ROZBIL SIE SAMOLOT Z PARA PREZYDENCKA WSZYSCY ZGINELI
| Autor |
Wiadomość |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-13, 19:42
|

|
|
| Bosch napisał/a: | | ty jestes wrogim przeciwnikiem homo, wiec sie dziwie, ze mozesz mieszkac w Berlinie...? | A ty jako wielki zwolennik homo, dziwię się, że jeszcze wytrzymujesz na tym POLSKIM, HOMOFOBICZNYM forum |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-04-13, 19:51
|

|
|
| lepiej poczytac Eichelbergera na gazecie.pl-ma rozsadne podejscie do tematu, bo czesto wielkie emocje koncza sie wielkim nic. |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-14, 06:30
|

|
|
Narod sie zjednoczyl, a teraz sa podzialy i protesty odnosie miejsca pochowku...
P.S. Bosz jak zwkle wiesz o czym piszesz... Zabraklo argumentow, ze jeszcze wieksze bzdury wymyslasz? |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-14, 08:55
|

|
|
| boszsz---twierdzisz ze jestes doroslym facetem, po Twoich ostatnich postach wnioskuje ze emocjonalnie jestes najdalej czterolatkiem... |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2010-04-15, 12:07
|

|
|
pan prezydent jeszcze nie pochowany, a tu juz wymyślają kawały na temat jego i katastrofy... polski czarny humor? czy brak taktu... ? raczej to drugie, brak słów...
przytaczam jeden z nich:
wiecie jakie jest teraz ulubione piwo w smolensku?
- zimny Lech
|
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
kochanie_moje
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-15, 12:28
|

|
|
| A ja sie zgadzam z protestami, ze Wawel to przesada... I z tym, ze po smierci nasz byly prezydent zamienil sie w swietego... Za slowami Wajdy - owszem byl dobrym czlowiekiem, napewno dobrym ojcem i mezem ale nie gloryfikujmy kogos, z kogo nie tak dawno temu sie smialismy czy nawet za pewne polityczne decyzje czy zachowania, wstydzilismy. Szkoda, ze zginal w taki sposob, ale bylo tam kolejnych ponad 90 osob, ktore rowniez byly matkami / ojcami, czyimis synami / corkami, mezami / zonami a jakos nikt o nich nie wspomina, wznoszac pod niebiosa smierc Lecha Kaczynskiego. Tak naprawde nikt nie powinien zginac i to tyle a wznoszenie ochow i achow i gloryfikacja bylego prezydenta to nieco ( MOIM ZDANIEM ) za duzo... |
_________________ "if you dont treat her right, dont be upset when someone else does..." |
|
|
|
 |
danutann
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-04-15, 12:58
|

|
|
Uważam, że Powązki owszem ale Wawel to mocna przesada.
Fakt jest taki, że wszyscy się nagle zachowują tak jakby tylko prezio był ważny. A co z resztą tych ludzi? Może wszyscy na Wawel? będzie sprawiedliwie. |
_________________ Potowrnie zadowoleni z potworka. |
|
|
|
 |
Cookie
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-04-15, 13:13
|

|
|
Oczywiscie ze kazda osoba zasluguje na szacunek i chwale czynow przy takiej tragedii. Jednoczesnie jest jasne ze ludzie na stanowiskach prezydenta, politykow czolowych i generalow akceptuja wchodzac w te stanowiso fakt ze slusznie sa dokladnie obserwowane i krytykowane. Gdyby tak nie bylo zylibysmy w totalitarnej dyktatorze. Sam fakt smierci, obojetnie jak tragiczny, przecierz nie usprawiedliwia wszystkie wczesniejsze czyny. Dla tego JEST warto dyskusji czy Prezydent Kaczynski zaslozyl na to by byc pochowany z krolami Polskimi. Czy on na prawde prowadzil Polske tak dobrze aby zaslorzyc na taki zaszczyt?
I nastepne pytanie, kto o tym decyduje? W demokracji to powinien byc narod polski, bo wawel przecierz nalezy nam wszystkim, prawda? |
|
|
|
 |
kochanie_moje
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-15, 13:22
|

|
|
| Powazki jak najbardziej. Byl warszawiakiem, w swoim czasie rowniez prezydentem Warszawy i z tym miastem byl duzo bardziej zwiazany niz z Krakowem. Poza tym Powazki maja groby wielu slawnych i zasluzonych Polakow a Wawel to miejsce pochowku polskich krolow. Mnie to znowu traca polska hypokryzja i tym, ze teraz niewielu sie przyzna, ze tez rzucalo miesem, jak wybrano L.Kaczynskiego na prezydenta jak rowniez i potem, kiedy ten urzad sprawowal. Powtarzam, jako czlowieka - szkoda, ale bylo ich tam wiecej i o tym nie powinno sie zapominac... |
_________________ "if you dont treat her right, dont be upset when someone else does..." |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-15, 13:29
|

|
|
| kochanie_moje napisał/a: | | teraz niewielu sie przyzna, ze tez rzucalo miesem, jak wybrano L.Kaczynskiego na prezydenta jak rowniez i potem, kiedy ten urzad sprawowal. | Niewielu się także przyzna, że są przeciwni pochówkowi na Wawelu, chociaż tak naprawdę większość jest. Rozmawiałam na ten temat z wieloma osobami i każda twierdzi, że Wawel to przesada. Więc z jakiej racji on zostanie tam pochowany, skoro naród tego nie chce??? |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-15, 13:49
|

|
|
Jedni wymyslaja kawaly a inni zarabiaja na tym co sie stalo...
http://www.gadu-gadu.pl/5...-tys-zl-za-noc1
To jakis absurd.. . |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
Cookie
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-04-15, 15:55
|

|
|
Zarabiaja na glupocie tych co placa takie ceny. Na glupocie tych co uwazaja ze krytyczne myslenie tu nie ma miejsca. Proponuje zkonstruowac post-mortem-korone dla krola Kaczynskiego, sprzedamy wlasnie tym balwanom przez ebay. cena zacznie sie od miliona zlotych.
to nie jest zart, trzeba im odebrac kase zanim tym narobia powazne klopoty. spelnimy dobry czyn demokratycznej polsce. ale nie oczekojcie za duzo chwaly. (conajmniej w blizszej przyszlosci)
cale szczescie ze jeszcze u nas nie ma takich fanatykow jak.. bo bym sie bal zapalic auto.. szczesc boze! |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-15, 17:44
|

|
|
takie zycie ,a Ty myslisz ze jakby to bylo w berlinie to ceny nie szly by do göry ? zawsze tak jest i wszedzie |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Blade
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-04-15, 22:00
|

|
|
| irmencja666 napisał/a: | | Więc z jakiej racji on zostanie tam pochowany, skoro naród tego nie chce??? |
jak to z jakiej ??
FINANSOWEJ
pielgrzymki do Mogiły...
kasa na noclegi, żarcie i.... pamiątki (przy "okazji" zwiedzą Kraków )
ja sie nie zdziwie jak zrobią Go (Ś.P. Prezydenta) Świętym....
wtedy będę na 101% przekonany, ze u nas to ... eee sami wiecie co chcę powiedzieć |
_________________ mój fon: 015779301705 |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2010-04-15, 22:55
|

|
|
straszne halo wokol Prezydenta ,a bardziej szkoda jego zony i innych , ktorzy byli w tym samolocie.
Kim byl ten Prezydent?? Wieczne posmiewisko na scenie miedzynarodowej , Narodowiec , ktory nie potrafil poprawnie zaspiewac hymn kraju , ktorego byl glowa .Wszyscy narzekali na niego ,a teraz przesada bierze gore i chca go na Wawelu pochowac ... za co??!!
Czym sie przyczynil dla Polski ,ze ma bych pochowany tam gdzie wybitni ludzie , ktorzy wlozyli ogrom serca dla narodu ? Zawsze szkoda czlowieka , a na pewno przykro ,ze zmarl tak a nie inaczej (choc jesli to prawda ,ze naciskal na pilota to jakos srednio mi akurat JEGO zal). |
_________________ Endorphin |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-04-15, 23:09
|

|
|
| Maq napisał/a: | | Narodowiec , ktory nie potrafil poprawnie zaspiewac hymn kraju . |
Hymn spiewal jego brat Jarosław... ale nieważne |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-04-15, 23:43
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | Maq napisał/a: | | Narodowiec , ktory nie potrafil poprawnie zaspiewac hymn kraju . |
kto Ci podpowiedzial , bo Ty raczej w temacie polityki kulalas |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-04-15, 23:57
|

|
|
| Maq napisał/a: | | SoNja napisał/a: | | Maq napisał/a: | | Narodowiec , ktory nie potrafil poprawnie zaspiewac hymn kraju . |
kto Ci podpowiedzial , bo Ty raczej w temacie polityki kulalas |
może polska polityka nie jest moją mocną stroną, ale tu akurat cię złapałam... |
愛與被愛 |
| |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-04-15, 23:59
|

|
|
| nie ma tematu |
| |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-04-16, 00:08
|

|
|
| dobra niewazne... |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
|
|