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-04-14, 00:58
|

|
|
co oznaczaja wg. Ciebie glupie uwagi ??
Jak kreci sie w kolko o tym samym to czlowiek ma po prostu dosyc.
Powiedzieliby cos raz milego , pozytywnego w tej TV/radiu , a nie ciagle japonia , smolensk
-a jaki w tym moj business ?? Mam wystarczajaco duzo wlasnych zmartwien i nie mam ochoty przejmowac sie problemami , ktore nie tycza mnie ,mojej rodziny , czy moich bliskich znajomych. Jasne - smierc jest smutna , ale jakbym mial sie przejmowac smiercia kazdej osobej jednostki na tym swiecie to bym musial chodzic wiecznie smutny... Zrobil cos dobrego Kaczynski ,ze masz tak przezywac jego smierc ?? Dla mnie nic , wrecz przeciwnie , dlatego przyjmuje tylko do informacji ,ze takowe cos mialo miejsce i ''show must go on''. |
_________________ 愛與恨是相同的兩副面孔。 / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
PatrycjaBerlin
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-04-14, 14:22
|

|
|
Maq, ehh
Chyba juz z 3 raz powtarzam Ci, ze nie uwazam, ze trzeba kazda tragedie super mega przezywac, nad kazdym plakac i w kolko o tym gadac.. To oczywiste, ze kazdy ma swoje problemy i one sa najwazniejsze. Ja mam swoje i tragedia smolenska jakos mojego zycia nie zmienila i wcale o niej nie rozmyslam dniami i nocam. Chodzi mi tylko o zwykly szacunek.
Glupie uwagi - 'Jednego kaczora mniej' itp. To jest zalosne.. |
|
|
|
 |
Vista81
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2011-04-15, 10:49
|

|
|
Maq, ty chyba zapomniales, ze tam zginelo wiecej ludzi oprocz kaczynskiego |
_________________ Iza |
|
|
|
 |
BFC
Bardzo czesto tu bywa

|
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-07, 18:04
|

|
|
@BFC
O nein...tylko nie Smoleńsk błagam. Tego się nie da wytrzymać. Ileż ja takich tekstów czytałem i żaden nie trącił zdrowym rozsądkiem. |
|
|
|
 |
dorota_p82
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-10-07, 22:14
|

|
|
moze nasi pra pra wnukowie dowiedza sie prawdy, a tymczasem warto pomyslec na kogo zaglosowac :/
gdyby to byl wypadek... cala sprawa poszla by w zapomnienie, ale to co sie w pl wyprawia... rodak rodakowi eh |
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-07, 22:56
|

|
|
Ze względu na specyfikę relacji włodarzy PiS i wyborców PiS, niezależnie co by się tam stało, to i tak by to nie poszło w zapomnienie. Taka jest już taktyka gry na emocjach. Mógłby tam potwór z Lochness rzucić kilkanaście Yeti, które wkręciły by się w silniki, a i tak teorie spiskowe ciągnęły by się w nieskończoność.
...wiadomo z kim się kuma potwór z Lochness.
Ech..a najgorsze, że przez naciski Kaczyńskich zginęło wiele niewinnych osób |
|
|
|
 |
Borat
Uzytkownik

|
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-08, 11:17
|

|
|
Hahaha dobre |
|
|
|
 |
vivien24
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-14, 16:49
|

|
|
Taki krótki filmik, a ile radochy |
|
|
|
 |
szaszka82
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-17, 21:25
|

|
|
| vivien24 napisał/a: |
Taki krótki filmik, a ile radochy |
Dokladnie A co do reszty to szkoda slow-ale jak to z niektorymi bywa-tylko rozgrzebywac i tkwic w przeszlosci i doszukiwac sie jakis spiskow rodem z filmow (kompletnie wyssanych z palca) zamiast isc do przodu. Stalo sie, przykre, ze tylu ludzi zginelo, ale niestety takie jest zycie. Zycie toczy sie dalej, bo my nadal zyjemy. |
_________________ jedno z moich hobby |
|
|
|
 |
Portowiec
Bardzo Aktywny Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2011-11-02, 15:23
|

|
|
darujcie sobie jakies komiczne komentarze !
jak was temat, jak tych co wyzej, nie interesuje, to nie ogladajcie i juz
|
|
|
|
 |
|
|