ROZBIL SIE SAMOLOT Z PARA PREZYDENCKA WSZYSCY ZGINELI
| Autor |
Wiadomość |
Daisy
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
malyberlin
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-04-10, 09:14
|

|
|
| SZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-10, 09:17
|

|
|
tragedia
[*] |
|
|
|
 |
Igulinka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-04-10, 09:31
|

|
|
Straszne! Brak słów |
|
|
|
 |
Mesher
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-04-10, 09:33
|

|
|
Moze wrescie sie cos zmieni na leprze bo gorzej juz raczej byc nie moze.
Szkoda mi tylko ludzi ktorzy lecieli razem z Kaczynskim bo po nim napewno nie bede rozpaczal. |
_________________ mesher |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-10, 09:40
|

|
|
Mesher, opanuj sie chlopie !!! |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
Igulinka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-04-10, 09:42
|

|
|
| Mesher napisał/a: | Moze wrescie sie cos zmieni na leprze bo gorzej juz raczej byc nie moze.
Szkoda mi tylko ludzi ktorzy lecieli razem z Kaczynskim bo po nim napewno nie bede rozpaczal. |
śmierć czlowieka w wyniku katastrofy jest zawsze wielką tragedią. Bez znaczenia czy byl "fajny" czy nie.
A ze byla to glowa panstwa i wiele osob z rzadu to teraz pytanie co bedzie dalej? Jak bedzie to teraz wygladać? |
|
|
|
 |
danutann
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-04-10, 09:52
|

|
|
Hmm media rosyjskie podają, że zginęło oraz było na pokładzie 87 osób.
Gazeta.pl pisze, że na pokładzie były 132 osoby zginęło 130 osób.
Ponoć gen. Jaruzelski był też na pokładzie. Poczekamy zobaczymy.
Tak czy siak wieczny odpoczynek.... i żałoba narodowa. |
_________________ Potowrnie zadowoleni z potworka. |
|
|
|
 |
Mesher
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-04-10, 09:55
|

|
|
| Poki zyl Kaczynski bardzo duzo osob tylko narzekalo na niego ze jest taki, owaki, ze przez jego decyzje jest tylko coragorzej itd. A teraz jak zginal to co ?? Moze kwiatki mam mu wyslac. Napewno nie!!Jak mialem o nim zle zdanie tak bede mial nadal i zadna katastrofa tego nie zmieni. |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-10, 10:05
|

|
|
straszne,teraz juz niewazne czy byl dobry czy niedobry lubiany czy nielubiany,poprostu smutne,i napewno straszna tragedia dla rodziny
dla wszystkich rodzin zmarlych |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-10, 10:07
|

|
|
| Wypadek czy.....??????? |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
Igulinka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-04-10, 10:14
|

|
|
Pokazywali wlasnie w TV miejsce katastrofy. Samolot rozpadl sie na kawalki, stanął w płomieniach, mowili ze 130 osob zginelo... ale nie mieli szans przezyc
Wlasnie tez sie zastanawialam czy to wypadek czy.... Ludzie jacys tacy usmiechnieci po tym polu chodzili.... ale to pewnie moja chora wyobraźnia.. mam nadzieję przynajmniej |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-10, 10:19
|

|
|
Wlasnie podali ze 89 osob mialo byc na pokladzie a bylo 88 zapewne na ostateczna ilosc osob troszke bedziemy musieli poczekac ....ale i tak czy to 88 czy 89 czy jeszcze inna liczba tragedia okropna (( |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-10, 10:27
|

|
|
| lightblue napisał/a: | | Wypadek czy.....??????? |
NO WLASNIE |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz

|
Wysłany: 2010-04-10, 10:44
|

|
|
| Sowieci po raz drugi wymordowali elite kraju... [*] |
_________________ "Tylko ten, kto ryzykuje, że posunie się w życiu za daleko, ma szansę przekonać się, jak daleko potrafi zajść"
 |
|
|
|
 |
Darek-61
Nowy

|
Wysłany: 2010-04-10, 10:45
|

|
|
Uzytkownik
Wysłany: Dzisiaj 10:55
Poki zyl Kaczynski bardzo duzo osob tylko narzekalo na niego ze jest taki, owaki, ze przez jego decyzje jest tylko coragorzej itd. A teraz jak zginal to co ?? Moze kwiatki mam mu wyslac. Napewno nie!!Jak mialem o nim zle zdanie tak bede mial nadal i zadna katastrofa tego nie zmieni.
|
|
|
 |
Mesher
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-04-10, 10:53
|

|
|
Moze i o zmarlych nie powinno sie zle mowic tylko czemu?? Po co ta cala obluda??
To moze o Hitlerze i Stalinie tez zaczniemy mowic w samych superlatywach??
Skrajny przyklad ale moim zdaniem cos w tym jest.
Ja napewno teraz nie bede sie odwracal od soich przekonan i zmienial zdania na temat Kaczynskiego bo oklamywanie samego siebie nie jest w mojej naturze. |
|
|
|
 |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-10, 11:01
|

|
|
| Mesher napisał/a: | | Moze i o zmarlych nie powinno sie zle mowic tylko czemu?? Po co ta cala obluda?? | Tu nie ma zadnej obludy, to jest dyplomacja!!
| Mesher napisał/a: | | To moze o Hitlerze i Stalinie tez zaczniemy mowic w samych superlatywach?? | Po pierwsze nikt nie wymaga od nikogo, aby mowic teraz o kimkolwiek w superlatywach - nie zmieniaj tematu. A po drugie, znajome jest Tobie Prawo Godwina? Jesli nie, to moze zamiast wypisywac bzdury, poczytaj sobie: http://www.poloniaberlin....ieta-vt7566.htm
| Mesher napisał/a: | Skrajny przyklad ale moim zdaniem cos w tym jest.
Ja napewno teraz nie bede sie odwracal od soich przekonan i zmienial zdania na temat Kaczynskiego bo oklamywanie samego siebie nie jest w mojej naturze. | Pozostaje mi jedynie pogratulowac koledze... myslenia i pisania na poziomie gimnazjalisty!!
Dla Polski to wielka tragedia, bez wzgledu na upodobania polityczne!! Serdeczne wyrazy wspolczucia dla wszystkich, ktorych to wydarzenie szczegolnie dotknelo!! |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-10, 11:26
|

|
|
| Mesher napisał/a: | Moze wrescie sie cos zmieni na leprze bo gorzej juz raczej byc nie moze.
Ales wymyslil...
Sa bogaci i biedni,
mnostwo ludzi skloconych,
gniewamy sie na siebie,
ale w obliczu smierci to wszystko
przestaje miec znaczenie.
Kazda smierc jest taka sama.
Ginie czlowiek, ludzie... i to jest wazne.
Mesher moze ty jestes Kosmita?
Inaczej odczuwasz?
Troche szacunku.
[ Dodano: 2010-04-10, 12:28 ]
| Mesher napisał/a: | | Poki zyl Kaczynski bardzo duzo osob tylko narzekalo na niego ze jest taki, owaki, ze przez jego decyzje jest tylko coragorzej itd. A teraz jak zginal to co ?? Moze kwiatki mam mu wyslac. Napewno nie!!Jak mialem o nim zle zdanie tak bede mial nadal i zadna katastrofa tego nie zmieni. |
No to masz juz odpowiedz. |
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-04-10, 11:32
|

|
|
Osoba prezydenta jest prawie jak osoba króla - moze nie swieta, ale bardzo szczególna!
Ja tez mialem odmienne od prezydenta zdanie polityczne - ale to przeciez w TYM momencie NIE MA ZADNEGO ZNACZENIA!!!
Wieczne odpoczywanie racz im dac Panie, a Swiatlosc Wiekuista niechaj im swieci na wieki wieków... ['] |
|
|
|
 |
|
|